- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е нещото което ви липсва най-много ?
липсва ми той самия![]()
очите му,усмивката му,начина по който пе прегръщаше..абе всичкотой беше повече от прекрасен !
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Определено нищо не ми липсва от предишната ми връзка. Дори не обичам да се сещам за нея...![]()
нищо...Първоначално написано от FaHrEnHeit
настоящата си ми харесва
![]()
нищо не ми липсва..ако гледам все към него ще пропусна втория си шанС..А нямам такова намерение.. А от сегашния си харесвам всичкуууууууууууууууууууу ууууу и вероятно всичко ще ми липсва..
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Липсва ми да се чувствам специална за някого, тръпката, взаимното привличане, изобщо липсва ми да си имам някого...![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ne mi lipsva ni6to, dori kato se setq za nego i se 4udq kak sym mogla da umiram za nego.Sega go gledam s nasme6ka :P![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Материално нищо не ми липсва .. Липсва ми бившата ми най-добра приятелка .. Съсипахме си приятелството за глупости ; ((
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Липсва ми подкрепата...сегашния е някак си по-студен...А миналия много вярваше в мечтите си..и ме насърчаваше и мен : )) Липсва ми усмивката му,срамежливостта му...шегите муНо всичко е минало и гледам напред : )) Все си мисля,че когато си с някой...и дори да се разделите...ако е било нещо значително...част от него остава с теб....И съответно от всеки,с когото съм била..ми липсва по нещо...А във всеки следващ откривам по нещо ново и тва балансира нещата : )))
Ми... май нищо не ми липсва... за сега новия ми дава всичко от което се нуждаяНо може би... ми липсва онзи поглед по който полудявам...
много не6та...но сегашната ми връзка компенсира загубеното...дори с лихване съжалявам за ни6то,макар и да ме е боляло,СЪДБАТА си знае работата...
Еми тръпката и добрите отношения,най-вече времето прекарано с приятеля ми и веселите моменти,както и супер чувствените моменти!
Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!
lipsva mi toi i vremeto koeto prekarvahme zaedno![]()
![]()
![]()
НИЩО не ми липсва. Предишната ми връзка беше най-голямата ми грешка в живота .Никога не бих тръгнала с предишния си приятел ако въобще може да се нарече такъв![]()
No martini .. no party..
lipsva mi nai-mn 4uvstvoto 4e sam obi4ana i jelana.za hora koito ne sa namerili nova lubov tova e nai-trudnoto.![]()
Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!
Каква предишна връзка , какви пет лева ! Никога не съм имала гадже така , че нищо не ми липсва !
Нищо не ми липсва...Може би само смешните историйки :Д:Д:Д
той...![]()
Всичко... Но последното ми гадже сега е станала тъпа крава и ме е срам да движа с нея, добре че по НГ стана един гаф и се разделихмеПървоначално написано от FaHrEnHeit
Бяхме заедно...само 1седмица
Забравям я, за 3 месеца се е променила ужасно много и от мацка станала на проста крава! Нека да говоря за предпоследната. Много ми липсва. Обади ми се една приятелка, бяхме на 1 купон (на 1фр. на РД - ноември 07) и нищо не чувам по телефона и съм усилил звука. И почва: "Слъъънчицееее, нз кво" И гаджето ми ме отряза заради някакви глупости, веднага реши че и изневерявам
Липсва ми всичко...сега няма кой да ме гушне и кофти, но какво да се прави
Преживяваме го![]()
Same here...Първоначално написано от ramaiana
(Само, че е ТЯ, а не ТОЙ )