Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
Защто моми4етата си падат по прически? пфф ебати кфо ви кефи в тях? с тия бритончета нз дали са мом4ета ии моми4ета пфф ше ги еба в тъпите при4ески... що вече не се харесфат нормалните момчета кат мене примерно боксиори или пък каратисти или некфи др спортисти( изклучваме футболистите щото и те са прически... (puke) ) аре кажете? аа и я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=memb...ofile&id=14927
?? what the fuck ??

Как може да слагаш толкова много хора под общ знаменател ? Всички с прически ? Боже Господи , заради бокса ли си толкова глупав и с такива наивни очаквания и въпросчета ?!

Аз тренирам Муай Тай и ходя на фитнес и мога да ти сритам гъзъ и все пак си правя прическа защото ми стои добре ... женчо ли съм ? Като имам хубава коса , кво да я крия ли . За "големите" коси и прически , не мога да коментирам , но това си е техен избор и вкус на хората с прическите и мацките така си ги харесват .

Ти като си плешив не се депресирай по форумчетата , а работи за мозък и самочувствие , че е зян !!!
1во неможеш да ми сриташ задника шоту цел живот се бия и тия кат тебе са ми мн ясни.. само 4е ти не си ме разбрал при4ески имам впредвид фешънчета.... защотото и аз си правя прическа... говоря за фешъните...
1 . Ако искаш едно мачле да си направим да видим , само че с правилата на К1 .
2. Не може да кажеш коя коса е "смешна" защото за едни твойта е смешна за други фешънската е смешна . Всеки има прави на личен избор и всичко наложено извън този избор се нарича посегателство ...