.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Обича ли ме?

В началото на връзкат ни гаджето ми ми каза, че ме обича, попита ме дали и аз го обичам, но аз му отговорих, че не знам.Каза ми и още много неща от рода, че иска да съм само негова, че не иска никога да го напускам и т. н.Сега, след един месец, имам чувството, че май връзката ни се основава само на секс.Попитах го как мисли по въпроса и той каза че не е влюбен в мен, а просто му харесва секса с мен. Каза, че дори и да му кажа, че съм влюбена в него(мисля, че съм влюбена), няма да ми повярва.След като чух това, прекратих темата и пак продължихме по стария начин.Но мисля, че сега той се държи малко студено към мен.Моля ви, кажете си мнението.Защо първоначално казва едно, а после-съвсем друго?Ще добавя, че аз съм на 17, а той на 24.[/b]
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Според мен е гледал само да те вкара в леглото си с вечната мъжка лъжа "обичам само тебе и те искам за винаги"
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    След като си му казала че не знаеш дали го обичаш,може да си прогонила неговата любов,знае ли се...?
    Не съм много сигорна,дали е така,но има такава възможност.
    Или поста преди моя също е достоверен,също е възможно.

Ще добавя, че той ми каза, че ме обича чак когато вече бяхме спали три пъти.
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Фен Аватара на tsvety_91
    Град
    Sofiq
    еми дори да те обича,знаеш че особено Мъжката гордост е мноооого голяма и едвали пак ще ти е както се вика в краката...а е и много възможно и да е било за секса,ти го познаваш,трябва да се усеща....
    Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
    Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
    http://www.jivotno.com/svirka
    Благодаря

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    тц тц ... Ако ти харесва това, че връзката ви се гради на секс /което аз мисля че е/ по добре късай с него. Намери си някой който наистина те иска и ще те обича. Плюс тва не може едва в началото да ти каже че те обича.. Не ти ли е поне малко съмнително... ?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Аааа тоя е баси гадния ! Най-добре го зарежи , мила иначе рискуваш да се почувстваш като парцал ! Успех , скъпа !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Според мен е гледал само да те вкара в леглото си с вечната мъжка лъжа "обичам само тебе и те искам за винаги"
    Абсолютно и аз така мисля

Животът е адът описан в Библията!

не те обича

Град
    sofiq
    ...ako mi kaje che samo sexa mu haresva..vednaga shte go razkaram..basi kak moje da mu pozvolqvash podobno neshto

Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Ще добавя, че той ми каза, че ме обича чак когато вече бяхме спали три пъти.
    Mi mn qsno 4e e bil s tebe zaradi sexa. Puk ti nz dali go obi4a6 - toi su6to. Kazali ste si go - mi kuf smisal ima vruzkata vi?
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами явно иска просто секс... гадно е, ама по нещата които казваш така изглежда...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не те обича!

Ми той сам ти е го е казал, че просто му харесва секса с теб. Завъртял ти е главата, само както мъжете могат. Знам им аз тънките номерца. Поне това ще ти е за урок, че когато един мъж вземе да дрънка подобни неща и то още в началото, значи просто иска само секс от теб.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Хората и чувствата се променят с времето.Може би преди време не си му дала това което той иска и за това сега той има такива "чувства" към теб!

Голям фен
    Ако те обичаше,не би ти казал,че е е просто с теб за секса.... Дори и да си го наранила преди време с твоето "незнам",това не е повод да ти казва така.Може да прикрива чувствата си,но не чак да ти заявява това.... Според мен не те обича

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На мен моя приятел ми каза,че ме обича още на първата седмица,аз не го обичах тогава(малко беше рано за такива признания)ама от учтивост му казах,че и аз го обичам да не беше така.

аз те обичам .. независимо че съм момиче
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Ами може и така да е. Ако ти харесва това положение, остани с него...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не съм сигурна, но не мисля, че те обича...

Мега фен Аватара на koalka
    Прекалено силни думи е казал в начолото, използвал е думата "никога"...И как усещам как всичко е било с цел.Не искам да кажа нещо против приятеля ти, не го познавам, но човек на 24 напълно осъзнава какво говори и защо го казва...Не мисля, че е бил заслепен от началото и затова да е говорил такива силни думи - всичко с цел.Та целта е била сега да може да прави секс с теб - да има постоянен сексуален живот и да му е добре така.
    А ти сама решаваш какво ще правиш?Дали ще го оставиш или ще си с него - зависи само от теб.Ако искаш да бъдеш използвана и му го позволяваш - ок, ама нямаш право после да се оплакваш, защото сама ще си го направила.Ако искаш да имаш малко достойнство - зарежи го и намери момче,което наистина ще говори истината, а не глупости...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Поне се радвай, че човека е искрен с теб Казал ти е директно как стоят нещата :>. П.П.Стига с това `обичам те` има си и други начини за доказване, че държиш на човека до теб.
    Eventful past is everclear.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не те оби4а

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си