.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Притеснена

ем бих 4екия на гажето ми после той се изми май и аз се измих (ръцете) има ли 6анс после пак като бръкне ж мен да сме направили гаф

Супер фен
    Няма страшно! Айде стига с тези теми. Преди да правите нещо - прочетете малко информация!

Мисля,че не.Но следващият път си миите по-хубаво ръцете
    offline forever!

глупости пак..

Бях тоя форум мн зе да пропада даеба небях влизал от неколко месеца и ся глеам постоянно.. той дествен аз не мирише ми ... и тн :@ уу даеба

изтъркай му х** с шкурка. така ня да имате притеснения

Толкова много сайтове има...прочетете малко де хора,няма да ви навреди...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mili nedorazviti,neobrazovani,neprosveteni i neuki- s edna duma glupavi de4ica....seksa,svirkite,lizaneto i 4ikiite ne sa za hora,koito nqmat elementarna seksualna kultura.....molq,sprete s tezi temi,za6toto nie napravihme plo4ki na korema ot smqh!!!!

ОмфГ
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    изтъркай му х** с шкурка. така ня да имате притеснения
    Тва ще боли.....

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    mili nedorazviti,neobrazovani,neprosveteni i neuki- s edna duma glupavi de4ica....seksa,svirkite,lizaneto i 4ikiite ne sa za hora,koito nqmat elementarna seksualna kultura.....molq,sprete s tezi temi,za6toto nie napravihme plo4ki na korema ot smqh!!!!
    +1 (и продължавамв да работим по плочките)

bremena si s triznaci
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    глупости пак..
    +1

Град
    varna

Re: Притеснена

Цитирай Първоначално написано от fuklata
    ем бих 4екия на гажето ми после той се изми май и аз се измих (ръцете) има ли 6анс после пак като бръкне ж мен да сме направили гаф
    абе ти не беше ли "вокалистката" (дето не може да пее) от някаква смешна рап група от бургас???(не помня името)
    или си ти, или си взела нейната снимка от нета. хахахаххахахахха

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    A аз си мислех, че аз съм тъп
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    абе ти не беше ли "вокалистката" (дето не може да пее) от някаква смешна рап група от бургас???(не помня името)

Grupata e GGP ama moi da izluja
    ne me vlechat nogo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    varna

Цитирай Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to

Grupata e GGP ama moi da izluja
    ne me vlechat nogo
    aaaaaaa daaaaa The Last Angel kefi6 ma!!!!
    ei segi4ka 6te vi namerq edno klip4e za dokazatelstvo, daje 6te vi pokaja i vaprosnoto gadje

Град
    varna
    http://vbox7.com/play:8915825d
    nqkade kam 6-7-mata minuta gledaite
    i tova http://vbox7.com/play:a19df81e
    hmmmm tova sa6to moje da vi e interesno: http://vbox7.com/play:84662c1b

КРАЙ !!! Ръката ти е бременна , сега ще трябва тя(ръката ти) и хуя на приятеля ти да се женят тайно ..ще си имаш ръчичка като тая от семеиство адамс само че с патка вместо с среден пръст честито

моля подходете по сериозно по въпроса и о6те един въпрос възможно ли е въоб6те да стане не6то при такава дейност? и не сам йонито а съм братов4едка й.

Супер фен
    НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ И НЕ РАЗВАЛЯЙ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, ТА ТОГАВА МИСЛИ ЗА ТАКИВА НЕЩА, СВЪРЗАНИ СЪС СЕКСА... ЛИПСВАТ ТИ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ МАЙ....

този сайт според мен е с цел да се помага на хора а не тяхното нагрубяване или критикуване пи6а на кирилица както са по правилата а това как пи6а е ли4но моя работа пуснах темата с цел мнения и обяснения по този въпрос а не да обсъждаме мойта ли4ност.търся помощ а не критики.достата4но съм образована за да зимам първи награди по химия на олимпияди в американският колеж.въпроса е там 4е аз съм голяма параной4ка по тези не6та и се нуждая и от друго мнение.6те бъда благодарна ако поу4а нормални мнения относно моя проблем.благодаря предварително

Супер фен
    Аз поне не виждам нищо ненормално в това, че съм ти казала да се поинформираш малко повече, преди да правиш нещо... така чее....

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ako si ti na avatara a toi e kavalcho golemi shansove za gaf shte ima
    Eating isn't cheating - Arnold

Ами успокой се тогава,мисля че след всички тези коментари ти е станало ясно,че няма страшно. И все пак по-внимателно за напред за да не е нужно да се притесняваш.
    ~` Az Se PrOmEnQm A s MeN cElIq SvQt :P `~

***Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място [!] ***

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си