.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    somewhere over the rainbow

Каква е поредната селяния в града?

Така...по молба на една съфорумничка (не че аз не съм любопитна) реших да създам тема за Аморчето...Този "бисер" в короната на София.Чистосърдечно си признавам,че мразя чалга и най-вече високомерното държание на нейните слушатели.Тази дискотека е позната на куцо и сакато в и извън нашия иначе красив град.Хубаво ще е да чуем и други изказвания по темата...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Юдна бомбичка...
    ТринитроглицеринчеНЦЕ...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

в амор одят само лапетийте ................. кво да го коментирам

Кратко ,точно ,ясно - дупка ( представете си някво мазе ) в подлеза на ндк ,която събира всеки уикенд тъпи мазни изпедерастяли момченца и изкурвели госпожички ---> "АМОР" ; ))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

мнението ми не е насочено конкретно към амор, а към чалгата. Аз слушам чалга, не отричам. Но все по-често ми се налага да се срамувам от това. Не смятам, че самата музика е виновна. Виновни са кифлите, които слушайки и гледайки своте фолк идоли, решават че могат да се обличат като тях. Аз лично се обличам що годе прилично, до колкото ми позволява месечния бюджет, разбира се. Не че не ми харесват секси дрехите. Но умея да си правя сметка с кое къде мога да отида и как ще изглеждам от страни. Има мн яки дрешки, но на момичета като мен и по-малки ще им стоят като на курви. Смятам че на тия кукли им липсват доста повечко от първите седем години, но за съжаление няма кой да им го каже и да ги навакса вместо тях. Мисля че не трябва да осъждате нито чалгата, нито амор - всеки има право на личен избор. А тези, които ни карат да се срамуваме от него (че слушаме чалга) са кифлите.
    Това е от мен
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Нито го знам къде е нито ме интересува, но замислете се вие какви сте били... И както каза една госпожичка (лапетийте)... Алооооууу душааа ти преди 3-4 години каква си била бе? Ся ще кажеш, че съм лапе щото ги защитавам, ама преди няколко години като ходише и като си въртеше гъза на такива дискотеки. А ако не са те пускали ревете, та пушек се дига. Та какви коментари какво нещо, че вие сте минали по същият път бе !

kapinka си го каза точно и ясно ... ДУПКА :]]]

^^ факт!
    И аз съм ходила да празнувам рожден ден в Амор... тогава ми се струваше яко, сега си се чудя на акъла, ама как да е.
    Идеята ми беше, че доволна част от хората, които се явяват съдници на Амор феновете, са били на техния или близък до техния акъл някога.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    ^^ факт!
    И аз съм ходила да празнувам рожден ден в Амор... тогава ми се струваше яко, сега си се чудя на акъла, ама как да е.
    Идеята ми беше, че доволна част от хората, които се явяват съдници на Амор феновете, са били на техния или близък до техния акъл някога.
    Няма човек подщи всички пишещи в тази тема са ходили по дискотеки дори и на тази да не мърморят много много!!!

Аз съм ходил само в Домино, ама бях рапър тогава
    И беше миналият век

Град
    м аз чалга не съм слушала...слушах Лили Иванова и Орлин Горанов брои ли се

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе, какво го обърнахте на "Амор" и чалга? Темата е за поредната селяния в града, а не "кефи ли ви "Амор"?", или "за или против чалгата"! Пишете по темата, която иначе е интересна, смешните си спорове ги вкарайте в многото теми за "Амор" и "Дабъл вижън" и за чалги и тем подобни тъпотии! Иначе по темата - в моя роден град напоследък са зачестили селските бекове и хомопарчетата, не знам дали са от тук, или са студенти, но се срещат доста често.
    Левски шампион але але!

Поредната селяния в София ще се състой на 23, тази събота в клуб 8ball
    Предупреждавам, че ще е много хардкор селско ^^

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Каква е поредната селяния в града?

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Така...по молба на една съфорумничка (не че аз не съм любопитна) реших да създам тема за Аморчето...Този "бисер" в короната на София.Чистосърдечно си признавам,че мразя чалга и най-вече високомерното държание на нейните слушатели.Тази дискотека е позната на куцо и сакато в и извън нашия иначе красив град.Хубаво ще е да чуем и други изказвания по темата...
    По-глупав начин слагаш нещата в 1 знаменател.
    Там че ходят само надути хлапета 3-4-5-6-7 клас... това е пределно ясно... но това няма нищо общо със стила музика
    Просто днешните хлапета са всички такива..

Освем че чалгарите са тъпи, прости, ограничени,не разбират от музика са станаха и надути

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мен пък най ме дразни оня отвратителен.. "паметник" (известен сред някои като Многоъгълният Петохуй ) в НДК. Ей това е една от най-големите селянии в София. Грозен е, порутен е, около него е тотална кочина, думи нямам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Няма човек подщи всички пишещи в тази тема са ходили по дискотеки дори и на тази да не мърморят много много!!!
    Аз пък съм ходила само 1 път в Амор и на 10 минута не издържах и си тръгнах

А правописа ти е номер 1

Мен пък най ме дразни оня отвратителен.. "паметник" (известен сред някои като Многоъгълният Петохуй ) в НДК. Ей това е една от най-големите селянии в София. Грозен е, порутен е, около него е тотална кочина, думи нямам.
    Знаеш ли колко ромски семейства се изхранват от него?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хахаха...никога не съм бла в Амор, ДВ и пр.. Само в една "Джой" .. и там заради един рожден ден
    What you give is what you get!

Град
    вярно вярно...колко селяний има около Националния Дворец на Културата

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Хехехеххехехе, мене много ме кефи, да знайш само как се вижда сичко от горе...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ооо, въобще не ми пука - кой каквото иска да си слуша, но само да не се опитва да ми налага вкуса си по някакъв начин.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Дупка...., някои се кефят, но се чудя на какво.Обстановката вътре` е меко казано потресаваща....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Оф как не престанахте със споровете за тая чалга ?! Не мога да разбера защо не си оставите чалгарите да си слушат чалта,металите да си слушат метал и т.н. ами постоянно хвърчат обиди?!

Колкото до Амор-няма да изказвам мнение,защото преди няколко години за мене там беше яко. Смешно е да казвам "дупка" за място,което преди съм посещавала и харесвала.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_

А правописа ти е номер 1
    Пък твоя правопис е номер 2

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Дупка...., някои се кефят, но се чудя на какво.Обстановката вътре` е меко казано потресаваща....
    Вижжж .. на "АМОР" не му е толкова проблема обстановката или квото и да е било . Амор си е дискотечка за тийнове .. Някой и се кефат .. Аз не . . . Всеки има право на избор .. "АМОР" като клуб .. си е ок (ако изключиме стила музика) .. просто хората вътре правят нещата гадни .. Правят се на такива каквито не са ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си