.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Може ли да ми помогнете?

Здравейте! Знам че може да прозвуча като някакво хлапе, но имам нужда от помощ! Значи миналата година кандидатствах, прияеха ме и така. В новият ми клас има едно момче което ужасно много харесвам! С него станахме много добри приятели. Аз много много го харесвам... Всички ми казват да му кажа че го харесвам и да се надвам да стане нещо между нас. Аз се притеснявам да не стане така той да няма чувства към мен и да се отдръпне, да съсипя хубавото приятелство... Незнам какво да правя!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    след4 години като завършите гимназия и той ти каже,4е те харесва и иска да излезете му кажи :"аз те оби4аш преди години,а ти дори не отвори о4ите си за мен " ...добре сега сериозно,за ваште 14 е най-добре да поддържаш приятелството,защото дори и да му кажеш,мом4етата на тая възраст още не са се развили достатъ4но (в умствен аспект)за да го прецени зряло,сподели с приятелка,на която имаш доверие,как да пуснете мухата на приятелите му,а те като запо4нат с базиците ги матирай като кажеш на твоя 4овек "Боже,гледай от едно приятелство кви сапунажи сътвориха.4овек и приятелство с мъж ве4е не може да има "и си придаваш възможно най-голямата естественост,даже се ядосваш на казаното!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    хах, не е нужно нищо да кажеш :П важното е да го покажеш :П мисля 4е е излишно да ти казвам как.......мн неща са изговорени в форума по тази тема заета сам....ина4е мн лесно става вси4ко :Д
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Здравей,мила трябва да му кажеш,нищо не губиш ако опиташ,но да стойш със скръстени ръце и нищо да не правиш...е голяма грешка.Успех!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    напий го...ако те харесва ще ти каже повярвай ми
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    сладурано,отиди при него и му кажи вси4ко...а и ми пиши на ли4ен...май4е се познаваме и между другото мом4енцето няма как да ти устой,защото си адския бонбон
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Изчукай го и го зяеби, аз така правя

Цитирай Първоначално написано от bibo
    напий го...ако те харесва ще ти каже повярвай ми
    Страхотна идея!!!

Мерси за мненията които изразихте!!! Много съм ви благодарна!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Изчукай го и го зяеби, аз така правя
    Много добър съвет!

Нищо не губиш ако опиташ .. ако не опиташ - е там вече губиш! Опипай почвата преди да му кажеш... Пък и BeBsItO е много права. Във форума има толкова такива теми от рода на "Как да му кажа че го харесвам" и те такива.. Потърси малко..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си