- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-секси мъже
Я кажете сега кои са те според вас?Аз лично даже си имам топ 5 ето го:
1.Keanu Reeves
2.Craig David
3.Fredrik Ljundberg
4.Георги Костадинов
5.David Boreanaz
Препоръчвам ви №3 ако не го знаете кой е проверете в Google на изображения.Ако и вие имате такава класация може да я напишете![]()
P.S.Дано не повтарям чужда тема![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
мн си тъпа ма. и имаш невероятен вкус... гъза ти е мн дебел щом харесваш такива педали! аз продавам перли и вибратови в един магазин до блока ти и като те видя пак на работа ще ти подаря една тапа за самотните нощи.адиос
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
мн си тъпа ма. и имаш невероятен вкус... гъза ти е мн дебел щом харесваш такива педали! аз продавам перли и вибратови в един магазин до блока ти и като те видя пак на работа ще ти подаря една тапа за самотните нощи.адиос
тук въобще може ли да се обсъжда някаква тема без да има подобни изказвания!Невъзможно ли ти се струва ако мнението ти не е по темата просто да си го задържиш за себе си!
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
всеки има право на мнение.. а в случая ти задаваш въпрос и отнемаш мнението.. ее недей така..Първоначално написано от valentinka_1990
относно темата най-секси .. Еми мойту мило:P
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
То че може може, ама темата ти просто е ТЪПА! Т'ва моеш си го обсъждаш с кифлите в лафката, ние тук сме издигнати личностиПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от lady_M
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Приятелят ми.....друго инфо не давам![]()
( Вместо да гледаш кво има там някъде у Америка,гледай какви хубави мъже има около теб....след това пак ще си говорим)
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
hah. Kato momche men lichno mi haresva mnogo Mickey Rourke na mladi godini. Super qk pich. Ili Mel Gibson.
Eating isn't cheating - Arnold
Brad Pitt Искам гоооооо!![]()
![]()
![]()
1 - аз
2 - аз в профил
3 - аз в амфаз
1. Cristiano Ronaldo
2. Cristiano Ronaldo
3. Cristiano Ronaldo
4. Ryan Philipe
5. T.I.
SMILE FOR ME NOW
СПОРЕД МЕН НАЙ-СЕКСАПИЛНИЯ МЪЖ Е ДЕЙВИД БЕКАМ ТОЙ Е НОМЕР ЕДНО
Първоначално написано от JuS7^YourS
Aaaaa стига бееееееееееееееееПървоначално написано от estreq
![]()
![]()
![]()
На първо място е гаджето ми :P
А от американските Джъстин Тимбърлейк и Крег Дейвид не са лоши![]()
кеану рийвс
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Имам гола снимка на eBkam!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Аз бееее![]()
+1Първоначално написано от estreq
![]()
Ооо, така ли?Първоначално написано от megiii
Обиден сЪм!![]()
Мн си лош![]()
![]()
Ни сам бре, само ми са спи...![]()
am.. justin ne e zle ama malko ostarq.. v smisul predi nqkolko godini beshe po gotin, kefqt me i brat pit i enrique iglesias... aa da i kadura ot loshi mom4eta ... ne pomnq koq ot dvete 4asti tam deto will smith ti4a sled edna kola s razkopchana riza... mm![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Анфас се пише :PПървоначално написано от skatemore
Моето човече си е най-секси за мен, просто друг, който ми действа така, няма...Е, няма да отпиша съвсем и Орландо Блум, колкото и да е женствен... Просто мъже/момчета с дълга, кестенява, леко чуплива коса и кафяви очи ми действат убийствено...
А когато са с леко разкопчана риза, сърцето ми направо изскача (не ме питайте как не са ми текнали лигите на "Карибските пирати", усилие си беше
поне докато не познавах още моят номер едно в момента, тоест приятеля ми
)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"