.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат

Може ли така

Незнам дали темата е за този раздел но просто трябва да кажа на някой.Значи имам една уж много добра приятелка а у а постоянно се зарибява с моите приятели вече стана доста пъти и уж се караме тя са прай на много добра незнам си к'во и сега пак същата работа вече незнам какво да направя писна ми просто а и тя знае че т'ва момче означава много за мен и отгоре на всичко нали сме приятелки може ли така и с на приятелите ли вече може
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ''Много добрите приятелки'' не правят такива неща-поне ако държат на приятелката си..можеш да се замислиш.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Говори с нея, при положение че ти е добра приятелка тя НЯМА право нарушава баланса в личния ти живот, момчето е с теб и точка, накарай я да го разбере. Може би просто отчаяно търси връзка и при положение, че често е и с него когато е заедно с теб, той просто се явява обект на хормоните и... Запознай я с някой свестен като за нея, помогни и, и все пак говори с нея че ако ти е истинска фр. никога не би погледнала приятелите ти..

Град
    ама говоря и тя не е истина незнам си к'во писна ми вече от нея то бива ама чак толкова може ли аз толкова неща съм и казвала тя знае колко го обичам и колко означава за мен т'ва е абсурдно
    !!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Едно момиче по скоро може да има добър приятел с който да споделя от мъжки пол отколкото женски

Според мен не ти е толкова добра приятелка, колкото си мислиш, не зависимо какво ти говори. Все пак коя истинска приятелка би постъпила така?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Едно момиче по скоро може да има добър приятел с който да споделя от мъжки пол отколкото женски
    Тогава пък почват чувства а у май изобщо няма приятели или са голяма рядкост което е жалко ама факт
    !!!

Ами мацка ти откъде си сигурна,че има нещо между тях или че тя го сваля или нещо такова??
    I KnOW You FeEl Me !!

Град
    ами просто го виждам то не се случва за пръв път и сега му викам блокирай я и той няма и аз викам тогава аз съм до тука и го блокирах и той нито смс нищо и явно вече наистина сме до тука заради тая марша
    !!!

Ами може да са приятели и да си пишат а пък и така да му го изтърсиш блокирай я.Нали ти е приятелка как ще я блокира,а пък и той обича ли те??
    I KnOW You FeEl Me !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от VliUbenA v jIvoTa
    Ами може да са приятели и да си пишат а пък и така да му го изтърсиш блокирай я.Нали ти е приятелка как ще я блокира,а пък и той обича ли те??
    ами да мисля поне така казва пък и ние вече 8 месеца ама имахме малко проблеми и сега явно КРАЙ
    !!!

Ах,неможе заради едно момиче така да се разделите.Щом казва,че те обича сигурно е така няма смисъл да викаш Край заради такова нещо ..
    I KnOW You FeEl Me !!

Град
    РЮАР
    Аман от такива " приятелки "

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Не си трябва по този начин да му казваш... "блокирай я" , Ти по този начин му заповядваш и го ограничаваш => че го задушаваш и той се отдръпва... А за приятелката... Ем, режи я... Кажи им, че не ти е приятно тей да прай ако не те разбере, и кажи "Ем, гледай си това раутата, и повече не ме търси"

Град
    В АдА
    Всеки минава през това аз само да не казвам колко такива приятелки съм имала Явно не държи толкова на теб.И на колко години сте ако сте на 12-13 е напълно нормално всички в тая възраст са такива

Град
    почти на 16 не сме толкова малки да не осъзнава кво прай или нещо такова незнам умишлено ли го прави или така се случва ама е кофти тръпка бягайте от такива хора
    !!!

Ами не сте малки,ама какво е направила тя писала му е да се видат 2та кафета и такива ли сваляла ли го е??
    I KnOW You FeEl Me !!

of da ti se ne znae! vie na4i ne ste nikvi priqtelki 6tom tka si praite mrusno......ama i ti si mn ...
    Testis unus,testis nullus...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Най-подходящото решение е разговор!Но ако бях аз бих я разкарала.. Е ,то зависи от мн неща,но принципно казано...

normalno e
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Цитирай Първоначално написано от VliUbenA v jIvoTa
    Ами не сте малки,ама какво е направила тя писала му е да се видат 2та кафета и такива ли сваляла ли го е??
    Ами още не ама цунки му праща ей такива неща ама и това ще стане бившия ми беше го канила а у абе незнам това не е нормално мъже ли няма бе вече и на приятелите си номера ше въртим направо взех да се отчайвам вече
    !!!

В повечето случаи, това не са приятели, а използвачи. И аз съм имала такива "добри" приятелки. Дистанцирай се от такива хора.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Еми покажи и колко е гадно, зарибявай се и ти с нейните приятели. Ебати, много ги имало такива...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    ''Много добрите приятелки'' не правят такива неща-поне ако държат на приятелката си..можеш да се замислиш.
    Просто,ясно и точно.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си