.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Град
    у вас ;]

Кой според вас е най-добрият метод за отслабване?

Може и да има други такива теми за което се извинявам, но според вас кой е наи-добрият начин за отслабване? Smile
    Благодаря ви предварително за отговорите!

Редастирано от-ЦвЕтИт0
    Нарушена 7-ма точка
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    В сърцето му!
    Желанието е най-добрия начин

Еми виж...според мен най-добрият начин е гладуването (т.е. - диетите)
    Но изискват голямо търпение...

според мен най добре е да се ограничиш от сладкото и тестените изделия и малко повече спорт
    Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ограничения и спорт
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Подходящ хранителен режим, много движение и воля.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мда,желанието...
    Аз свалям бързо попринцип ма съм няква тъпа...

Най-качественият начин за отслабване, според мен, от гледна точка не на бързината на отслабването, ами на качеството на свалените килограми... това е НВД + кардио тренировки!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    неядене и нормална физическа активност е най-доброто за мен...спирам да се тъпча с каквото ми попадне, на полезните неща махам половината от количеството...всъщност това обикновено са периоди, когато не ми се яде

другото е да имаш стимул

иначе фитнесът, който повечето практикуват е адската глупост - някви узпражнения, правени безугледно, оттук - оттам, без хранителен режим, изготвен от специалист и инструктор, съставил ви програма...ползата ви е точно никаква
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

^Зависи къде попаднеш.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    това е НВД + кардио тренировки!

SAMO NVD !!!!

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Ограничения и спорт

+1
    *|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*

emi izbqgvash testeni, sladki i purjeni neshta. qde6 samo meso, plodove i zelenchuci..i fitnes (po-malko ot 3 puti na sedmica nqma efekt)

Град
    у вас ;]
    Благодаря ви за отговорите!
    Амии аз искам да сваля малко... защото уж съм слаба ама зимата напълнях малко
    наистина много ви благодаря!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az nikoga ne sym mojela da spazvam dieta... ne moga da se ogranichavam v qdeneto i qm kakvoto mi se qde i po kolkoto mi se qde... bez zadryjki... Predi ne bqh osobeno slaba i ne si haresvah mnogo tqloto... Sega si imam priatel s koito jiveem zaedno i pravim sex...redovno... Bez da se usetq i bez da sym se ogranichila v hranata smyknah 10 kilograma...

Цитирай Първоначално написано от glupacheE

SAMO NVD !!!!
    Добре ще може ли някой да ми обясни какво е точно това НВД?И какво се прави,абеее изобщо малко по подробно ,защото новсякъде го срещам това НВД и нз какво е
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

^Виж в spidersport. com

НВД...нисковъглехидратен режим...ограничавваш въглехидратите

http://www.bb-team.org/articles/907/

пробвала съм ма нещо не ми се получи

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az nikoga ne sym mojela da spazvam dieta... ne moga da se ogranichavam v qdeneto i qm kakvoto mi se qde i po kolkoto mi se qde... bez zadryjki... Predi ne bqh osobeno slaba i ne si haresvah mnogo tqloto... Sega si imam priatel s koito jiveem zaedno i pravim sex...redovno... Bez da se usetq i bez da sym se ogranichila v hranata smyknah 10 kilograma...
    da i az sam 4uvala 4e seksa pomaga mnogo za otslabvane :] radvam se za teb, vse pak 10 kilograma nikak ne sa malko.. ;]

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Цитирай Първоначално написано от nevermind`m
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    Желанието е най-добрия начин

Еми виж...според мен най-добрият начин е гладуването (т.е. - диетите)
    Но изискват голямо търпение...
    /agree

С желание и време всичко се постига :Р
    Аз за няма и месец свалих 15 килограма т.е. от 70 до 55
    Момче съм на 18 висок 1.75
    гладуване му е майката и постояннство

Аз съм си маняк на тема отслабване.. чел съм к'во ли не
    а сега да опиша по 1 мой ден през лятото и зимата:

Лятото на ден ядох по 1 път (към 18 часа) и то по мъничко по принцип зеленчуци или плодове да се избягва сладко, газирано, тестени, месни изделия и т.н. .. имало е дни дето съм карал само на водичка .. или ей така на 1 кроасан... ставах от сън в 14-15 следобяд мотам се насам натам до 18 след което се храня .. след хранене по-принцип ходя да се разхождам да се пораздвижа .. лягане към 3-4 сутринта

През зимата докъто съм на училище ставам си в 7 и закусвам към 13;00 часа след което бягане или скачане на въже до 14-15;00 часа.. в 16;00 ям по мъничко .. след което излизам да се поразкарам или на кафенце прибирам се към 20;00-22;00 часа след това вися на компа до 3-4 сутринта.. и така карам на 2-3 часа сън зимата.. даже и да не вярвате

Може и да не вярвате ама всичко е истина .. не ги препоръчвам тези начини на отслабване на никого, изобщо не са полезни

Но главното при отслабването е > гладуване, избягване на някои видове храни, спане по-малко, трениране, пийте повечко вода и много важно вечерята да е колкото се може по - рано
    Нека гладуват и после ше има йо-йо ефект.....аз с гладуване свалих 7кг после качих 16..... и накрая просто с хранителен режим без да гладувам свалих 27 кг( с тренировки и режим,важното е да имаш воля и постоянство) ... И другото тва да спиш по-малко.....явно не си мн запознат/а,защото когато спиш отслабваш...Навсякъде го пише.По близо 100 калории на час
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Мда, малкото сън води до напълняване обикновено. Да не говорим колко е вредно за организма. Кофти идея.

Здравословно ,умерено хранене и редовен спорт!

Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE

SAMO NVD !!!!
    Добре ще може ли някой да ми обясни какво е точно това НВД?И какво се прави,абеее изобщо малко по подробно ,защото новсякъде го срещам това НВД и нз какво е

ako iskash mi pishi na li4ni za da razqsnq za NVD

ima nqkfa kniga na COLIBRi napisal q e dr.dukan i otslabva6 zavinagi kato v taq dieta moje6 da qde6 vsi4ko kakvoto si poiska6 ima devet kategoriii kato 1. e mesa kakvito iska6 to tam pi6e kakvi de 2.mle4ni 3.morski darove 4.ptici i razni dr takiva vsi4ki takiva i kolkoto si iska6 na den puti da QDE6 no samo ot tezi ne6ta az q imam no ne sam q probvala dietata no mn hora sa q probvali i kazvat 4e sa svalqli 30 i kusur kg zavisi ot tova kolko den a q spazva6 i kakvo qde6 dali samo ot teq ne6ta deto sa poso4eni ako tolkova se nujdae6 kupi si q no mislq 4e ima efect 6toto pone moje6 da si qde6 kolkoto iska6
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Кой тъпак каза по-малко спане?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си