аьхьхцьа заяждай се колкото си изкаш не ми пречиш....Първоначално написано от sapphirr
Всеки с вкуса си но наистина ми прави впечатление че повечето момичета не гледат много много вътрешната красота на момчето и по този начин деградират по вкус....съдба!
Божеее пази от такава простотия!
Да ти кажа и аз имам комплекси,ама ти направо ми скри шапапката![]()
То бива да си кух,ама то твойто е направо ненормално.
Ти да не си някакъв пещерняк,че всичко искаш да решиш с бой?
Хората с приказки планини местят,а ти с бой какво постигаш?
Няколко страници на зад,ти зададох въпросче,на което не отговори,явно нямаш мнение по въпроса,ама ти какво ли можеш да кажеш,освен да отправиш някаква заплаха за бой,може и към мен да отправиш същото,ама както казаха хората форумни биачи...
Нямам думи за теб,такъв индивид,че и биксиор...мани мани
Аз съм боркиня,и кво?Тва не ме кара да мисля,че съм нещо повече от другите?Или и аз да почна да пускам теми от рода на -Хора боркиня съм,и съм много яка,защо готините момчета не си падат по такива като мен?Дето могат да натупат приятелят си?
а и мн ясно че момичетата ще препочетат някое спретнато момче. що ти кфо предпочиташ космати и дебели жени ?!?!?Първоначално написано от ivelin9021
Не слагай всичките момичета под общ знаменател. Може да се намират 'фешънки', които да харесват момчета от гейски тип с коса на кичури, с бритон, изрусена или с 1 кг гел, но много други момичета предпочитат нормалните. Не чак неподдържаните обаче![]()