- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли срамежливи момчета?
Е,да,но не и тези,които само гледат в пода и дума не обелват.Иначе умерено срмежливите са сладури.![]()
Често казано - Не. Предпочитам приказливи и освободени хора, независимодали става въпрос за момчета или момичета.![]()
Естествено първоначално при среща с нови хора е по-трудно да се отпуснеш, и аз съм така, но не харесвам прекалено срамежливите.![]()
ck!![]()
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
аз не![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
по същият начин съмПървоначално написано от Blue_Mushroom
. но нещо не сванах,имам впредвид как така срамежливи сред приятели,та те нали за това се наричат приятели!?
amiiii...moje da se kaje zavisi ot kakva gledna to4ka pogledne6 tqhnata sramejlivost. ima takiva mom4eta koito ne govorqt mnogo a napravo deistvat![]()
Mi.. da gotini s sramejlivite mom4eta ma da ne e mnogo 4e togava lo6o! :)
Че то има ли такова животноАз не харесвам срамежливите МЪЖЕ![]()
Еми аз съм срамежлив, но не много, и всички повтарят "много си сдухан" и ме отблъскват. Но нне ми пука особено много, като свърша даскало се събирам с хора, които не избиват на комплекси и са ми приятели и разпускаме![]()
Ако са такива сладури като момчето в , което съм влюбена , ако ще да е и клошар пак ще тръгна с него ! Няма лошо да е срамежлив !Тъкмо няма да ми се надува !![]()
![]()
![]()
Ами....определено предпочитам някой срамежливко , но пък да не е някакъв смотаняк , но ми харесва когато усещам , че момчето е по-притеснено от мен![]()
![]()
Tez sramejlivite sa mi ot "lubimite"... pyYy te kato po4nat s toq sram edna dumi4ka ne mogat da obelqt 6te kai6 4e 6te gi izqde6 jivi...![]()
ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...
аз харесвам едно момче ,което от инат ми мълчи
аз имам въпрос вие бих те ли харесвате ли момче което ви обича в същото време мълчи....и не пише мн често ?
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Не, не стават за нищо![]()
Същото...някакси тъпо е само аз да говоря а той да ми спича отсрещаПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
Аз съм срамежлива що се отнася до момче, което харесвам. И да, харесвам срамежливи, но просто няма начин да тръгна с такъв.. то ще го е срам да ми покаже, че ме харесва, ще се държи тъпоо.. абе не е си работаПо-добре е със НОРМАЛНО момче-не твърде отворено и така.
![]()
луди ли сте , зависи колко алкохол съм приел , кат пиина повече и притеснението си отива , иначе кат излизам само с момиче и я харесвам задалжително си купувам синио виктори щот мн се притесняам смисал не мълча говоря нали , гледам да не ми личи обаче пала една след друга и се притеснявам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
е какво по сладко от това момчето да е срамежливичко...и аз много ги харесвам...ама не чак до крайности че ако и момичето е срамежливо...става малко неловко!!! :P
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По принцип не харесвам срамежливите момчета, обаче в момента съм в една хубава ситуация ...И той е много срамежлив и ... дойде веднъж в нас на гости и ако не беше майка ми да приказва щяхме да седим и да си мълчим
![]()
![]()
![]()
Въх като се сетя! И ся го чакам да се обади да ми каже ще се видим ли пак в събота ... и сега съм се втренчила в телефона и подскачам като звънне
![]()
![]()
За него правя едно голямо изключение щот по принцип не харесвам срамежливи момчета, а той найстина си заслужава!
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Може би..има известна доза...4ар,в срамежливостта...но не би ме заковало...Срамежливостта... като че ли...по отива на момичетата,не си падам по нахакани и нахални типове...но не6то средно между двете крайности,би ме впечатлило![]()
Брех, от къде ще намериш човек който едновременно отракан и срамежлив.Първоначално написано от pepita87
![]()
. Тука няма фифти - фифти мацка. Срама или е част от характера на 1 човек или не. А един човек за да е отракан не трябва да се срамува от такива неща ай гес ?
Ейй то бива бива чак пък толкова ама вие се оливате![]()
. Стига сте се изказвали неподготвени. Или си научете урока или не мислете преди да пишете
![]()
![]()