- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли така
Незнам дали темата е за този раздел но просто трябва да кажа на някой.Значи имам една уж много добра приятелка а у а постоянно се зарибява с моите приятели вече стана доста пъти и уж се караме тя са прай на много добра незнам си к'во и сега пак същата работа![]()
вече незнам какво да направя писна ми просто а и тя знае че т'ва момче означава много за мен и отгоре на всичко нали сме приятелки може ли така и с на приятелите ли вече може
![]()
![]()
![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
''Много добрите приятелки'' не правят такива неща-поне ако държат на приятелката си..можеш да се замислиш.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Говори с нея, при положение че ти е добра приятелка тя НЯМА право нарушава баланса в личния ти живот, момчето е с теб и точка, накарай я да го разбере. Може би просто отчаяно търси връзка и при положение, че често е и с него когато е заедно с теб, той просто се явява обект на хормоните и...Запознай я с някой свестен като за нея, помогни и, и все пак говори с нея че ако ти е истинска фр. никога не би погледнала приятелите ти..
![]()
ама говоря и тя не е истина незнам си к'во писна ми вече от нея то бива ама чак толкова може ли аз толкова неща съм и казвала тя знае колко го обичам и колко означава за мен т'ва е абсурдно![]()
![]()
!!!
Едно момиче по скоро може да има добър приятел с който да споделя от мъжки пол отколкото женски![]()
Според мен не ти е толкова добра приятелка, колкото си мислиш, не зависимо какво ти говори. Все пак коя истинска приятелка би постъпила така?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тогава пък почват чувства а у май изобщо няма приятели или са голяма рядкост което е жалко ама фактПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
![]()
!!!
Ами мацка ти откъде си сигурна,че има нещо между тях или че тя го сваля или нещо такова??
I KnOW You FeEl Me !!
ами просто го виждам![]()
то не се случва за пръв път и сега му викам блокирай я и той няма и аз викам тогава аз съм до тука и го блокирах и той нито смс нищо
![]()
и явно вече наистина сме до тука заради тая марша
![]()
!!!
Ами може да са приятели и да си пишат а пък и така да му го изтърсиш блокирай я.Нали ти е приятелка как ще я блокира,а пък и той обича ли те??
I KnOW You FeEl Me !!
ами да мисля поне така казва пък и ние вече 8 месеца ама имахме малко проблеми и сега явно КРАЙПървоначално написано от VliUbenA v jIvoTa
![]()
![]()
![]()
!!!
Ах,неможе заради едно момиче така да се разделите.Щом казва,че те обича сигурно е така няма смисъл да викаш Край заради такова нещо ..
I KnOW You FeEl Me !!
Не си трябва по този начин да му казваш... "блокирай я" , Ти по този начин му заповядваш и го ограничаваш => че го задушаваш и той се отдръпва... А за приятелката... Ем, режи я... Кажи им, че не ти е приятно тей да прай ако не те разбере, и кажи "Ем, гледай си това раутата, и повече не ме търси"
Всеки минава през това аз само да не казвам колко такива приятелки съм ималаЯвно не държи толкова на теб.И на колко години сте ако сте на 12-13 е напълно нормално всички в тая възраст са такива
почти на 16 не сме толкова малки да не осъзнава кво прай или нещо такова незнам умишлено ли го прави или така се случва ама е кофти тръпка бягайте от такива хора
!!!
Ами не сте малки,ама какво е направила тя писала му е да се видат 2та кафета и такива ли сваляла ли го е??
I KnOW You FeEl Me !!
of da ti se ne znae! vie na4i ne ste nikvi priqtelki 6tom tka si praite mrusno......ama i ti si mn ...
Testis unus,testis nullus...
Най-подходящото решение е разговор!Но ако бях аз бих я разкарала.. Е ,то зависи от мн неща,но принципно казано...
normalno e
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ами още не ама цунки му праща ей такива неща ама и това ще стане бившия ми беше го канила а у абе незнам това не е нормално мъже ли няма бе вече и на приятелите си номера ше въртим направо взех да се отчайвам вечеПървоначално написано от VliUbenA v jIvoTa
!!!
В повечето случаи, това не са приятели, а използвачи. И аз съм имала такива "добри" приятелки. Дистанцирай се от такива хора.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Еми покажи и колко е гадно, зарибявай се и ти с нейните приятели. Ебати, много ги имало такива...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Просто,ясно и точно.Първоначално написано от VerryBerry
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3