- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отворена връзка
Здравейте.Преди няколко дена се разделих с приятелката си .Днес тя ми предложи нещо и то е следното : "Искаш ли да си останем заедно? Пак ще се целуваме ,пак ще се гушкаме и т.н. Но ще излизаме и с други и няма да се сърдим един на друг."
Естествено че,отказах.. Но немога да я разбера... Защо го прави .. ?
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
МОЖЕ БИ 6ТОТО ПРОСТО НЕ ИСКА ДА ОСТАВА САМА....АМА НЕДЕЙ И СЕ ХВАЩАЙ...БАСИ ТЪПАТА ЕЙЙЙЙ...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ъъъъъъПървоначално написано от nempoB
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
щото сигурно е на 14-15 и е кеф да е във филма![]()
Първоначално написано от kombarka
Кое неразбра ?Първоначално написано от Chess
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
аз просто се 4уда...как може да има толковяа гадни хора...ще скъса а после ще иска да са заедно когато на нея и се иска да се из4ука с някой....Моля теее не се връзвай на тази тъпа ку4ка!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Естествено че , и отказах ....Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Ако в този форум има такива задници,да знаете 4е от вас хора няма да стане!
Може да е имала нужда от време и сега да се е решила,пак да сте заедно.Въпреки това,не мисля,че трябва да й угаждаш.Ти си решаваш,в никакъв случай,не казвам,че трябва да ме послушаш.Успех.![]()
Според мен я е страх да не те загуби.И един ден ако си намери някой "по-добър" ще те остави.
offline forever!
На тва му се вика отворена връзка, ама трябва да има и други работи не само да се целувате....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Написах и т.н. некои хора се досетиха закакво става въпрос ..Първоначално написано от tuzaro
Първоначално написано от slun4ice_90
И какво става като пак реши, че и трябва време...![]()
Мисля, че не трябва да и угаждаш постоянно и да я зарежеш...не я оставяй да си играе с теб...И както някой спомена - "Ако срещне по-добър от теб?"...Теб просто те има за резервен вариант![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
ми моми4ето иска от си4ки бонбонки по малко,не можеш да я виниш.явно не е жена за един мъж.
на мен тва като ми го изръси един от зали4ения архив (т.е бивш),му заявих :"ти,друже,може да не си мъж за една жена,но аз със сигурност съм монополист ....и ще има смъртни слу4ай".питай я дали и тя така се изявава,какво да и отговориш ве4е знаеш![]()
Ем аз съм си проз, кво да права... ама по принцип съм за отворените връзкиПървоначално написано от nempoB
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Mмм..може да звучи налудничево,ноо...това е едно добро начало за да разбереш какви са чувствата и към теб
Защо не пробвате....в началото ще ти е гадно,но после ще разбереш,че щом е с теб,значи има за какво...а тя ще разбере,че ти си много по-добър от който и да е друг и ще си остане при теб.
Така ще осъзнаете,че сте дин за друг,че сте приятели,че можете да си кажете всичко,без да е нужно да се лъжете.
Тя може временно да желае някой друг,но винаги ще и е уютно при своя...не знам как да ти го обясня...но това е верен избор.И все пак...нищо не губиш![]()
Az si mislq 4e ti go e kazala za6toto e privyrzana kym teb i iska po edin ili drug na4in da e s teb![]()
Може би не иска да остава сама... ще си е с теб докато намери някой по-добър.