.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Тема: Защо?

Както се казва в една поговорка: " По дрехите посрещат, по ума изпращат " Това донякъде е вярно, не може да се отрече, но лично аз смятам, че не е важен стилът, а това как се държи човека с теб. И ако ти харесва как се отнася с теб, ако като цяло е свестен човек, няма значение дали е фешън, боксьор, каратист и т.н....... Какво толкова обръщате внимание на тези неща, не разбирам.. Има и хора, които обръщат по - голямо внимание на външния вид, но ти предполагам искаш някоя, която да те харесва такъв, какъвто си. Значи попадаш на неподходящи или ти сам си ги избираш такива, ами поогледай се и за другите, на бас, че и ти харесваш фешънки Споко, както казаха - За всеки влак си има пътници Успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

.... Различни хора - различни интереси!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от iYiuTaKA
    Аве по тъпа причина за тема нямаш ли си ве ... честно прочетох няколко коментара и ми писна кат си боксиор голямо ефе ли си ? Какво е общото от тва ,че искали да те бият и това , че някои си праят прически . Пълен дебил си ти !
    Много ме изкефи тва мение

П.П. И кво като се скриват ако примерно на теб ти дойде примерно Майк Тайсън ще излезеш ли да те натупа???И аз не бих излезъл.Тва че си по силен от тях нищто не означава .Пък и недей им обръща внимание... Явно ти си някъф дето приема нещата мн навътре и те се възползват
    не случаино в залата ми викат Тайсъна... а и мечтата ми е да изляза срещу Майк Тайсън...така че ако ми се отвори вазможност няма да се чудя изобщо а излизам моментално...

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ивелине ивелине. Гледай си бокса, гледай себе си и недей гледа фешъните. Не слушай тукашните задръстенячки че не харесват такива. Харесват ги ноооо те си казват "омфг как може да харесвам 1 фешън, та той е под нивото ти" и затова така. Те се поддържат, имат, готини парцалки много ясно че момичетата при тях ще ходят. Ти ся кво ги коментираш и къв ти е проблема ? Или някой такъв ти е откраднал гаджето или това е просто добър начин да си направиш реклама че си боксиор и едва ли не можеш да сриташ задника на всеки. Еми не става така...

Като си такъв бияч и разпитваш хората къде са. Аз живея в Бургас - като дойдеш насам намери интернет клуб и ми пиши на лична ! Ще ти дам гсм-а си за допълнителна уговорка и ще се оправим. Айде със здраве

Сега да не си помислиш че имам нещо лично към тебе. Просто е такива форумни биячи не ми допадат много...Затова така...
    Е ей тва е менение Не знаех ,че и ние Бургазлиите сме толкова бойни
    Амм повярваи ми не сам само форумен бияч.. ... питаи тия от дискотека Дабъл вижън и Амор те ще ти кажат дали сам само форумен бияч....

Голям фен Аватара на sapphirr
    аммм мене момичетата си ме харесват и така ... но проосрто според мен е мн тъпо като видиш някои по улицата да не можеш да разбереш момче или момиче е...
    - и къде ги видя тия моми4ета...тва кой какъв/какво е ,тебе какво те бърка,ако искат на маймуни да се правят.при положение,4е не ти създават проблеми в ли4но отношение (а може и да ти създават с при4еските си ,знам ли,и все пак) какво изобщо подска4аш толкова,нещо не можеш да си намериш по-сериозни проблеми ли?

za6o taka reshi?
    -нау4и се да пишеш (думи4ката "кирилица" да ти говори нещо).тва,4е си боксьор не зна4и,4е си грамотен!

аве от къде си ве ела да те вида кат си толко смел...
    -интелигентността буквално лъха ве4е!

tctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...
    -е,не ,ти си тоталното олицетворение на коплекса и неговата елементарност.няма никакво съмнение ве4е! ..."ако беше от софия!"хахаха,като си толкова мъж разходи се до Варна,бе пи4!
    Амм повярваи ми не сам само форумен бияч.. ... питаи тия от дискотека Дабъл вижън и Амор те ще ти кажат дали сам само форумен бияч....
    -наби 2 келеш4ета на по 14 и какво много си мъж ве4е,така ли?

ne e samo do pri4eskata be brat
    -като нау4иш буквите после ей тва за домашно (100 пъти поне) да го напишеш!да се нядяваме,4е ще схванеш посланието!

-ХАХАХА
    ..."я скиф"-ХАХА-няма кво да те гледам ,бе,не ставаш.като цяло да ти кажа,тва цялото изписано до тук като твой постове,ми намирисва на евтина рекламна кампанийка.има нещо такова нали?.и вземи си редактирай първия пост и го махни тоя линк,4е само се излагаш!

айде,като си толкова отворен и надъхан да видиме новия ти грандиозен и "затапващ" отговор и на моя пост!!!
    супер ми е 4удно какво можеш да измислиш при положение,4е вси4ки разбрахме,4е не ти се отдава.

аз си пдам по мускули, не по прически
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Ти не май не ме разбра. Казах ти ела до Бургас и го докажи - ще се срещнем, първо ще вземем линийки и ще си измерим пишките и после ще стиснем юмруци. Айде Тайсанее...вършей

Ето погледни Олив Ойл си търси мускули. Можеш да се обърнеш към нея и форумното мерене пишоци да приключи

може и да не си правиш ако мислиш че изглеждаш достатъчно добре въпреки че аз не познавам момче което без прическа пак да е яко ем кефят ме! не е задължително кои знае кфо да праиш с косата си .. бодличките лесно се правят или пък като не ти харесва си стои така !! :P

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    аз си пдам по мускули, не по прически
    кефа се че все още има такива хора .. :}

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    аммм мене момичетата си ме харесват и така ... но проосрто според мен е мн тъпо като видиш някои по улицата да не можеш да разбереш момче или момиче е...
    - и къде ги видя тия моми4ета...тва кой какъв/какво е ,тебе какво те бърка,ако искат на маймуни да се правят.при положение,4е не ти създават проблеми в ли4но отношение (а може и да ти създават с при4еските си ,знам ли,и все пак) какво изобщо подска4аш толкова,нещо не можеш да си намериш по-сериозни проблеми ли? aмм създават ми проблеми не с прическите си ами с това че по дискотеките се правят на мъйе и са силни на думи но стигне ли се до действия сички се скриват... с това ми пречат..

za6o taka reshi?
    -нау4и се да пишеш (думи4ката "кирилица" да ти говори нещо).тва,4е си боксьор не зна4и,4е си грамотен!амм като не ме познаваш не говори за мен

аве от къде си ве ела да те вида кат си толко смел...
    -интелигентността буквално лъха ве4е!

tctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...
    -е,не ,ти си тоталното олицетворение на коплекса и неговата елементарност.няма никакво съмнение ве4е! ..."ако беше от софия!"хахаха,като си толкова мъж разходи се до Варна,бе пи4! Това е твое мнение... Аз данък обществено мнение не плащам така че...
    -наби 2 келеш4ета на по 14 и какво много си мъж ве4е,така ли? о повярвай ми не сам набил само 2 келешчета на по 14 години ...

ne e samo do pri4eskata be brat
    -като нау4иш буквите после ей тва за домашно (100 пъти поне) да го напишеш!да се нядяваме,4е ще схванеш посланието! омГ ти си зле...

-ХАХАХА
    ..."я скиф"-ХАХА-няма кво да те гледам ,бе,не ставаш.като цяло да ти кажа,тва цялото изписано до тук като твой постове,ми намирисва на евтина рекламна кампанийка.има нещо такова нали?.и вземи си редактирай първия пост и го махни тоя линк,4е само се излагаш!

айде,като си толкова отворен и надъхан да видиме новия ти грандиозен и "затапващ" отговор и на моя пост!!!
    супер ми е 4удно какво можеш да измислиш при положение,4е вси4ки разбрахме,4е не ти се отдава.
    Пак ти казвам че данък обществено мнение не плащтам и не ми пука особено какво мислиш ти ..!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    S vseki sledvasht komentar i vsqka zakana zabravqm za kakvo vsy6tnost e temata ,tuka za koi koi moje da nabie li govorim ili za ne6to drugo?
    Li4noto mi mnenie e,4e si kompleksiran ili prosto im zavijdash!A i nz kakvo razbirash pod "cql jivot se biq" ,ti kakvo na 60 li si da mislish,4e si golqma rabota v boq ?I molq,bez zakani kym mene.Pisnalo mi e ot bezmozy4ni 4ervei ,koito si 4eshat egoto v takiva forumi -.-
    P.S. Vzemi se stegni malko i ne obryshtai vnimanie na tova koeto te drazni(osobeno kato e tolkova bezmisleno o.0,kat tazi tema )

xaxhachaxxch se edno az nemoga da buda kat tqh ama neiskam shtoto sa smeshni i grozni...

оооо,той горкия,били му смешни ,тогава кво само пълниш форума с простотии и ни занимаваш?нормалните хора нещо като не им харесва го игнорират (потърси тва в ре4ника )-каквото смятам да направя и аз.а ти цяла тема си пуснал по въпроса,е извода тогава какъв е:хем си жалък,хем си комплексиран,хем даже не можеш да се усетиш.

аууу,брат,и на тебе не ти е лесно!

xagxhagxag az kompleksiran ahxaxhax ti si zle...

za6o taka reshi?
    -нау4и се да пишеш (думи4ката "кирилица" да ти говори нещо).тва,4е си боксьор не зна4и,4е си грамотен!
    хахс а ти се научи, че на кирилица си има "ч", а не се използва "4"....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    za6o taka reshi?
    хахс а ти се научи, че на кирилица си има "ч", а не се използва "4"....
    мдам sweet_sorcerer е прав/а.. :Д

Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    грешка педеругите като тебе са зле...айде лека нощ!

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    грешка педеругите като тебе са зле...айде лека нощ!
    ьаххьахьзахах нова дума измисли

Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Не е важна прическата, а какво има под нея. Не харесвам боксьори, понеже са им увредени малките мозъчета от прекалено многото понесени удари по главата...
    амм пи6и ми на ли4ен и ме опознаи и тогава ше си говорим и само да ти кажа че боксиорите ги удрят по лицето наи вече... по рядко по главата..
    хахахх лицето е част от главата бее.."умен"!

под "глава" имам впредвид черепа а не лицето... "умнико"

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    пич .. темата ти се усра усети ли ?

аз да ти приличам на врачКА та да знам кво имаш предвид.. то верно че вие,боксиорите трябва да обеснявате 1 нещо поне по 2/3 пъти ,за да може да ви разберът..

мне кеф да има ма май загубихме темата ...

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    аз да ти приличам на врачКА та да знам кво имаш предвид.. то верно че вие,боксиорите трябва да обеснявате 1 нещо поне по 2/3 пъти ,за да може да ви разберът..
    axxa колко си умен/а направо цепиш мрака..

тва да не е новия лаф от съблекалните ,давай сега е момента да ни шАшНЕш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си