Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
Защто моми4етата си падат по прически? пфф ебати кфо ви кефи в тях? с тия бритончета нз дали са мом4ета ии моми4ета пфф ше ги еба в тъпите при4ески... що вече не се харесфат нормалните момчета кат мене примерно боксиори или пък каратисти или некфи др спортисти( изклучваме футболистите щото и те са прически... (puke) ) аре кажете? аа и я скиф :d http://sofianci.com/index.php?m=memb...ofile&id=14927
?? what the fuck ??

Как може да слагаш толкова много хора под общ знаменател ? Всички с прически ? Боже Господи , заради бокса ли си толкова глупав и с такива наивни очаквания и въпросчета ?!

Аз тренирам Муай Тай и ходя на фитнес и мога да ти сритам гъзъ и все пак си правя прическа защото ми стои добре ... женчо ли съм ? Като имам хубава коса , кво да я крия ли . За "големите" коси и прически , не мога да коментирам , но това си е техен избор и вкус на хората с прическите и мацките така си ги харесват .

Ти като си плешив не се депресирай по форумчетата , а работи за мозък и самочувствие , че е зян !!!
1во неможеш да ми сриташ задника шоту цел живот се бия и тия кат тебе са ми мн ясни.. само 4е ти не си ме разбрал при4ески имам впредвид фешънчета.... защотото и аз си правя прическа... говоря за фешъните...
1 . Ако искаш едно мачле да си направим да видим , само че с правилата на К1 .
2. Не може да кажеш коя коса е "смешна" защото за едни твойта е смешна за други фешънската е смешна . Всеки има прави на личен избор и всичко наложено извън този избор се нарича посегателство ...
аммм аз не се опитвам да налагам ништо просто дадох тема за разговор и аз сам 5 год таекондист така 4е нп за ма4а..