ако не сте пушили и пробвате НЯМА ШАНС да ви хареса... но ако за да сте гъзета се насилвате... 1 прекрасен ден ше се усетите че сте зависими към тази шитня
на 17г съм!пуша от 3год
няма немога брат...има нежелание...Първоначално написано от Whisskas
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
нема далавера от цигарите...2.50 ти е кутията а аз за 5 кинта си зимам 100 грама тютюн за наргилето![]()
na 16 bez 1 mesec sam i pusha ot 2 godini, aqma pyrvata mi cigara beshe v 3ti klas....typa raota...sq si se 4udq za kfo izobshto sam po4nala![]()
na 13 zapo4nah da py6a cigari na 13 i polovina treva.sega sam na 15.mislq da gi otkazvam ama nz dali 6te mi e lesno![]()
Наргилето е къде-къде по-добро от цигарите.Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Аз вече не пуша цигари, а и не съм почвал сериозно, де - по 1-2 на няколко дни..Абе наргилето рулЗ!!!![]()
16 и пуша от 1 година..![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
на 17 не пуша нема смисъл да пиша нито здравословно а и мн скъпи бе ..![]()
Vladoka rulzzz
Много пушачи, много нещо. Аз като кажа, че не съм дръпвал нито един път почват да ми се подиграват, ама много ме боли![]()
не пуша и не искам да пуша. на 16 съм.
bate ti si moi 4ovek i az ne pu6aПървоначално написано от lyly_lili
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
на 14, пуша - напоследък по по-малко, но лятото беше доста често, една от една![]()
18 не пуша![]()
На 18 съм и пуша от 6 години![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
на 16 съм и не пуша
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
на 14 и съм и пуша само като се съберем компанията попринцип не![]()