- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изложих се пред приятелите си...
Здравейте. Знам, че проблемът ми не е кой знае какво, но все пак ми тежи бая... Та значи на 14 февруари компанията, към която вече се вписвам (тая година се преместих в ново училище и общо взето съм приятелка с по-големите, просто са по-зрели) И отидохме нали да пием с тях и аз взех една приятелка с мен, за да не трябва да съм залепена за тях постоянно. Питах, разбира се, всичко ок. Обаче направих голяма глупост. Не бях яла много и както бях с компания се понапих яко. И моята приятелка де, ама аз останах след нея и налетях на момчето, по което си падам
Така де, да падат дрехи и задръжки
Ама и той беше бая пиян и общо взето нищо. Просто седях до него и се прегръщахме... После обаче той ме занесе общо взето до нас. Пък и успях тогава да си поразбия устата на една врата... Абе предствяте си гледката. И оттогава всички от тази компания ме ебават, че съм пияница и т.н. Дори ми казаха да спра да пия, защото няма по-грозно от пияно момиче. А аз принципно не пия много, ама тогава като да се издъня. Те се бъзикат, разбира се, но все пак... В събота пак имаше купон и тогава предпазливо не пих много, даже почти, бях яла и т.н. Обаче се появи човекът, дето аз си падам по него, дето му се нахвърлих малко и т.н. И аз му казвам здрасти и тръгвам да го прегръщам и той ме гушна и после каза на приятелите си "Колко пи пак?
Щото ме вижда и ми вика Здрастиииии"
Разбира се, стана ми гадно, той съм 99% сигурна, че знае за моите чувства, мислех си, че и той изпитва нещо към мен.. Но това направо ме унизи... Иначе никой не се държи зле с мен. Представете си ситуацията и ми кажете дали много съм се изложила и каk да позамажа нещата
Благодаря на който ми прочете романа
![]()
На колко години си?
15
Мдам яко си се о*рала.
Това няма да се забрави и няма да спрат да се базикат дкоро според мен.
И да.. няма по-грозно нещо от това да видиш адския пияно момиче и да не знае какво прави..
Ем случва се, ся ще докажеш, че не си такава и тък. ама няам да е лесно.
А това "твото момче"... нищо според мен няма да стане от това което си представих аз де.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
почни и ти да се шегуваш с тази ситуация и го пречисли към гафовете на компанията викато не ти пука е най-хубаво
![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
ahaxha az s moit akompaniq sme po4ti seka ve4er taka is i4ki sa sfiknali..
i az nqmam problemi a za tfoq problem she ti kaja awe da ne ti puka tolkova edna kompaniq ste... norlano e da ima takifa neshta ina4e sled 10 god kat se vidite za kfos he si govorite karai da vurvi... tfa emoq savet ... edin jivot jiveem se pak i po dobre go jivei dokato mojesh shoty she doide den v koito she iskash da jiveesh inqma da mojesh,... uspehi :P
Защо пиеш като си на 15?
Еми поизложила си се и все пак наитина по-грозно от пияно момиче няма,но всеки го е преживял,няма да те съдя.Можеш да кажеш на момчето,което харесваш,че това е било еднократно и да скриеш чувствата си,а може и направо да му признаеш,че го харесваш или да поизчакаш и да следиш реакциите му.Приятелите ти има да те побъзикат още малко,но и това ще отмине.![]()
Just haters make me famous! εĭз
Е не е като да не могат санитарите 3 часа да те вкарат в свяст...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
И това реален случай на момиче 17 години![]()
abe,4ove4e,te zapo4vat s pieneto ot 12-13!!!a po temata-pravilno s ti kazali,4e murtvo piqno momi4e e grozna gledka...ama vse pak se slu4vat i takiva ne6ta...naistina ako po4ne6 i ti da go obra6ta6 na maitap toq slu4ai 6te premine po leko i 6t epriemat po burzi4ko 4e ne si piqndeПървоначално написано от Fuckin'Hostile
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Знам на колко почват... не знам защо![]()
Аз пък си мислех, че тийновете пияници се уважават.Кво да ти кажа... недей да пиеш повече или поне не в такива количества, защото сериозно може да пострадаш. И го направи за себе си, а не за компанията. И споко, ще забравят.
![]()
Ами да ти кажа за първо време не пий много да не се олееш пак. Хубаво е че го осъзнаваш и че втори път не си го направила. Все пак всеки се учи от грешките си ! На всеки се случва да се изложи с алкохола... и аз съм се оливала и супер много са ме подигравалиама след една седмица всичко отмина ! Не се притесняваи , след време ще забравът всичко!
Успех!
Ами да ти кажа за първо време не пий много да не се олееш пак. Хубаво е че го осъзнаваш и че втори път не си го направила. Все пак всеки се учи от грешките си ! На всеки се случва да се изложи с алкохола... и аз съм се оливала и супер много са ме подигравалиама след една седмица всичко отмина ! Не се притесняваи , след време ще забравят всичко!
Успех!
Защото ако пият мляко с какао ще ги смятат за сдухани. Тва е положението брато.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
А към авторката> гледай да се въздържаш от пиянско поведение. Т.е. не се лигави и пий според пропорциите си. Целта не е да се доказваш, вярвай ми, готината ти светлина не е в това да се изживяваш като пияница. Това няма да те направи по-зряла. Както виждаш резултатите са налице - бъзици, кофти намеци, прякори и т.н.
Ами защо не отидеш при това момче дето си му се нахвърлила, но този път без да си пила. Може и той да има чувства към теб и ще разбере, че намеренията ти са сериозни, а не под влияние на алкохолаЗаедно ли сте, хем ще си го спечелила, хем няма той да допусне да се бъзикат с теб
Разбери се първо с него
Да не ти пука маце ше забравятВ моя град тая година на панира (всяка година има много як панаир) Едни четвъртокласници се бяха напили така че просто неможеха да вървят
Тъйче споко скоро ше забравят
То сякви ги има...ако тръгенш да се сравняваш с другите..Първоначално написано от darla_f