Защто моми4етата си падат по прически? пфф ебати кфо ви кефи в тях? с тия бритончета нз дали са мом4ета ии моми4ета пфф ше ги еба в тъпите при4ески... що вече не се харесфат нормалните момчета кат мене примерно боксиори или пък каратисти или некфи др спортисти( изклучваме футболистите щото и те са прически... (puke) ) аре кажете? аа и я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=memb...ofile&id=14927
Еми това са комплексарки брато избиват всичко на комплекс ама такива не ги хранят много дълго главата горе и да не ти пука те гледат само външнуста не се вглеждат в вътрешната красота.
Щот сега на мода са фешънчетата и всеки иска да е модерен и от там идва цялата работа...аз така си го обяснявам.![]()
Не питай мен, аз такива не харесвам... :P :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Пффф...всеки с вкуса си бе!И ти стига си се хвалил с тва,че си боксиор.
Аз като съм боркиня,кво?Ти що не харесваш такива момичета?
100% ти харесваш "Фешънки"...или греша?
ама и ти си скромен ..."боксиори като мене",а...ми в о4ите на пове4ето фе6ънки(или както там се викат) сте минала мода...лесно се разбира тва,на пове4ето тавите са им плитки
![]()
![]()
![]()
Да ти кажа прическата няма никакво значение.Аз като видя едно момче...мен не ме привличат подобни неща просто,защото вече всеки срещнат се прави на готин.Вече по улиците само турбо гъзари и анаболни рогачи.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
няма значение дали си боксиор или сумист...аз лично ако няма сиво вещество...отминавам...
?? what the fuck ??Първоначално написано от ivelin9021
Как може да слагаш толкова много хора под общ знаменател ? Всички с прически ? Боже Господи , заради бокса ли си толкова глупав и с такива наивни очаквания и въпросчета ?!
Аз тренирам Муай Тай и ходя на фитнес и мога да ти сритам гъзъ и все пак си правя прическа защото ми стои добре ... женчо ли съм ? Като имам хубава коса , кво да я крия ли . За "големите" коси и прически , не мога да коментирам , но това си е техен избор и вкус на хората с прическите и мацките така си ги харесват .
Ти като си плешив не се депресирай по форумчетата , а работи за мозък и самочувствие , че е зян !!!
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Ми всеки си има вку...За някои е от значение дали мамчето е спортист,за други не.За някои е важна прическата за други не...за всеки влак си има пътници.Аз лично обичам момчетат,които се подържат е не да прекаляват всичко да е в нормалните граници.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
въпрос??? защо треа да си избирам гаджето по прическата????
OnLy God CaN Judge Me !
1во неможеш да ми сриташ задника шоту цел живот се бия и тия кат тебе са ми мн ясни.. само 4е ти не си ме разбрал при4ески имам впредвид фешънчета.... защотото и аз си правя прическа... говоря за фешъните...Първоначално написано от Lainovoz
амм пи6и ми на ли4ен и ме опознаи и тогава ше си говорим и само да ти кажа че боксиорите ги удрят по лицето наи вече... по рядко по главата..Първоначално написано от Disorder
bojee haha sme6ni ste be ... az sum futbolist po to4no bqh am imam problemi i ve4e nemoga da treniram i kvoO losho ima da si s pri4eska i da se obli4a6 po hubavo po moderno .. mi i az bqh mn vreme predi s pri4eska postrigah se mahnah si rusoto tfa onova ama si4kite mi averi sa s pri4eski kvo nqma nishto lo6o v tfa mi kato te drazni 4e momi4etata haresvat takiva napri si i ti pri4eska i teb 6e te haresvat puk i ne e samo do pri4eskata be brat![]()
аммм мене момичетата си ме харесват и така ... но проосрто според мен е мн тъпо като видиш някои по улицата да не можеш да разбереш момче или момиче е...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
1 . Ако искаш едно мачле да си направим да видим , само че с правилата на К1 .Първоначално написано от ivelin9021
2. Не може да кажеш коя коса е "смешна" защото за едни твойта е смешна за други фешънската е смешна . Всеки има прави на личен избор и всичко наложено извън този избор се нарича посегателство ...
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
аммм аз не се опитвам да налагам ништо просто дадох тема за разговор и аз сам 5 год таекондист така 4е нп за ма4а..Първоначално написано от Lainovoz
А така .... А замислял ли си се ,че може да не е от прическата,а от теб... Тя hooliganka89 си го каза ... Ти харесваш някви путки дето се натискат на "фешъните" и изобщто не им пука за такива като теб....Или пък си напрай прическа като толкова искаш или си плешив ..![]()
Пък кво като си боксьор,то си зависи от тебе не от професията или там квото тренираш![]()
Много Тъпа тема....
--------------------------------------------------------
Пък и като те харесват и ти си пишеш тая тема само за разговор не и е тука мястото.....
a къде и е мястото?
Еми не знам аз пиша в форума "Любов" ако има нещто любовно в неспособността ти да си направиш прическа..... Много съжалявам ама не ти е проблема в прическата...И си мн комплексиран. Пък и бокса не е спорт... Няя смисъл да те бият и да ставаш грозен ...И мога да ти кажа ,че и боксиорите и каратистите си праят прически...Първоначално написано от ivelin9021
samo da ti kaja 4e i az si pravq pri4eska az kazah po nagore 4e stava duma za horata s briton4etata det nz dali sa mom4eta ili momi4eta... i boxa e sport .....
Не се сърди ама и ти си поза![]()
Животът е адът описан в Библията!