- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам трапчинка на брадичката
nqkoi znae li dali moje da se naprai s operativna namesa maa mn me kefiii :S
Предполагам че може пластична операция да се направи. Ама трябва да си над 18 предполагам
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Искаш да имаш задник на лицето?!уф шегата настрана ...еми нз сиг може с хирургическа намеса ,но май трябва да си над 18 ,а и трябва да си наистина сигурна в решението си
![]()
И аз искам много работи,ама не може.Иначе с хирургическа намеса може да си направиш тръпчинка,но трябва да си на 18 години.
офф...за кво ти е? една тръпчинка няма кой знае колко да промени външния ти вид!![]()
ami dam mai moje no ne sam sig 4e trqbva da si na 18 za nqkoi operacii moje i da si pod 18 dokolkoto znam ako naistina mn iska6 i si re6ilaai uspex4eta
пфф за какво ти е ? Аз имам тръпчинка,макар и съвсем мъничка, и искам да я няма...най-вероятно и ти няма да искаш след време .![]()
az si imam![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Е, щом Дядо Господ не те е дарил с тази екстра, нз как да си я направиш...
иначе, може с Пластична хирургия... ама и майстора си иска парите...
за кво ти е... може и с нея, може и с без, няма значение
аЗ (да не повярваш, че и аз имам нещо) имам и понякога не ми харесваа по темата те хората си ти казаха - хирургическа намеса
чудиш се ква глупост да измислиш![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
![]()
аз искам самолет ..
едва ли ще може дори и с хирургическа намеса. А и да може сигурно ще ти направят такава която да си седи там дори и без да се усмихваш като дупкаТова си е в човека не е превилегия.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
q daite snimka ? za kakva trap4inka po to4no govorite, ne6to ne moga da zacepqili prosto ne se se6tam ili poznavam takiva hora...
Първоначално написано от ™G-Baby™
сигурно ще може да се направи, само се замисли дали си струва или дали въобще би се получило нещо![]()
с пирон и чук