.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    липсва ми той самия
    очите му,усмивката му,начина по който пе прегръщаше..абе всичко той беше повече от прекрасен !
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Определено нищо не ми липсва от предишната ми връзка. Дори не обичам да се сещам за нея...

Re: Кое е нещото което ви липсва най-много ?

Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    От предишната ви връзка :> и с кое ще ви кара да си я спомняте за дълго време :>?
    нищо... настоящата си ми харесва

нищо не ми липсва.. ако гледам все към него ще пропусна втория си шанС..А нямам такова намерение.. А от сегашния си харесвам всичкуууууууууууууууууууу ууууу и вероятно всичко ще ми липсва..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

lipsva mi vremeto prekarano sas neq i tq nay veche

най ми липсва да си имма приятелка
    Vladoka rulzzz

Липсва ми да се чувствам специална за някого, тръпката, взаимното привличане, изобщо липсва ми да си имам някого...

Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Ne mi lipsva ni6to, dori kato se setq za nego i se 4udq kak sym mogla da umiram za nego.Sega go gledam s nasme6ka :P
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Материално нищо не ми липсва .. Липсва ми бившата ми най-добра приятелка .. Съсипахме си приятелството за глупости ; ((
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Липсва ми подкрепата...сегашния е някак си по-студен...А миналия много вярваше в мечтите си..и ме насърчаваше и мен : )) Липсва ми усмивката му,срамежливостта му...шегите му Но всичко е минало и гледам напред : )) Все си мисля,че когато си с някой...и дори да се разделите...ако е било нещо значително...част от него остава с теб....И съответно от всеки,с когото съм била..ми липсва по нещо...А във всеки следващ откривам по нещо ново и тва балансира нещата : )))

Ми... май нищо не ми липсва... за сега новия ми дава всичко от което се нуждая Но може би... ми липсва онзи поглед по който полудявам...

много не6та...но сегашната ми връзка компенсира загубеното...дори с лихва не съжалявам за ни6то,макар и да ме е боляло,СЪДБАТА си знае работата...

Град
    софия
    Еми тръпката и добрите отношения,най-вече времето прекарано с приятеля ми и веселите моменти,както и супер чувствените моменти!
    Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!

lipsva mi toi i vremeto koeto prekarvahme zaedno

Град
    MoHTaHa
    абсолютно нищичко не ми липсва :P

Град
    dosta go smenqm
    НИЩО не ми липсва. Предишната ми връзка беше най-голямата ми грешка в живота .Никога не бих тръгнала с предишния си приятел ако въобще може да се нарече такъв
    No martini .. no party..

Град
    Варна
    lipsva mi nai-mn 4uvstvoto 4e sam obi4ana i jelana.za hora koito ne sa namerili nova lubov tova e nai-trudnoto.
    Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!

Каква предишна връзка , какви пет лева ! Никога не съм имала гадже така , че нищо не ми липсва !

Нищо не ми липсва...Може би само смешните историйки :Д:Д:Д

ramaiana
    Guest
    той...

Град
    Sofia

Re: Кое е нещото което ви липсва най-много ?

Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    От предишната ви връзка :> и с кое ще ви кара да си я спомняте за дълго време :>?
    Всичко... Но последното ми гадже сега е станала тъпа крава и ме е срам да движа с нея, добре че по НГ стана един гаф и се разделихме Бяхме заедно...само 1седмица Забравям я, за 3 месеца се е променила ужасно много и от мацка станала на проста крава! Нека да говоря за предпоследната. Много ми липсва. Обади ми се една приятелка, бяхме на 1 купон (на 1фр. на РД - ноември 07) и нищо не чувам по телефона и съм усилил звука. И почва: "Слъъънчицееее, нз кво" И гаджето ми ме отряза заради някакви глупости, веднага реши че и изневерявам Липсва ми всичко...сега няма кой да ме гушне и кофти, но какво да се прави
    Преживяваме го

Цитирай Първоначално написано от ramaiana
    той...
    Same here... (Само, че е ТЯ, а не ТОЙ )

Град
    Враца
    Ами..вече нищо не ми липсва...Обаче преди време най - много ми липсваха прегръдките му...и думите му...Всичко, което ми казваше...Липсваха ми всичките неща, които правехме заедно...Сега не искам и да се сещам за тях...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си