Здравейте. Знам, че проблемът ми не е кой знае какво, но все пак ми тежи бая... Та значи на 14 февруари компанията, към която вече се вписвам (тая година се преместих в ново училище и общо взето съм приятелка с по-големите, просто са по-зрели ) И отидохме нали да пием с тях и аз взех една приятелка с мен, за да не трябва да съм залепена за тях постоянно. Питах, разбира се, всичко ок. Обаче направих голяма глупост. Не бях яла много и както бях с компания се понапих яко. И моята приятелка де, ама аз останах след нея и налетях на момчето, по което си падам Така де, да падат дрехи и задръжки Ама и той беше бая пиян и общо взето нищо. Просто седях до него и се прегръщахме... После обаче той ме занесе общо взето до нас. Пък и успях тогава да си поразбия устата на една врата... Абе предствяте си гледката. И оттогава всички от тази компания ме ебават, че съм пияница и т.н. Дори ми казаха да спра да пия, защото няма по-грозно от пияно момиче. А аз принципно не пия много, ама тогава като да се издъня. Те се бъзикат, разбира се, но все пак... В събота пак имаше купон и тогава предпазливо не пих много, даже почти, бях яла и т.н. Обаче се появи човекът, дето аз си падам по него, дето му се нахвърлих малко и т.н. И аз му казвам здрасти и тръгвам да го прегръщам и той ме гушна и после каза на приятелите си "Колко пи пак? Щото ме вижда и ми вика Здрастиииии" Разбира се, стана ми гадно, той съм 99% сигурна, че знае за моите чувства, мислех си, че и той изпитва нещо към мен.. Но това направо ме унизи... Иначе никой не се държи зле с мен. Представете си ситуацията и ми кажете дали много съм се изложила и каk да позамажа нещата Благодаря на който ми прочете романа