- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е 1 мъж да обича повече любовницата си?
Ето и продължението...Първоначално написано от MiMcHeToOo
След като момчето подарявало куп лакомства и изкушения за да се върне при бившата си любовница, която не му обръщала никакво внимание, защото си имала любовник на когото много държала... Момчето вече започнало да губи надежда и тръгнал отново по много и различни любовници... Коя била красива любовница коя била грозна любовница, това нямало никакво значение за него, защото единствената му цел била, да накара бившата си любовница (момичето на бащата който бил любовник на майката на въпросното момче) да ревнува. Изминали 3 месеца 1 седмица 22 часа 28 минути 19 секунди 12 стотни... Когато стаята на момчето се почукало и за него изненада било момичето което толкова се трудил да спечели, но най изненадващото за този любовник било, че тя била по прашки и сутиен а отгоре секси прокля която сякаш с поглед можела да се свали... И след страстна и бурна вечер те отново били любовници. Докато един слънчев ден любовникът на момичето не отишъл на плаж, където срещнал една много красива жена, с нея той мислил да преспи и дефакто (хаха как се изразих само) тя му се явава любовница, момичето било сама и решила също да си покани някой страстен любовник за една незабравима вечер. Срещите на любовниците минали перфектно. Но ненадейно бащата на момичето (която била любовница на момчето), се обадил по телефона и успял да развали вечерта, с новината, че бил в болница със своята любовница... И казал на момичето да вземе любовника си който бил на плаж и да отидат в болницата. Момичето се оправило на бързо и се обадило на любовника, той когато разбра неприятната новина станал закопчал си панталона... И тръгнал към болницата... Но тъкмо когато се обувал на вратата се званнало и каква изненада, момичето решило да вземе любовника си и да идат двамата, тя настоявала да влезе докато любовника й се мъчел да я разкара по някакъв начин, за да не види любовницата с която бил тази вечер... Която била само по бельо. Но за нещастие, любовницата на момчето която стояла на вратата влязала и какво да види на масата имало 2 чаши вино и запалени свещи, а на готварската печка се готвили спагети...
Следва продължение...
Според вас какво е станало по нататък имало е:
1. Бой
2. Тройка
3. Ядене и пиене (тримата)
4. Раздяла
5. или ?!
Искам и аз да задам един въпрос .. Гадно ли е да ходя с момче ,което има официално гадже ( бившата ми най-добра приятелка )Смисъл ние с него ходиме ,но никой незнае за това .. той е повече време с мене отколкото с нея .. даже незнам дали са се виждали или въртят скайп любов
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Лошо нема, стига кеф да си прайШ!Първоначално написано от kapinka
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Мерсиииии![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Естествено, че може да я обича повече. Щом има любовница, в нея е намерил нещо, което законната му съпруга не му дава. Пък и кой е казал, че трябва да обича жена си ->
1) може да е брак по сметка
2) може да е станал гаф и да са сключили брак, заради бъдещото отроче
3)...
Всеки е свободен да обича, това не е нещо, което може да се ограничи все пак![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Така става хората като нямат к'во да правят.....![]()
Е мн ясно, че ше обича пойче любовницата си! Се пак ако обичаше достатъчно жена си нямаше да търси някоя друга!