- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последно за играта със стола:
Тук давам правото на СВАСТИКА да каже официално кой ще седне на стола, и никой няма да се сърди и цупи. Не аз, а ВИЕ сте му гласували това право, като сте го избирали миналата седмица - той ще каже кой ще е на стола, тук пред всички и да се приключва с този казус.
Не знам що някой е останал с впечатлението, че много искам да съм аз. Зает съм и най-вероятно ако каже да съм аз, ще се забавям с отговорите. Честно казано не ми се 'сяда', но само СВАСТИКА ще каже кой ще бъде и ние ще се съобразим с това!
Моля без излишен офтопик в темата.
добре де хубаво след като свастика е избрал вече ,защо заключи и неговия избор ,нали си се съгласил ,ала бала....нещо не разбрах ква ти е логиката,щото той явно вече е решил и сега какво пак да питаме едно и също и да се повтаря темата?
Е, ти пък - такива сръдни от теб не очаквах...
от мен?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
find_m3, искам да съм максимално обективен, ако заключя само за Мошно темата, ще излезе че съм преднамерен. Нека тук официално СВАСТИКА да си каже решението /винаги може да го промени/, и тогава ще имаме нова темичка за стол![]()
Мо6no, разберете се със СВАСТИКА на ЛС, нека те посочи като седящ и, заповядай, тамън ще ме отървеш от това досадно задължение![]()
Как може да се сърдиш като 2 годишно дете заради някаква глупава "игра"? Някой те бил изместил.. чудо голямо
egati sradnite za edin tup stol![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Абе стига глупости бе хора! Какво го правите на световен въпрос? Да сяда някой и готово![]()
![]()
Робинята на Quench
аре сбийте се
аз съм твърдо против решението на тоя рунически символ да избира разни неща... Мошно си се справяше много добре, отговаряше си много готино на въпросите
Ехх.. тъкмо написах въпросите си към Мошно..
След като веднъж е създадена темата и е започнала да се развива, не ти ли се струва глупаво да се заключва?
Както и другата..
Нищо не пречи да останат и двете активни - хем Свастика доволен, хем останалите. Пък следващата седмица двамата с Мошно можехте да изберете един, който да седне на стола, и всичко да си продължи по правилата..
Веднъж да напиша пост и да заключат темата, преди да го изпратя.. (:
Тц, мошното.Първоначално написано от machoka
Е стига де.. тоз индивид ако не си прай интересните интрижки тук, животът му ще стане тотално безсмисленПървоначално написано от exploitedteen
нека остане мошно.
той още от началото иска да 'седне'.
ясно е,че свасти избра мачока за да дразни всички останали потребители и да се подмаже да модераторите.
СВАСТИКа е потребител на форума /за сега/, и все още има права на такъв. Това означава, че той ще реши.Първоначално написано от exploitedteen
Длъжен съм да бъда обективен - просто се разберете с него да бъде Мошно, както казах - и аз също съм ЗА!
Епични борби, се водят за този стол, ех.Та кой последно, ще сяда на него?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много искам да е медун. Мошно не ми е интересен.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
mi taka mi kvo sa karate - taa sedmica edin , dr - drug i takaПървоначално написано от SINDEL
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
мачок, защо да няма една тема за избраника на свастика и една за Мошно?
така или иначе всички по-отдавашни потребители ще минат през стола....