.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Кво стана с историята
    Ето и продължението...
    След като момчето подарявало куп лакомства и изкушения за да се върне при бившата си любовница, която не му обръщала никакво внимание, защото си имала любовник на когото много държала... Момчето вече започнало да губи надежда и тръгнал отново по много и различни любовници... Коя била красива любовница коя била грозна любовница, това нямало никакво значение за него, защото единствената му цел била, да накара бившата си любовница (момичето на бащата който бил любовник на майката на въпросното момче) да ревнува. Изминали 3 месеца 1 седмица 22 часа 28 минути 19 секунди 12 стотни... Когато стаята на момчето се почукало и за него изненада било момичето което толкова се трудил да спечели, но най изненадващото за този любовник било, че тя била по прашки и сутиен а отгоре секси прокля която сякаш с поглед можела да се свали... И след страстна и бурна вечер те отново били любовници. Докато един слънчев ден любовникът на момичето не отишъл на плаж, където срещнал една много красива жена, с нея той мислил да преспи и дефакто (хаха как се изразих само) тя му се явава любовница, момичето било сама и решила също да си покани някой страстен любовник за една незабравима вечер. Срещите на любовниците минали перфектно. Но ненадейно бащата на момичето (която била любовница на момчето), се обадил по телефона и успял да развали вечерта, с новината, че бил в болница със своята любовница... И казал на момичето да вземе любовника си който бил на плаж и да отидат в болницата. Момичето се оправило на бързо и се обадило на любовника, той когато разбра неприятната новина станал закопчал си панталона... И тръгнал към болницата... Но тъкмо когато се обувал на вратата се званнало и каква изненада, момичето решило да вземе любовника си и да идат двамата, тя настоявала да влезе докато любовника й се мъчел да я разкара по някакъв начин, за да не види любовницата с която бил тази вечер... Която била само по бельо. Но за нещастие, любовницата на момчето която стояла на вратата влязала и какво да види на масата имало 2 чаши вино и запалени свещи, а на готварската печка се готвили спагети...
    Следва продължение...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Забавно...

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Според вас какво е станало по нататък имало е:
    1. Бой
    2. Тройка
    3. Ядене и пиене (тримата)
    4. Раздяла
    5. или ?!

всичко е възможно!

Искам и аз да задам един въпрос .. Гадно ли е да ходя с момче ,което има официално гадже ( бившата ми най-добра приятелка ) Смисъл ние с него ходиме ,но никой незнае за това .. той е повече време с мене отколкото с нея .. даже незнам дали са се виждали или въртят скайп любов
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Искам и аз да задам един въпрос .. Гадно ли е да ходя с момче ,което има официално гадже ( бившата ми най-добра приятелка ) Смисъл ние с него ходиме ,но никой незнае за това .. той е повече време с мене отколкото с нея .. даже незнам дали са се виждали или въртят скайп любов
    Лошо нема, стига кеф да си прайШ!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мерсиииии
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Аз мисля, че в повечето случаи мъжът обича повече любовницата. След по дълъг брачен живот връзката между мъжът и жената в повечето случи се изразява в привързаност а не любов. При всички положения това е много субективно.

Естествено, че може да я обича повече. Щом има любовница, в нея е намерил нещо, което законната му съпруга не му дава. Пък и кой е казал, че трябва да обича жена си ->
    1) може да е брак по сметка
    2) може да е станал гаф и да са сключили брак, заради бъдещото отроче
    3)...

Всеки е свободен да обича, това не е нещо, което може да се ограничи все пак
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Асеновград, България
    Да, струва ми се съвсем възможно. Но това не дава повод да изневеряваш.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Епа много ясно, нали си е фанал младо гадже щот не обича жена си.

Боже накъде върви светът.
    +1

не знам....

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Така става хората като нямат к'во да правят.....

Супер фен Аватара на Qnchety
    Е мн ясно, че ше обича пойче любовницата си! Се пак ако обичаше достатъчно жена си нямаше да търси някоя друга!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си