za6o taka reshi?Първоначално написано от MiMcHeToOo
ОМФГ змам ,че е спорт бе ама е тъпо...Ама ти имаш ли изобщто проблем или тука си пишеш за някви емо бойс щтото няя кво да прайш ???
--------------------------------------------------------
Щото се фукаш непрекъснато къв си боксиор.. + тва снимките ти гледам.. Нищо лично ..Първоначално написано от ivelin9021
Животът е адът описан в Библията!
ammm prsoto me nervat tiq fashion boyz shoty imah sku4ka iskat me biqt nekfi fashioni i az izlzizam i si4ki se izpokriha i za tfa... iskah da 4uq mneniq..za tiq mishki..
Не съм такъв,няя и да стана,ама всеки си има правото на избор.Ей примерно мога да кажа "Тия боксиори мн ме дразнят само се праят на мн силни" и ся кво стана аре гражданска война..Щом не ти са приятни прави като мен не общувай с тях ,недей ходи на кафета с такива и няя ти пречат... Не е толкова трудно...
знам и го правя но няма как кат отида на дискотека.. да не ги гледам и кат по4нат ме заплашват и кат стане време да излеземе и си4ки се скриват...Първоначално написано от BlueFace
Аве по тъпа причина за тема нямаш ли си ве ... честно прочетох няколко коментара и ми писна кат си боксиор голямо ефе ли си ? Какво е общото от тва ,че искали да те бият и това , че някои си праят прически . Пълен дебил си ти !
аве от къде си ве ела да те вида кат си толко смел...Първоначално написано от iYiuTaKA
Първоначално написано от iYiuTaKA
Много ме изкефи тва мение
![]()
П.П. И кво като се скриват ако примерно на теб ти дойде примерно Майк Тайсън ще излезеш ли да те натупа???И аз не бих излезъл.Тва че си по силен от тях нищто не означава .Пък и недей им обръща внимание... Явно ти си някъф дето приема нещата мн навътре и те се възползват![]()
аре бе iYiuTaKA красавец кажи от къде си?Първоначално написано от BlueFace
Варна на 17 години квартал левски у-л студентска .. блок 11 до МЕИ
Айде стана боя![]()
![]()
![]()
![]()
Ивелине ивелине. Гледай си бокса, гледай себе си и недей гледа фешъните. Не слушай тукашните задръстенячки че не харесват такива. Харесват ги ноооо те си казват "омфг как може да харесвам 1 фешън, та той е под нивото ти" и затова така. Те се поддържат, имат, готини парцалки много ясно че момичетата при тях ще ходят. Ти ся кво ги коментираш и къв ти е проблема ? Или някой такъв ти е откраднал гаджето или това е просто добър начин да си направиш реклама че си боксиор и едва ли не можеш да сриташ задника на всеки. Еми не става така...![]()
![]()
![]()
Като си такъв бияч и разпитваш хората къде са. Аз живея в Бургас - като дойдеш насам намери интернет клуб и ми пиши на лична ! Ще ти дам гсм-а си за допълнителна уговорка и ще се оправим. Айде със здраве![]()
Сега да не си помислиш че имам нещо лично към тебе. Просто е такива форумни биячи не ми допадат много...Затова така...
tctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...
Първоначално написано от ivelin9021
аплодисменти за най-зле замазаното положение!!!!
пичага аз тренирам бокс за да мога да се защитавам главно ..Първоначално написано от Alabalaportokala
и не се фукам. с тва...
Е ей тва е менениеПървоначално написано от Alabalaportokala
Не знаех ,че и ние Бургазлиите сме толкова бойни
![]()
Първоначално написано от MartyParty
![]()
И май той написа че е от Бургас не от Варна ама карай
![]()
Хахахаах ... тея снимчици в първия ти пост твои ли са ?Първоначално написано от ivelin9021
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Това е добре, но като гледам постовете ти показваш точно обратното...Първоначално написано от ivelin9021
Външно не ми харесват, вътрешно не ги познавам и точно тва не ми дава правото нито на мен, нито на теб, нито на който и да било друг да ги обиждаПървоначално написано от ivelin9021
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ЕвалаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
+ 1Първоначално написано от sweet_sorcerer
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Стига обижда хората, с различен вкус от твоя! Мн си зле, честно! Голяма работа като си боксьор и т.н. Работата е голяма, ама в личен план, нас не ни интересува. Аз фешани не харесвам ПЪК! Ама някои момичета ги харесват и не си ти човекът, който може да контролира чуждитя вкус! Важно е да си добре поддържан, от там нататък стила си е личен избор. Така и не разбрах какво искаш от нас. А, момичетата, които харесват фешани - тях какво? Ще ги биеш и тях лиАйде, без да ми се фукаш...
![]()
Пфф изпотрепа форума
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Именно за това говорим, но едва ли ще ме разбереш така или иначе...Първоначално написано от ivelin9021
ХахаБлагодаря ти, че ме развеселяваш в този скучен, късен следобед.
Поздрави.
П.С. Не знам до колко е от значение външния вид и по-специално прическата, но определено трябва да обърнеш внимание на граматиката и пунктоацията.