.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Зависи от човека и до каква степен разбирате под срамежлив...

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Аз не харесвам срамежливите МЪЖЕ
    Че то има ли такова животно
    Алабала, почва да ми писва от теб!
    Има и такова животно, наложи ми се да го срещна и повярвай, тази срамежливост прави нещата много по-трудни.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Дам,много ги харесвам ,защото те сякаш показват това което са в действителност,а не се правят на това което не са(да се надуват и такива грозни неща да се смятат за богове).И аз съм си срамежливичко и мисля,че си има чар когато едно мом4е е срамежливо...някакси сладко е....ама е много рядко...
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Супер фен
    Има и такова животно, наложи ми се да го срещна и повярвай, тази срамежливост прави нещата много по-трудни.
    Хмм срамежлив мъж. Трудно ми е да повярвам, но явно има всякакви хора.

Град
    София
    Ооо ми да много ги харесжам страшно сладки са като се изчервят

Love Is All Around

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    предпочитам някое дрънкало като мене на което да не му спира устата...а не някой с който да се чудя на къде да започна разговора така че да не се спече...
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    предпочитам някое дрънкало като мене на което да не му спира устата...а не някой с който да се чудя на къде да започна разговора така че да не се спече...
    Да много по интересно е когато момчето предразположи теб да говориш а не обратното

[quote="Alabalaportokala"]
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Може би..има известна доза...4ар,в срамежливостта...но не би ме заковало...Срамежливостта... като че ли...по отива на момичетата,не си падам по нахакани и нахални типове...но не6то средно между двете крайности,би ме впечатлило
    Брех, от къде ще намериш човек който едновременно отракан и срамежлив. . Тука няма фифти - фифти мацка. Срама или е част от характера на 1 човек или не. А един човек за да е отракан не трябва да се срамува от такива неща ай гес ?

Ейй то бива бива чак пък толкова ама вие се оливате . Стига сте се изказвали неподготвени. Или си научете урока или не мислете преди да пишете [/quote

---Смея да твърдя,че съм от точно този тип хора,не се изказвам не подготвена!Това,че ти не си сре6тала такива е отделен въпрос...А и...о6те не6то...тъпо е да се правиш на мн образован на чужд гръб И не мисля,че е уместно да коментираш мнението ми...всеки разсъждава по различен начин...не можем всички да мислим,като теб А и като казвам"не6то средно"не значи,че трябва да притежава и двете,А НЕ6ТО СРЕДНО,май ти се изказваш неподготвена...

Град
    Враца
    Мн ме кефят такива момчетаа!! Мн са сладки като се изчервят Пък и с тая срамежлива усмивка направо ми се топи душицата :P

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

И не и да Да не е много притеснителен защото не може да се говори с него .... аз да му кажа нещо, а той да мълчи и да се притеснява какво да ми каже... а пък така като се замисля всички срамежливи момчета около мен са най-големите сладури!

Град
    Gabrovo
    аз харесвам срамежливи момчета,но не до такава степен да не можем да си кажем ништо

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не

Супер фен
    Смея да твърдя,че съм от точно този тип хора,не се изказвам не подготвена!Това,че ти не си сре6тала такива е отделен въпрос...А и...о6те не6то...тъпо е да се правиш на мн образован на чужд гръб funfunfun И не мисля,че е уместно да коментираш мнението ми...всеки разсъждава по различен начин...не можем всички да мислим,като теб Smile Smile SmileА и като казвам"не6то средно"не значи,че трябва да притежава и двете,А НЕ6ТО СРЕДНО,май ти се изказваш неподготвена...
    Kакто и да го усукваш,както и да го мислиш, както и да разсъждаваш смесица от това няма. И да те светна - момче съм и се изказвам неподготвен само когато съм недоспал . Целта ми далеч не е да се образовам още повече на твоя гръб. Фактите са факти и не можеш да ги отречеш. Спрайт - нещата такива каквито са....

Цитирай Първоначално написано от happy end
    аз харесвам едно момче ,което от инат ми мълчи
    аз имам въпрос вие бих те ли харесвате ли момче което ви обича в същото време мълчи....и не пише мн често ?
    аз съм в подобна ситуация.само дето май не мълчи от инат,а и аз незнам от кво.както и да е
    Първо аз харесвам срамежливи момчета. и второто на въпроса на хепи едн...да както казах съм в същата ситуация,за това вместо той да започва разговора..аз действам,въпреки че попринцип съм срамежлива

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Смея да твърдя,че съм от точно този тип хора,не се изказвам не подготвена!Това,че ти не си сре6тала такива е отделен въпрос...А и...о6те не6то...тъпо е да се правиш на мн образован на чужд гръб funfunfun И не мисля,че е уместно да коментираш мнението ми...всеки разсъждава по различен начин...не можем всички да мислим,като теб Smile Smile SmileА и като казвам"не6то средно"не значи,че трябва да притежава и двете,А НЕ6ТО СРЕДНО,май ти се изказваш неподготвена...
    Kакто и да го усукваш,както и да го мислиш, както и да разсъждаваш смесица от това няма. И да те светна - момче съм и се изказвам неподготвен само когато съм недоспал . Целта ми далеч не е да се образовам още повече на твоя гръб. Фактите са факти и не можеш да ги отречеш. Спрайт - нещата такива каквито са....
    Много дъндания за...ни6то!казвам и пак 6те се повторя,всеки изказва лично мнение,ок?А колкото тва,че си момче...по-добре да си го беше спестил тоя факт А къде прочете,че съм писала...че се образоваш на моя гръб...съвсем друго написах..ам май не различаваш понятията...Виж,пич,нямам нерви и време се занимавам с комплексарчета,които търсят по някакъв начин да изтъкнат"умните си и велики мисли"....съвсем не...мойта цел е да влезна тук...за да убия време и да съм в течение за част от не6тата,които се случват в Бг...било то...учили6те...козметика и ала-бала,тъй като съм в чужбина,аре считам въпроса за приклиучен

Град
    Sofia
    Аз съм момче...срамежлив съм донякъде, но обичам да се майтапя с хората. Момчетата постоянно ме отблъскват с изтърканата фраза "много си сдухан" и така. Но имам приятели с които се забавлявам и не ми пука особено много за тези които ми повтарят колко съм сдухан, някви комплексарчета там. А имам и приятелки, с които като се разлигавим ... няма такъв смях после Нямам си гадже, харесвам едно момиче от старото ми даскало.. но тя мен не. Само за нея мисля Кофтии, а искам да я забравя. Приятелките ми...само като за фр. си ги обичкам. И от толкова много момичета само нея искам. И няква такава тъпня

Град
    Хасково
    Mi az po princip si padam po sramejlivi mom4eta.Ni6to lo6o nqma v tova. Daje v moqta kompaniq mom4etata sa sramejlivi.E ne razbiraite pod dumata sramejlivi nqkakvi,koito izob6to ne govorqt.Naprotiv daje se zaka4at s men.

Град
    The Sky
    Цитирай Първоначално написано от megiii
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Няма лошо. Тъкмо няма да се съмнявам дали не изневерява... Важното е на мен да ми е забавно с него, пък дали другите го смятат за сдухльо... дреме ми.
    +1
    +2

абеее нз аз съм доста буйна не съм никак срамежлива и много ми знае устата нооооо няма лошо той да е срамежлив само да не е прекалено много че съм си имала работа с такива
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абсолютно не!

Не.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мн харесвам срамежливите момчета.Някои казават че това им е недостатък,но че е мн сладко това да си малко или мн срамежлив.
    Казваш,че ме обичашно всъщност не ме обичаш.

Град
    Sofia
    Аз предпочитам да е от по-нахаканите,по-говорливите,за да не ми е скучно с него,да има за какво да си говориме...но нямам нищо против да е срамежлив,но не много...

В границите на нормалното ДА,дори понякога е много сладурско,мразя някви отворени фуклъовци...бля...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си