.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81

Тема: Защо?

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    тва да не е новия лаф от съблекалните ,давай сега е момента да ни шАшНЕш
    аьхьхцьа заяждай се колкото си изкаш не ми пречиш....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Всеки с вкуса си но наистина ми прави впечатление че повечето момичета не гледат много много вътрешната красота на момчето и по този начин деградират по вкус....съдба!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Божеее пази от такава простотия!
    Да ти кажа и аз имам комплекси,ама ти направо ми скри шапапката
    То бива да си кух,ама то твойто е направо ненормално.
    Ти да не си някакъв пещерняк,че всичко искаш да решиш с бой?
    Хората с приказки планини местят,а ти с бой какво постигаш?

Няколко страници на зад,ти зададох въпросче,на което не отговори,явно нямаш мнение по въпроса,ама ти какво ли можеш да кажеш,освен да отправиш някаква заплаха за бой,може и към мен да отправиш същото,ама както казаха хората форумни биачи...

Нямам думи за теб,такъв индивид,че и биксиор...мани мани
    Аз съм боркиня,и кво?Тва не ме кара да мисля,че съм нещо повече от другите?Или и аз да почна да пускам теми от рода на -Хора боркиня съм,и съм много яка,защо готините момчета не си падат по такива като мен?Дето могат да натупат приятелят си?

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    Защто моми4етата си падат по прически? пфф ебати кфо ви кефи в тях? с тия бритончета нз дали са мом4ета ии моми4ета пфф ше ги еба в тъпите при4ески... що вече не се харесфат нормалните момчета кат мене примерно боксиори или пък каратисти или некфи др спортисти( изклучваме футболистите щото и те са прически... (puke) ) аре кажете? аа и я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=memb...ofile&id=14927
    а и мн ясно че момичетата ще препочетат някое спретнато момче. що ти кфо предпочиташ космати и дебели жени ?!?!?

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    ама и ти си скромен ..."боксиори като мене",а...ми в о4ите на пове4ето фе6ънки (или както там се викат) сте минала мода...лесно се разбира тва,на пове4ето тавите са им плитки

Vladoka rulzzz

Не слагай всичките момичета под общ знаменател. Може да се намират 'фешънки', които да харесват момчета от гейски тип с коса на кичури, с бритон, изрусена или с 1 кг гел, но много други момичета предпочитат нормалните. Не чак неподдържаните обаче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си