- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За или Против чалгата?
За или Против чалгата?
П.П плс хапишете си мнението плс![]()
Според мен това е глупав въпрос.Не съм нито за,нито против.На които му харесва да я слуша,на които не,не я слуша и това е![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Изключително глупава тема!!!
Хората не трябва да са против никой и нищо!
А такива теми само подклаждат спорове...Не съм нито "за",нито "против"!![]()
Освен,4е е глупава темата,усещам,4е много ще се спори...Не и давам много живот![]()
да ти го натаковам в тъпата тема![]()
против чалгата съм
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Не обичам чалга ,но всеки има право да слуша каквото иска.Темата обаче наистина е тъпичка![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
За или против.. подкрепям мненията че темата не е много силна, но просто точно за чалгата няма смисъл да се спори понеже това е нещо от което печелят много хора а и се влага доста в нея . Също така чалгата в България си е от край време и според мен няма от няколко анкети за или против сте да се премахне..
Лично аз харесвам някой песни.. затова няма да давам глас.. абе все ми е едно ( Всеки има право да слуша това което иска )
Музиката е това което ме държи, Музиката е това което изживявам, Музиката е това което чувствам, Музиката е моят живот !!
не ве,що да е тъпа темата.нека видим от анкетата колко човека от форума слушат чалга и колко не.да видят чалгарите,че са малко.по темата аз съм против
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
off banalni ste ve4e
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Против, много, много, ама наистина много против. Вярно е, че на човек като не му харесва нещо просто не го слуша, но тази отвратителна музика и тези бездарни силиконови създания с 5 тона грим за навсякъде ... пфффф...
Memento moriendum esse!
Против, разбира се..
![]()
Робинята на Quench
молим ви се... не чалга,а ПОП-ФОЛК!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
+1Първоначално написано от iliana_svoge
i vse pak protiv 4algata sam![]()
За - разбира се.
MartoG жесток аватар!
Благодаря, ма твоя е много гаден.
moje li 2 pyti da glasuvam PROTIV
napylno sym saglasna s kom6itu. v momenta ne se kefq na 4algata , no e imalo period, v koito me kefi6e i sega se namira tuk tam nqkoq pesen. koito isak da q slu6a ne mislq 4e e tolkova zla muzika kolkoto nqkoi se prevyznasqt. glupavo e da osyjda6 4ujdiq vkus. az ne haresvam metal naprimer, no ne tvyrdq 4e e ebasi typata muzika i t.n prosto ne me kei i t'va e, vseki s vkusa si \Първоначално написано от IrReplacaBle
/
Темата е за ключ... пуска се за 10 745-път и независимо от вота ви чалга си има и ще има![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
пр-пр-против съм
само ни излага
айде сега убийте ме![]()
кой ша те убие ве човек.аз съм с теб.както и 90% от форумаПървоначално написано от music_pirate
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
ПРОТИВс две ръце и два крака против като почнат с тея идиотски лигави и най-вече безмислени текстове направо ми се драйфа
![]()
Въпроса ти е кофти зададен :P . Има качествен поп-фолк, който събира десетки и стотици хиляди хора по концерти (визирам главно Сърбия и Гърция). Има и кофти чалга, изпълнена от силиконови и целулитни "красавици" (тук май се сещате за кого говоря). С две думи - за качествената чалга съм, която не е открадната(кавър) на някой балкански хит.
![]()