.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    И аз незнам вече къде живея ..

Отворена връзка

Здравейте.Преди няколко дена се разделих с приятелката си .Днес тя ми предложи нещо и то е следното : "Искаш ли да си останем заедно? Пак ще се целуваме ,пак ще се гушкаме и т.н. Но ще излизаме и с други и няма да се сърдим един на друг."

Естествено че,отказах.. Но немога да я разбера... Защо го прави .. ?
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    МОЖЕ БИ 6ТОТО ПРОСТО НЕ ИСКА ДА ОСТАВА САМА....АМА НЕДЕЙ И СЕ ХВАЩАЙ...БАСИ ТЪПАТА ЕЙЙЙЙ...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Re: Жени...

Цитирай Първоначално написано от nempoB
    Здравейте.Преди няколко дена се разделих с приятелката си .Днес тя ми предложи нещо и то е следното : "Искаш ли да си останем заедно? Пак ще се целуваме ,пак ще се гушкаме и т.н. Но ще излизаме и с други и няма да се сърдим един на друг."

ъъъъъъ
    Madness is the gift, that has been given to me.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    щото сигурно е на 14-15 и е кеф да е във филма
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град

Re: Жени...

Цитирай Първоначално написано от Chess

ъъъъъъ
    Кое неразбра ?
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз просто се 4уда...как може да има толковяа гадни хора...ще скъса а после ще иска да са заедно когато на нея и се иска да се из4ука с някой....Моля теее не се връзвай на тази тъпа ку4ка!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    аз просто се 4уда...как може да има толковяа гадни хора...ще скъса а после ще иска да са заедно когато на нея и се иска да се из4ука с някой....Моля теее не се връзвай на тази тъпа ку4ка!
    Естествено че , и отказах ....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Ако в този форум има такива задници,да знаете 4е от вас хора няма да стане!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Може да е имала нужда от време и сега да се е решила,пак да сте заедно.Въпреки това,не мисля,че трябва да й угаждаш.Ти си решаваш,в никакъв случай,не казвам,че трябва да ме послушаш.Успех.

Според мен я е страх да не те загуби.И един ден ако си намери някой "по-добър" ще те остави.
    offline forever!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    На тва му се вика отворена връзка, ама трябва да има и други работи не само да се целувате....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    На тва му се вика отворена връзка, ама трябва да има и други работи не само да се целувате....
    Написах и т.н. некои хора се досетиха закакво става въпрос ..

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Може да е имала нужда от време и сега да се е решила,пак да сте заедно.Въпреки това,не мисля,че трябва да й угаждаш.Ти си решаваш,в никакъв случай,не казвам,че трябва да ме послушаш.Успех.

И какво става като пак реши, че и трябва време...
    Мисля, че не трябва да и угаждаш постоянно и да я зарежеш...не я оставяй да си играе с теб...И както някой спомена - "Ако срещне по-добър от теб?"...Теб просто те има за резервен вариант
    Madness is the gift, that has been given to me.

Голям фен Аватара на sapphirr
    ми моми4ето иска от си4ки бонбонки по малко,не можеш да я виниш.явно не е жена за един мъж.
    на мен тва като ми го изръси един от зали4ения архив (т.е бивш),му заявих :"ти,друже,може да не си мъж за една жена,но аз със сигурност съм монополист ....и ще има смъртни слу4ай".питай я дали и тя така се изявава,какво да и отговориш ве4е знаеш

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Написах и т.н. некои хора се досетиха закакво става въпрос ..
    Ем аз съм си проз, кво да права... ама по принцип съм за отворените връзки
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Mмм..може да звучи налудничево,ноо...това е едно добро начало за да разбереш какви са чувствата и към теб
    Защо не пробвате....в началото ще ти е гадно,но после ще разбереш,че щом е с теб,значи има за какво...а тя ще разбере,че ти си много по-добър от който и да е друг и ще си остане при теб.
    Така ще осъзнаете,че сте дин за друг,че сте приятели,че можете да си кажете всичко,без да е нужно да се лъжете.
    Тя може временно да желае някой друг,но винаги ще и е уютно при своя...не знам как да ти го обясня...но това е верен избор.И все пак...нищо не губиш

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Az si mislq 4e ti go e kazala za6toto e privyrzana kym teb i iska po edin ili drug na4in da e s teb

Може би не иска да остава сама... ще си е с теб докато намери някой по-добър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си