.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Е,да,но не и тези,които само гледат в пода и дума не обелват.Иначе умерено срмежливите са сладури.

Често казано - Не. Предпочитам приказливи и освободени хора, независимодали става въпрос за момчета или момичета.
    Естествено първоначално при среща с нови хора е по-трудно да се отпуснеш, и аз съм така, но не харесвам прекалено срамежливите.

ck!
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

аз не
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Не особено!Но и дърдорковците не са мн за предпочитане!Прекаленото винаги е вредно!

Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    не са ми проблем..винаги знам как да ги предразположа.пък и без това аз винаги говоря като за двама
    по същият начин съм . но нещо не сванах,имам впредвид как така срамежливи сред приятели,та те нали за това се наричат приятели!?

amiiii...moje da se kaje zavisi ot kakva gledna to4ka pogledne6 tqhnata sramejlivost. ima takiva mom4eta koito ne govorqt mnogo a napravo deistvat

НЕ ! даже ми е супер досадно..

Mi.. da gotini s sramejlivite mom4eta ma da ne e mnogo 4e togava lo6o! :)

Супер фен
    Аз не харесвам срамежливите МЪЖЕ
    Че то има ли такова животно

Град
    Sofia
    Еми аз съм срамежлив, но не много, и всички повтарят "много си сдухан" и ме отблъскват. Но нне ми пука особено много, като свърша даскало се събирам с хора, които не избиват на комплекси и са ми приятели и разпускаме

Ако са такива сладури като момчето в , което съм влюбена , ако ще да е и клошар пак ще тръгна с него ! Няма лошо да е срамежлив !Тъкмо няма да ми се надува !

Цитирай Първоначално написано от sanch0
    Еми аз съм срамежлив, но не много, и всички повтарят "много си сдухан" и ме отблъскват. Но нне ми пука особено много, като свърша даскало се събирам с хора, които не избиват на комплекси и са ми приятели и разпускаме
    Искам тее !

Ами....определено предпочитам някой срамежливко , но пък да не е някакъв смотаняк , но ми харесва когато усещам , че момчето е по-притеснено от мен

Tez sramejlivite sa mi ot "lubimite"... pyYy te kato po4nat s toq sram edna dumi4ka ne mogat da obelqt 6te kai6 4e 6te gi izqde6 jivi...
    ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...

аз харесвам едно момче ,което от инат ми мълчи
    аз имам въпрос вие бих те ли харесвате ли момче което ви обича в същото време мълчи....и не пише мн често ?
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Не, не стават за нищо

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    НЕ ! даже ми е супер досадно..
    Същото...някакси тъпо е само аз да говоря а той да ми спича отсреща

Аз съм срамежлива що се отнася до момче, което харесвам. И да, харесвам срамежливи, но просто няма начин да тръгна с такъв.. то ще го е срам да ми покаже, че ме харесва, ще се държи тъпоо.. абе не е си работа По-добре е със НОРМАЛНО момче-не твърде отворено и така.

Град
    Враца
    луди ли сте , зависи колко алкохол съм приел , кат пиина повече и притеснението си отива , иначе кат излизам само с момиче и я харесвам задалжително си купувам синио виктори щот мн се притесняам смисал не мълча говоря нали , гледам да не ми личи обаче пала една след друга и се притеснявам
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на Hilary_
    е какво по сладко от това момчето да е срамежливичко... и аз много ги харесвам...ама не чак до крайности че ако и момичето е срамежливо...става малко неловко!!! :P

Град
    Варна
    По принцип не харесвам срамежливите момчета, обаче в момента съм в една хубава ситуация ... И той е много срамежлив и ... дойде веднъж в нас на гости и ако не беше майка ми да приказва щяхме да седим и да си мълчим Въх като се сетя! И ся го чакам да се обади да ми каже ще се видим ли пак в събота ... и сега съм се втренчила в телефона и подскачам като звънне За него правя едно голямо изключение щот по принцип не харесвам срамежливи момчета, а той найстина си заслужава!
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Може би..има известна доза...4ар,в срамежливостта...но не би ме заковало...Срамежливостта... като че ли...по отива на момичетата,не си падам по нахакани и нахални типове...но не6то средно между двете крайности,би ме впечатлило

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Може би..има известна доза...4ар,в срамежливостта...но не би ме заковало...Срамежливостта... като че ли...по отива на момичетата,не си падам по нахакани и нахални типове...но не6то средно между двете крайности,би ме впечатлило
    Брех, от къде ще намериш човек който едновременно отракан и срамежлив. . Тука няма фифти - фифти мацка. Срама или е част от характера на 1 човек или не. А един човек за да е отракан не трябва да се срамува от такива неща ай гес ?

Ейй то бива бива чак пък толкова ама вие се оливате . Стига сте се изказвали неподготвени. Или си научете урока или не мислете преди да пишете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си