.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Помогнете ми, не мога повече!

Ето я цялата история, може малко дългичка да излезе, но ви умолявам да ми дадете съвет защото просто не мога повече.
    Нали знаете как е в 8ми клас, ново училище, нови лица, е попаднах в клас с едно момиче, което през целият първи срок ми правеше намеци буквално ми се поднасяше на тепсия както се казва, но аз си имах приятелка и я отблъснах.Разделих се след 2 годишна връзка с приятелката си през зимната ваканция и така минаха няколко месеца до края на годината.През следващата година(9ти клас) имахме няколко аферки с момичето от класа ми и аз се влюбих в нея, но не знаех как да и го кажа и така си я гледах само и не знаех какво да правя(през тази година я и целунах за първи път и беше невероятно).
    Вече към края на лятната ваканция някъде август тя ми звънна доста неочаквано и се видяхме и излизахме насам натам няколко дни и изведнъж се озовахме у тях, аз вече бях толкова влюбен имах чувството, че съм срещнал момичето на мойте мечти и бях сигурен затова, че искам тя да ми бъде първата.Естествено тя ми вадеше думите с чeнгел от устата... големи мъки докато и го кажа онази вечер... спомням си го като че ли беше вчера.Тя реагира доста стъписано с реплики като "мислех, че не си девствен" и неща от този сорт(да найстина имах приятелка 2 години, но не чувствах, че съм готов и че тя е "момичето").В края на крайщата се разделихме като тя ми обеща, че ще ми е първата.Направо бях на 7мото небе след това, броях дните до започване на годината.Само да уточня, че не бяхме гаджета тогава.В началото на годината тя ходеше с едно момче, но се разделиха след около месец и тогава направих първата стъпка и така отново имах приятелка и то момиче, в което съм влюбен невероятно много и което обожавам.След около 2 седмици тя ми предложи да го направим и беше страхотно признавам.Първият месец беше невероятен и имах всичко за което бях мечтал.На нова година бях у тях и се целунахме в 12:00 и беше страхотно.Не мога да се оплача и от вторият месец въпреки, че тогава почнаха проблемите.В живота ми навлезе някакво момче уж и бил приятел не знам си какво, но най-добрата ми приятелка и почти всички приятели на моето момиче твърдяха, че тя е ходила с двама ни наведнъж, но аз и повярвах, че няма нищо и така остана.В последствие всичко се оказа истина, тя е ходила и с двама ни, целували са се, гушкали са се и т.н. Направих го с най-добрата и приятелка признах си на 2рия ден а тя месец и колко нямаше смелост да ми каже...скъсах с нея, като сега дори не се поглеждаме в училище, но сега 1 месец по-късно не мога да спра да мисля за нея, обичам я, готов съм да и простя за всичко, тя сега ходи с другото момче, но дочух, че си имат проблеми и няма да мине много време преди да се разделят.Мислите ли, че си струва да се върна при нея при положение, че сега се събуждам и заспивам с мисълта за нея и каквото и да правя просто не мога да я забравя.

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Отебавай я не струва
    Eventful past is everclear.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Отебавай я не струва
    +1
    napravila li go e 1 pyt,6te go napravi pak .Ne si struva taq povlekana

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Spored men kolkoto i da q obi4a6 trqbva da q zabravi6,6tom e postypila taka a i ve4e se symnqvam 4e 6te e sy6toto kakto e bilo predi za teb 6tom kato ve4e edva li 6te i ima6 doverie

hottie
    Guest
    Opitai se da ia zabravi6 kolko i da e trudno. Ti sam znae6, 4e ne si struva. Ako tova momi4e duje6e na teb i te obi4a6e 6te6e da e SAMO s teb, no slu4aia ne e takuv , a ti ne moje6 da ia nakara6 na sila da se vlubi v teb.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Направих го с най-добрата и приятелка!!!

Каква е тази странна връзка?Ти й изневеряваш,тя също,какво се вайкаш в такъв случай?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Забрави я. Ако скъса отново с теб ще те боли повече.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    остави я тя е курва и след като един път ти е изневерила начи пак щего направи този път с друго момче. Не си струва

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И както обичам да казвам - всеки има право на втори шанс!

Животът е адът описан в Библията!

Както каза някой щом го е направила веднъж ще го направи пак...И тебе ще те боли от това много повече.Аз лично съм го преживяла...Знам какво е.Не можех да повярвам, че е истина и непрекъснато му прощавах и го обичах въпреки всичко...Просто трябва да имаш смелост да я пуснеш от сърцето си..Успех!

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

Каква е тази странна връзка?Ти й изневеряваш,тя също,какво се вайкаш в такъв случай?
    Страшно влюбен, незнам си какво и го прави с най-добрата си приятелка.
    Нямаш право да се оплакваш!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92

Той го е направил с нейната най-добра приятелка
    Ама наистина я заебавай и излез от тоя сапунен сериал.

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Се тая.Нали е ДРУГО момиче...

Град
    Русе
    пич имал съм го и аз този проблем..една кифла на 14 години ходеше с най добрия ми приятел и аз така и така не знаех..и аз тръгнах с нея но не разбихме приятелството си с френда..аз го засякох когато беше с "гаджето" си и аз я гледах тъпо а ние знаеме че си правим ташак с нея..гледам я тъпо и я питам за къв е тоя бе? еми...гаджето ми..еми паца да лапаш! мен нема да видиш поевече..блок в скайп не и дигам по Джи Ес Ем-а..абе майната й..и френда ми до гаджето и са се гушнали аз вадя от раницата си 2 бири (дву литровки..) и му викам "Брато аре се наковем за свободата от жените!" френда "АРе Аре!" и обръщаме бирите за отрицателно време..гаджето (грешка бившата) пищи и врещи че сме и врътнали номер и..отидох до нея и й казах..така става с несподелената любов.. (сорка за офтопика ама ти давам пример с мен кфо стана) кфо те боли..вярно че не сте се познавали..мани ги тия които не знаят кфо е любов кфо е гадже..карат на максимум година с едно гадже..решават че тоя не става да го сменим..кифли тотално..знам че боли знам че е кофти но такъв е живота..заобиколен от лайна и проблеми..много малко хора успяват да го разберат
    късмет батка споко до седмица две ще си забравил за кифлата
    ако се събереш в мойта компаниика с приятелите ми за жени ще забравиш за нула време като се напием като гъзове за болката в сърцата и всичко забравяме..телефони компютри жени родители
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

мисля че не е нужно да се връщаш при момиче което те е правило на луд .. тя е ходила и с двама ви едновременно бе сладур,знам че я обичаш но се опитай да я забравиш мисля че така е най-добре .. намери момиче за себе си което да те обича и да бъде само с ТЕБ !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    мисля че не е нужно да се връщаш при момиче което те е правило на луд .. тя е ходила и с двама ви едновременно бе сладур,знам че я обичаш но се опитай да я забравиш мисля че така е най-добре .. намери момиче за себе си което да те обича и да бъде само с ТЕБ !
    +1
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Първо изчакай да порастнеш малко и после се хвърляй в дълбоките води. Честно чудя се как ви остава време да ходите на училище от толкова сериозни лични проблеми...
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Прекалено натоварена връзка...Ако смятате,че може да си простите всичко и пак да имате ценностна връзка...Опитайте...ако не-недейте...опитай се да я забравиш.. : ))

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    остави я тя е курва и след като един път ти е изневерила начи пак щего направи този път с друго момче. Не си струва
    Много са ми чудни обяснения от сорта тя е курва разбираш ли , защото се е чукала с някакъв, а ти какъв си щом си чукал най-добрата и приятелка, а тя каква е щом те е чукала??
    абе...деца...
    Щом изневеряваш-трябва да можеш да простиш и ако ти изневеряват!
    Нищо не е разрешено и простено само на теб...
    Връзка се гради с компромиси.

Отебавай я не струва

+ 2
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Тва е ебахти изкривеното понятие,за любов.Добре че аз обичам,по старомодния начин.Любовта си е за двама,за повече става дума за оргия!

Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Първо изчакай да порастнеш малко и после се хвърляй в дълбоките води. Честно чудя се как ви остава време да ходите на училище от толкова сериозни лични проблеми...
    Когато е в твоя клас не е много трудно

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    ако се събереш в мойта компаниика с приятелите ми за жени ще забравиш за нула време Smile като се напием като гъзове за болката в сърцата и всичко забравяме..телефони компютри жени родители
    дай некви оферти на лс

ami..ako pak i tui momi4e ima ne6ty kam tebe.. prostete si .. vseki prai gre6ki se pak .. nito ti nito tq ste postapili kakto trqbva..
    ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...

Тва е ебахти изкривеното понятие,за любов.Добре че аз обичам,по старомодния начин.Любовта си е за двама,за повече става дума за оргия!
    yepp...
    Пич ти не я обичаш...втълпил си си...фащай друга да я забрайш и твае...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Отебавай я не струва

+ 2
    не смятам,че знаете какво говорите...
    а пък и кой сте вие да кажете кой , колко струва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си