.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: 2 неща??

2 неща??

Здравейте на всички. Имам 2 въпроса такамм. 1. Газираната вода мн ли е вредна и може да възпрепятства отслабването или помага?
    2. Гледах в нета информация за някви протеини ама бяха мн скъпи 160 лв някъде. Някои знае ли дали има по-ефтини и дали са ефикасни?

Не мога да ти помогна по втория въпрос, а за газираната вода предполагам е вредна, тъй като е ГАЗИРАНА а когато искаш да отслабнеш не трябва да пиеш газирано....офф мале ама и аз го казах...дано си ме разбрала

Град
    blg
    amii ako iska6 da otslabne6 ti prepora4vam sok4eta nz sqkakvi napitki ne i gazirano do kolkoto znam aa i bez alkoxol ai uspex4eta

Град
    Бургас
    всичко газирано е вредно пък за 2то нещо халхабер си нямам
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Бургас
    за второто немога да ти помогна,но за газираната вода се откажи,защото е искючително вредна и много надува...аз от години не пия нищо газирано и много се радвам от тоя факт
    Най-същественото е невидимо за очите...

Vsi4ko gazirano e mnogo vredno!Kato si pomisl6 i kolko ocvetiteli ima v gaziranite napitki. Ubedih se v tova i ve4e ot dosta vreme nepiq ni6to gazirano.Otkazah se dori i ot Coca Cola, a be6e edna ot liubimite mi napitki. No nali se kazva, 4e krasotata ponqkoga iziskva jertvi :P
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Е да ама нали в газираната вода няма захар?

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Е да ама нали в газираната вода няма захар?

то и в бирата няма , ама е газирано ,

аз те саветвам бой на крек да вииш кък ша исъънеш ако ще по един вол на ден да ядеш

Супер фен
    Град
    Варна
    Газираната вода е по-вредна от всички останали безалкохолни...само се подуваш и дебелееш...А за протеините - нямам представа!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Vsi4ko gazirano e mnogo vredno!Kato si pomisl6 i kolko ocvetiteli ima v gaziranite napitki. Ubedih se v tova i ve4e ot dosta vreme nepiq ni6to gazirano.Otkazah se dori i ot Coca Cola, a be6e edna ot liubimite mi napitki. No nali se kazva, 4e krasotata ponqkoga iziskva jertvi :P

+1
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си