.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    stz/Varna
    да, последната... беше мн готино парче
    ~ EviL DeViL ~

За сега ми се е случвало само веднъж да съжалявам и то защото аз му казах, че не искам да се виждаме повече ... Но сега пак сме заедно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    От едната страна стой миналото ... а то не може да се върне ... от другата бъдещето което така или иначе ще дойде .... ти решаваш къде да живееш в миналото е било хубаво но в бъдещето може да има и по хубаво .. по добре живей за сега ... миналото си е минало ... не съжалявай за това което се е случило ако сте се разделили е имало защо ....
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

sajalqvala sam samo 1 pat i ne iskam da mi se sluchva pak.gadno e

Да съжалявала съм за един. И още съжалявам, ама работата с него не беше сериозна, но иначе сме в приятелски отношения с него. И въпреки това не изпитвам никакви други чувства към него освен приятелски. Единствено за вчера мн се стреснах от това че когато се целувахме с настоящия ми приятел и се сетих за несериозния бивш.

NE ...zAshtoTo vSeki E oStaviL nEshtY u Men3 .. ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    За бивш не.За почти бивш-да
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Не съм.Пък и винаги аз съм тази,която прекратява връзката,значи няма за какво да съжалявам.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Не съм.Пък и винаги аз съм тази,която прекратява връзката,значи няма за какво да съжалявам.
    и аз така

ne...sq...est vsqko gaje e s po ne6to po dobro ot drygoto i obratnoto..ama nqma perfectni hora....sujalqvala sum samo za 1 vruzka koqto realno poglednato e nevuzmojna,ama tfa e dr tema...
    С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!

Не съжалявам за нищо!Може да не съм го забравила,но щом не сме заедно,значи е имало защо,а от съжаление полза няма!

Град
    sofiq
    v na4aloto vinagi est.. sled tova razbiram 4e dori sam bila tolko prava 4e e trqbvalo ot predi ta da go napravq
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

ммм...не...
    Съжалявала съм,че съм го обичала,но че е бил по-добър от сегашния
    Ако е бил,нямаше да се разделим
    Всеки край е ново начало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си