- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съжалявали ли сте за бивш?
Всички знаеме лафа "По-добър от мен няма да намериш"...Та идва раздялата.Хващате ново гадже.Да ги сравнявате и да разберете че бившия е бил по-добър?
Не бих преценявала за бивш по подаръците... не мисля, че е най - подходящият критерий.
Иначе не съм съжалявала, за всичко си има причини.
"По- добър"... ха ха, някой трябва да има егати самочувствието.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
с подаръци не... определено не оценявам хората по подаръка, който ми подаряват. всички знаем, че не всички са с равни възможности, за мен е достатъчно, че е отделил време и внимание за мен, без значение на каква цена е купеното. за бивш съм съжалявала, но после съм осъзнавала, че раздялата ни си е била напълно правилна! и дори тогава това не е било опряно на подаръци.
тей тей![]()
Първоначално написано от Say It Right
pri vsqka edna razdqla ima doza ''sajalqvane'' koeto e vremenno,dokato boli! sled tova si4ko minava, i dori spomena ne ostavaaz ne sajalqvam za nikoi biv6
do sega az sam gi ostavqla po edna ili dr ga pri4ina i ne sam sajalqvala
no e fakt 4e moje bi edva v sega6nata si vruzka osuznah kakvo e lubov!dano nikoga ne sajalqvam....ili da imam motiv za sujalqvane... v neq....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Който осигурява повече тръпка и разнообразие в живота на мадамата е по-добрият и за мене това е базата на сравнение....
Никога не съжалявам за нещо отминало...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Да, много съм съжалявала и продължавам да съжалявам !![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Напълно го подкрепям +1Първоначално написано от Sarabi*
![]()
--------------------------------------------------------
ахъ +1 и от менеПървоначално написано от BlueFace
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
За какъв подарък става дума?Нищо не прочетох за подарък![]()
А колкото до темата,мисля че никога не ми се е случвало да съжелявам за някой бивш.
Същата работаПървоначално написано от Angel_of^love
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Не съм съжалявала,едва ли някога бих, ама да не казвам голяма дума
И какво за подаръци
![]()
![]()
Щом съм го разкарала(слава Бога до сега мен не са ме късали) значи съм помислила добре по въпроса и съм преценила,че няма да съжалявам за него.
Не съм съжалявала и няма да съжалявам за които и да е,защото ако грешката е в него значи не си заслужава![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
мм да съжалявала съм... ноо хубавото е че сега пак сме заедно![]()
![]()
Ако разбера, че бившият е бил по-добър, то моментално и настоящият трябва да стане 'бивш'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абсолютно!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Животът е адът описан в Библията!
Съжалявала съм за момче,с което съм късала аз....Ако той ме е оставил няма за какво за съжалявам!
Но вече не съжалявам за нищо,било каквато било,забравих ги бившите и съм окк!
![]()
ami i az ne sum sujalqvala.vse pak za da go razkaram,zna4i ot ne6to ne sum bila dovolna....a az sum maksimalistka.....nqma smisal da si gubi6 vremeto po ne6to otminalo,po dobre da vurvi6 napred.
P.S.-izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica,ama se e bugnala
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аз също .. понякога ми се иска да върна времето назад .Първоначално написано от Angel_of^love
загубих единствения ,за който съм сигурна ,че ме е обичал истински .. и то заради некъв тапакккк
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Най-гадното нещо е да сравняваш... аз като си представя, че моя приятел може да ме сравнява с някоя от бившите си... и полудяваммммм... аз не съм съжалявала за никой, не обичам да се връщам назад
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Не, но съм съжалявала, че съм се захващала...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе имаше пеpиод в който съм съжалявала за бившия... в смисъл че вече не е до мен... и че никога няма да бъде... ама какво да се прави... не ми е първия нито последнияХубавото е че вече нямам чувства към него и сега сме много добри приятели
Сега съм с друг! Не ми е минавало през ум да ги сравнявам, но като се сетя какво е било с него още ми е малко жално...
![]()
![]()
Новия е мн готин
Мн си го харесвам!
благодаря за пуснатата тема... имах нужда да споделя и аз
![]()
Ам те са минало, миналото не може да се върне на зад и няма смисъл да се съжелява за каквото и да било, а най-малко за гаджетата![]()