- и къде ги видя тия моми4ета...тва кой какъв/какво е ,тебе какво те бърка,ако искат на маймуни да се правят.при положение,4е не ти създават проблеми в ли4но отношение (а може и да ти създават с при4еските сиаммм мене момичетата си ме харесват и така ... но проосрто според мен е мн тъпо като видиш някои по улицата да не можеш да разбереш момче или момиче е...,знам ли,и все пак) какво изобщо подска4аш толкова,нещо не можеш да си намериш по-сериозни проблеми ли?
![]()
-нау4и се да пишеш (думи4ката "кирилица" да ти говори нещо).тва,4е си боксьор не зна4и,4е си грамотен!za6o taka reshi?
-интелигентността буквално лъха ве4е!аве от къде си ве ела да те вида кат си толко смел...![]()
-е,неtctct tfa 4e si ot varna te spasqva.... 4e ako beshe sofianec lo6o za tebe,,,...![]()
![]()
,ти си тоталното олицетворение на коплекса и неговата елементарност.няма никакво съмнение ве4е!
..."ако беше от софия!"хахаха,като си толкова мъж разходи се до Варна,бе пи4!
-наби 2 келеш4ета на по 14 и какво много си мъж ве4е,така ли?Амм повярваи ми не сам само форумен бияч.. ... питаи тия от дискотека Дабъл вижън и Амор те ще ти кажат дали сам само форумен бияч....![]()
![]()
-като нау4иш буквите после ей тва за домашно (100 пъти поне) да го напишеш!да се нядяваме,4е ще схванеш посланието!ne e samo do pri4eskata be brat![]()
-ХАХАХА
..."я скиф"-ХАХА-няма кво да те гледам ,бе,не ставаш.като цяло да ти кажа,тва цялото изписано до тук като твой постове,ми намирисва на евтина рекламна кампанийка.има нещо такова нали?.и вземи си редактирай първия пост и го махни тоя линк,4е само се излагаш!![]()
айде,като си толкова отворен и надъхан да видиме новия ти грандиозен и "затапващ" отговор и на моя пост!!!![]()
супер ми е 4удно какво можеш да измислиш при положение,4е вси4ки разбрахме,4е не ти се отдава.