- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обича ли ме още
IMAM PRIQTEL OT 6 MESECA AZ ZNAEH 4E TOI STRA6NO MNOGO ME OBI4A I AZ RAZBIRA SE GO OBI4AM NO ZAPO4NAH MNOGO GADNO DASE DARJA S NEGO VSEKI DEN V PRODALJENIE NA 2 MESECA KASAH S NEGO SARDIH MU SE ZA6TOTO ZNAEH 4E 6TE TI4A SLED MEN NO AZ PREKALIH I 4AK SEGA OSAZNAH GRE6KATA SI NO TOI MN SE PROMENI DARJI KOFTI S MEN POSTOQNO SE KARAME AZ HILQDI PATI MU SE IZVINIH ZA TOVA 4E TAKA SE DARJAH S NEGO TOI UJ MI PRO6TAVA NO PAK MN GADNO SE DARJI S MEN.OZNA4AVA LI TOVA 4E NE OBI4A VE4E I KAK DA SI GO VARNA I IMALI SMISAL DA MU SE MOLQ ILI PROSTO VINAGI TAKA 6TE SE DARJI S MEN!!!BLAGODARQ 4E ME IZLU6AHTE!!!!!!!
ти си си виновна и го знаеш ... наранен е може би .. незнам,попитай го каква е причината да се държи така
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
е от какъв зор си го правила тва?В любовта човек дава,каквото и получава (или можеби при мен и така).Не знам какво си правила или какво си искала да правиш,но в край на сметка ти какво очакваше?Да го дразниш и после той да те обича...Не става така.
Според мен означава, че никога не те е обичал..
И ти си си виновна за държанието му, но чак за любов м/у вас май не може да се говори.![]()
pffffffff i za ko si sa durjala takamN tupO sI pOstuPilaA
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
класическия принцип на Каквото си постелеш на това ще спиш..абе ти си си виновна ти си го накарала да се чуства кофти според мен ХИЧ не го заслужаваш значи такива гадини които се държат с гаджетата си ме много дразнят не знаят какво е любов не знаят какво е респект! Кой знае каква кифла си..
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
+1Първоначално написано от bebeto0o
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
И аз съм я правила тая глупост и после съжалявах УЖАСНО много!Оказа се,за мое щастие,че момчето ме обича прекалено много и не ме заряза...но не знам,дали и в твоя случай е така...Та...какво мога да те посъветвам-седнете и съвсем спокойно си поговорете.Опитайте се да не се карате,а с нормален тон да си разясните нещата.Надявам се всичко да се оправи...Важното е любов да има!Успех!![]()
+1 ... поведението не е било уместно. ... не си имала и основателни причини(поне не си ги споменала)Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Да ти кажа от личен опит,тези безпричинни тъпи държания не се отразяват много много добре върху чувствата на другия!Прощаваш прощаваш докато не ти писне и се откажеш да се занимаваш въобще,щото тва са ебаси и номерата!Това ли е любов?Според мен не,щом не е тогава... следва каквото трябва!Но все пак смятам ,че след време ще се оправят нещата!И особено ,ако спрете да се държите така и най-вече ти!Сега прави обратното на това,което си правила тогава...![]()
Незнам другите дали са те слушали... ама честно да ти кажа аз четохПървоначално написано от aleksi
![]()
По темата: Който каквото си надроби, това ще сърба !
+1 basi tapoto povedenie!!Първоначално написано от pavkata91
Izvinqvai,no taka se darjat nekvi ligli na po 12-13 a ti na kolko si ?????????????????
![]()
![]()
![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ee ся не я нападайте такаПървоначално написано от Cool_Bitch
а и според мен човек е на толкова на колкото се чуства..
И като си го наранявала и си късала с него,очакваш,че той няма да си го върне?! Да знайш,че мъжете/момчетата са УЖАСНО големи гадове![]()
![]()
![]()
И аз ако бях на негово място щях да се държа така с теб.
Ти си му показвала така "обичта си"към него.Мисля,че сега е време ти да тичаш по него.
offline forever!
+1Първоначално написано от alex4o
Ххаха, да сложа и аз една поговорка : " Каквото повикало, такова се обадило "Първоначално написано от pavkata91
Ти си си виновна, ами гледай повече да не се държиш така глупаво и може би ще се оправите, ако си осъзнала наистина колко глупаво си постъпила
Оценявай това, което имаш
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Да си му мислила преди да постъпиш така с него!
Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!
абе с две думи постъпила си мн гадну спрямо него.. Тъй че остави го да си изживее младините и ходи си търси друг.. но тази постъпка да ти е като обеца на ухото ... следващия път внимавай.. Ииии Успех![]()
Ти си виновна.. защо се държа така с него?Причината, че си искала да "тича" след теб ми се струва ужасно глупава. Може би сега той иска ти покаже как се е чувствал когато си постъпвала така. Ако нещата продължат по същия начин може би ще е по-добре да се разделите, не бива да си правите само напук...
![]()
![]()
Ти слагаш ли препинателни знаци ?
П.П Каквото си си надробила такова ще сърбаш.Да си мислила докато е било време.
Eventful past is everclear.
Благодаря тиПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
Може да те обича още въпреки, че леко ме съмнява.. Ако те обича се държи така, защото е наранен.. Ако ли не.. Знаеш къв е изхода от ситуацията![]()
Животът е адът описан в Библията!