- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли срамежливи момчета?
Ми и аз не ги харесвам особено. Никога не можеш да разбереш какво чувстват или какво мислят за теб. Пък и аз съм срамежлива и предпочитам някой по-смел, че да действа![]()
Мм не ги харесвам, мразя когато аз трябва да правя първите стъпки, щото не ме бива в тва..![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми виж сега,не е задължително да е срамежлив естествено,но и да е такъв няма проблем, и това може би си имам някакво очарование. Това обаче не му дава право да е скучен и меланхоличен. Има си граница все пак и не трябва да се прекалява, но пък по-добре такъв, отколкото надут със свръх и то непокрито самочувствие.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Емии вече не знамДоста си промених мнението за срамежливите момченца...
![]()
![]()
еlsy![]()
а аз пък си промених мнението за срамежливите момичета ... просто ако не можеш да се поотпуснеш поне малко ... трябва да си пълен пън ... трябва поне да се опиташ да говориш ... кимането не работиПървоначално написано от nicolepcd
hm haresvam interesnite mom4eta: izglejdat sramejlivi ponqkoga stavat divi .,moje da ne govorqt mn no da kazvat umni ili smeshni neshta ;] .. abe haresvam vsqkvi no vsi4ko da e v nqkvi granici![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
По-добре по-отворени,защото аз самата съм доста срамежлива...но иначе са по-симпатични според мен,даже ме радват
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
ne! vsi4ki takiva na sapun!![]()
Първоначално написано от Riot
Em da nqmam nishto protiv da sym s nqkoe sramejlivo mom4e no tva neozna4ava 4e az 6te igraq rolqta na mom4e v slu4eq 6te go nakaram da se otpusne i si4ko 6te se oprai![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ПОнеже автора на темата е егоист, аз ще перефразирам в1проса : Обичате ли срамежливи момичета... и ще отговоря..
- Да обичам.Нещо просто ме д1рпа к1м тях.. Интереса ми се зад1лбочава..
хмм..сега като се замисля предпочитам момчето да не е срамежливо...щото аз съм иии тогава вече става кофти....не,че искам някоя надуфка със самочувствие..просто момче дам може да се отпуска и да си лафиме спокойно![]()