- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг под устната
Za piersing pod ustnata kakuv nomer trqbva da e abokata?mnogo li 6te boli ako e bez upoika?
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
драматично!!!Първоначално написано от find_m3
Номера на абоката зависи от обицата. Дали боли зависи ти колко издържаш на болка.
Saatana vittu perkele hate crew!
какво толкова се правиш на смел/а че искаш да си пробиваш сам/а устната?! (предолагам) ... ако не те беше страх щеше да вземеш първия абокат който ти е под ръка и да действаш, а не да питаш дали боли ?! ..... хайде по добре отиди в някое студио и си плати колкото е нужно (ако питаш за някой твой приятел - същия отговор)
v ku6ti ne e higieni4no ne e bezopasno .... po dobre idi kadeto trea, plati i 4ista raota![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
кво драматично това си е свинщинаПървоначално написано от Boot
Лабрет се казва.
Адски глупаво е,дори да не знаеш,че така се казва,а да си навит/а да се дупчиш сам/а.Чуваш ли се изобщо?!
Има си студио за тази работа и професионалисти,които се занимават с това.Разпитваш кое е най-доброто студио в града ти,отиваш и се дупчиш.
А дали боли?Щом го искаш,едва ли първото нещо,което ще те заинтересува е болката.![]()
глупусти. дупчих си се сама... ('= не ги слушай, адски просто е, никви зъби не се чупят и тн глупусти. вземи си най-малкия абокат и давай или кажи на приятелка и където искаш, ама от опит-на устната много кървища ('= успех и майната им на другите не се изисква да си спец, те само така, за да си пазят професиятя (; <3 (=
Естествено че ще те боли, но след като си навита да си слагаш обеца ще трябва да изтърпиш болката!
Отиди в студио където щр разбереш всичко което те интересува и след това ако не си се разубедила действай! Но не сама! А в професионалното студио!
И от къф зор точно трябва да знаеш името на нещо, за да те кефи?!?!!?!? Хеееех, аман от трутост.Първоначално написано от Pedigree
е не то не е нужно и да знаеш кво представлява реброразширител за да си отвориш гръдния кош ,ама...Първоначално написано от Boot
към авторката: гледай да дезинфекцираш добре поне пфф
кфо ама???
и аз се кефя на панди примерно, ама не им знам латинското наименование.Пречи ли ми да се кефя?
едно е да се кефиш не неква глупост другото е да си бодеш ,режеш,кълцаш и т.н.Първоначално написано от Boot
То пък пиърса под устната е голямото кълцане и великата философия.. пхах!Първоначално написано от find_m3
Хората и сами си правят... кво толкова?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тиии разбираш ли какво се опитвам да кажа??? Че може да се кефиш на нещо, да знаеш как се прави и да можеш да го направиш без да знаеш как се казва.Първоначално написано от find_m3
Ето, сега най-официално ще си призная, че имам пиърс на ципата под езика и нямам идея как се казва. Глупава ли съм??? Глупаво ли е че го имам??
абе не е кво толкова половината ходим на кола маска щот нямаме смелостта да дръпнем сами лепенката ,а ти искаш да си намушкаш абокат.знаеш кво треперне е тва пфф да не живеем в миналия век бе.питай баба ти дали й е било хубаво като са й дупчили ушите и колко време е ревалаПървоначално написано от пор
еми, и на мен ми дупчиха ушите в клозет и текоха реки от кръв... и в съблекалня са ме дупчили, ама на, жива съм и не съм ревала (да, изтъквам къв съм мъж и как държа на болка, проблем?). праз голям. а това за кола маската е вярно, но приеми, че има хора с по-малък инстинкт за самосъхранение и не им пречи да касапничат по себе си или да си махат космите сами. но всъщност предпочитам да ме пробият, отколкото да си правя сама кола маска...Първоначално написано от find_m3
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Еми като иска ше си намушка и самурайски меч. Кфо те бърка тебе??Първоначално написано от find_m3
писна ми да ми спорят по форумите
квот щете правете ,ако щете и с 18 номер абокат се пробийте
може да ходите да се държите за ръка.
Ми като не можеш да спориш бързо ще ти писне.
Кфо му е на 18тия номер не знам![]()
ми да знаеш.а и казах питайте и бабите си даже дали сами са си пробивали ,ако някоя каже да ще се хвърля честна скаутскаПървоначално написано от Boot
това не е човешко,мръсна работа
![]()
Не мога да разбера кфо ме греят бабите миТя баба ти не си е махала космите по пичката и ти ли твойте не ги махаш?
![]()