Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Смея да твърдя,че съм от точно този тип хора,не се изказвам не подготвена!Това,че ти не си сре6тала такива е отделен въпрос...А и...о6те не6то...тъпо е да се правиш на мн образован на чужд гръб funfunfun И не мисля,че е уместно да коментираш мнението ми...всеки разсъждава по различен начин...не можем всички да мислим,като теб Smile Smile SmileА и като казвам"не6то средно"не значи,че трябва да притежава и двете,А НЕ6ТО СРЕДНО,май ти се изказваш неподготвена...
Kакто и да го усукваш,както и да го мислиш, както и да разсъждаваш смесица от това няма. И да те светна - момче съм и се изказвам неподготвен само когато съм недоспал . Целта ми далеч не е да се образовам още повече на твоя гръб. Фактите са факти и не можеш да ги отречеш. Спрайт - нещата такива каквито са....
Много дъндания за...ни6то!казвам и пак 6те се повторя,всеки изказва лично мнение,ок?А колкото тва,че си момче...по-добре да си го беше спестил тоя факт А къде прочете,че съм писала...че се образоваш на моя гръб...съвсем друго написах..ам май не различаваш понятията...Виж,пич,нямам нерви и време се занимавам с комплексарчета,които търсят по някакъв начин да изтъкнат"умните си и велики мисли"....съвсем не...мойта цел е да влезна тук...за да убия време и да съм в течение за част от не6тата,които се случват в Бг...било то...учили6те...козметика и ала-бала,тъй като съм в чужбина,аре считам въпроса за приклиучен