vij sa mom4etata rastat do 18 19 godi6na vazras ako ne se laja a ba6ta ti moje da e 230 i ti da si 160 taka4e ima vreme no az ot ve4e 8 9 meseca se zanimavam seriozno s fitnes i moga da ti kaja 4e vliqe na rasta no pri oprajneniq kato martva tqga koeto e da stava6 i da se izpravq6 s 6tangata vsi4ko koeto iztlaskva6 tejest nat tebe misla 4e ima vliqnie az ti predlagam da trenira6 samo nqkoi muskolni grupi i da ne se pretovarva6 ne zapo4vai vednaga s nai-tejkite i trudni uredi po-dobre trenirai za koremni muskoli biceps triceps predmi6nica grab kraka no tova e mnogo dalga tema 4ove4e prosot izbqgvai oprajneniq pri koito iztlaskva6 6tangata nad tebe abe predlagam ti ako iska6 zapo4ni sport kato basket bol volei bol tezi sportove stimulirat rasteja i nqma absoliutno nikakvo zna4enie kolko sa va6te ne sam lekar nito fitnes instruktor no ti predlagam da se savetva6 s li4inq ti lekar da ti kaje kakvo moje6 da prai6 i kakvo ne i eventualno nqkoi fitnes instruktor da ti kaje kakvo da trenira6 i natatka sam uspeh