- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли срамежливи момчета?
Зависи от човека и до каква степен разбирате под срамежлив...![]()
![]()
![]()
Дам,много ги харесвам![]()
![]()
,защото те сякаш показват това което са в действителност,а не се правят на това което не са(да се надуват и такива грозни неща да се смятат за богове).И аз съм си срамежливичко и мисля,че си има чар когато едно мом4е е срамежливо...някакси сладко е....ама е много рядко...
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Хмм срамежлив мъж. Трудно ми е да повярвам, но явно има всякакви хора.Има и такова животно, наложи ми се да го срещна и повярвай, тази срамежливост прави нещата много по-трудни.![]()
Ооо ми да много ги харесжамстрашно сладки са като се изчервят
![]()
![]()
![]()
![]()
Love Is All Around
предпочитам някое дрънкало като мене на което да не му спира устата...а не някой с който да се чудя на къде да започна разговора така че да не се спече...
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Да много по интересно е когато момчето предразположи теб да говориш а не обратнотоПървоначално написано от smotano-f
[quote="Alabalaportokala"]Брех, от къде ще намериш човек който едновременно отракан и срамежлив.Първоначално написано от pepita87
![]()
. Тука няма фифти - фифти мацка. Срама или е част от характера на 1 човек или не. А един човек за да е отракан не трябва да се срамува от такива неща ай гес ?
Ейй то бива бива чак пък толкова ама вие се оливате![]()
. Стига сте се изказвали неподготвени. Или си научете урока или не мислете преди да пишете
![]()
[/quote
---Смея да твърдя,че съм от точно този тип хора,не се изказвам не подготвена!Това,че ти не си сре6тала такива е отделен въпрос...А и...о6те не6то...тъпо е да се правиш на мн образован на чужд гръбИ не мисля,че е уместно да коментираш мнението ми...всеки разсъждава по различен начин...не можем всички да мислим,като теб
![]()
![]()
А и като казвам"не6то средно"не значи,че трябва да притежава и двете,А НЕ6ТО СРЕДНО,май ти се изказваш неподготвена...
И не и даДа не е много притеснителен защото не може да се говори с него .... аз да му кажа нещо, а той да мълчи и да се притеснява какво да ми каже... а пък така като се замисля всички срамежливи момчета около мен са най-големите сладури!
![]()
аз харесвам срамежливи момчета,но не до такава степен да не можем да си кажем ништо![]()
Kакто и да го усукваш,както и да го мислиш, както и да разсъждаваш смесица от това няма. И да те светна - момче съм и се изказвам неподготвен само когато съм недоспалСмея да твърдя,че съм от точно този тип хора,не се изказвам не подготвена!Това,че ти не си сре6тала такива е отделен въпрос...А и...о6те не6то...тъпо е да се правиш на мн образован на чужд гръб funfunfun И не мисля,че е уместно да коментираш мнението ми...всеки разсъждава по различен начин...не можем всички да мислим,като теб Smile Smile SmileА и като казвам"не6то средно"не значи,че трябва да притежава и двете,А НЕ6ТО СРЕДНО,май ти се изказваш неподготвена.... Целта ми далеч не е да се образовам още повече на твоя гръб. Фактите са факти и не можеш да ги отречеш. Спрайт - нещата такива каквито са....
аз съм в подобна ситуация.само дето май не мълчи от инат,а и аз незнам от кво.както и да еПървоначално написано от happy end
Първо аз харесвам срамежливи момчета. и второто на въпроса на хепи едн...да както казах съм в същата ситуация,за това вместо той да започва разговора..аз действам,въпреки че попринцип съм срамежлива![]()
Много дъндания за...ни6то!казвам и пак 6те се повторя,всеки изказва лично мнение,ок?А колкото тва,че си момче...по-добре да си го беше спестил тоя фактПървоначално написано от Alabalaportokala
А къде прочете,че съм писала...че се образоваш на моя гръб...съвсем друго написах..ам май не различаваш понятията...Виж,пич,нямам нерви и време се занимавам с комплексарчета,които търсят по някакъв начин да изтъкнат"умните си и велики мисли"....съвсем не...мойта цел е да влезна тук...за да убия време и да съм в течение за част от не6тата,които се случват в Бг...било то...учили6те...козметика и ала-бала,тъй като съм в чужбина,аре считам въпроса за приклиучен
![]()
Аз съм момче...срамежлив съм донякъде, но обичам да се майтапя с хората. Момчетата постоянно ме отблъскват с изтърканата фраза "много си сдухан" и така. Но имам приятели с които се забавлявам и не ми пука особено много за тези които ми повтарят колко съм сдухан, някви комплексарчета там. А имам и приятелки, с които като се разлигавим ... няма такъв смях послеНямам си гадже, харесвам едно момиче от старото ми даскало.. но тя мен не. Само за нея мисля
Кофтии, а искам да я забравя. Приятелките ми...само като за фр. си ги обичкам. И от толкова много момичета само нея искам. И няква такава тъпня
![]()
Mi az po princip si padam po sramejlivi mom4eta.Ni6to lo6o nqma v tova. Daje v moqta kompaniq mom4etata sa sramejlivi.E ne razbiraite pod dumata sramejlivi nqkakvi,koito izob6to ne govorqt.Naprotiv daje se zaka4at s men.
+2Първоначално написано от megiii
![]()
абеее нз аз съм доста буйна не съм никак срамежлива и много ми знае устата нооооо няма лошо той да е срамежлив само да не е прекалено много че съм си имала работа с такива![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Не.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Мн харесвам срамежливите момчета.Някои казават че това им е недостатък,но че е мн сладко това да си малко или мн срамежлив.
Казваш,че ме обичашно всъщност не ме обичаш.
Аз предпочитам да е от по-нахаканите,по-говорливите,за да не ми е скучно с него,да има за какво да си говориме...но нямам нищо против да е срамежлив,но не много...![]()
В границите на нормалното ДА,дори понякога е много сладурско,мразя някви отворени фуклъовци...бля...
..