.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

обича ли ме още

IMAM PRIQTEL OT 6 MESECA AZ ZNAEH 4E TOI STRA6NO MNOGO ME OBI4A I AZ RAZBIRA SE GO OBI4AM NO ZAPO4NAH MNOGO GADNO DASE DARJA S NEGO VSEKI DEN V PRODALJENIE NA 2 MESECA KASAH S NEGO SARDIH MU SE ZA6TOTO ZNAEH 4E 6TE TI4A SLED MEN NO AZ PREKALIH I 4AK SEGA OSAZNAH GRE6KATA SI NO TOI MN SE PROMENI DARJI KOFTI S MEN POSTOQNO SE KARAME AZ HILQDI PATI MU SE IZVINIH ZA TOVA 4E TAKA SE DARJAH S NEGO TOI UJ MI PRO6TAVA NO PAK MN GADNO SE DARJI S MEN.OZNA4AVA LI TOVA 4E NE OBI4A VE4E I KAK DA SI GO VARNA I IMALI SMISAL DA MU SE MOLQ ILI PROSTO VINAGI TAKA 6TE SE DARJI S MEN!!!BLAGODARQ 4E ME IZLU6AHTE!!!!!!!

ти си си виновна и го знаеш ... наранен е може би .. незнам,попитай го каква е причината да се държи така
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    somewhere over the rainbow
    е от какъв зор си го правила тва?В любовта човек дава,каквото и получава (или можеби при мен и така).Не знам какво си правила или какво си искала да правиш,но в край на сметка ти какво очакваше?Да го дразниш и после той да те обича...Не става така.

Според мен означава, че никога не те е обичал..
    И ти си си виновна за държанието му, но чак за любов м/у вас май не може да се говори.

pffffffff i za ko si sa durjala taka mN tupO sI pOstuPilaA
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Русе
    класическия принцип на Каквото си постелеш на това ще спиш..абе ти си си виновна ти си го накарала да се чуства кофти според мен ХИЧ не го заслужаваш значи такива гадини които се държат с гаджетата си ме много дразнят не знаят какво е любов не знаят какво е респект! Кой знае каква кифла си..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    София
    И аз съм я правила тая глупост и после съжалявах УЖАСНО много!Оказа се,за мое щастие,че момчето ме обича прекалено много и не ме заряза...но не знам,дали и в твоя случай е така...Та...какво мога да те посъветвам-седнете и съвсем спокойно си поговорете.Опитайте се да не се карате,а с нормален тон да си разясните нещата.Надявам се всичко да се оправи...Важното е любов да има!Успех!

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    +1
    +1 ... поведението не е било уместно. ... не си имала и основателни причини(поне не си ги споменала)

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Няма как да се държиш лошо с хората и след това да очакваш от тях нещо по-различно. (Освен ако не си много изкусен манипулатор, в което искрено се съмнявам, щом се е стигнало до това положение.)
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Да ти кажа от личен опит,тези безпричинни тъпи държания не се отразяват много много добре върху чувствата на другия!Прощаваш прощаваш докато не ти писне и се откажеш да се занимаваш въобще,щото тва са ебаси и номерата!Това ли е любов?Според мен не,щом не е тогава... следва каквото трябва!Но все пак смятам ,че след време ще се оправят нещата!И особено ,ако спрете да се държите така и най-вече ти!Сега прави обратното на това,което си правила тогава...

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

Re: MOLQ VI POMOGNETE MI

Цитирай Първоначално написано от aleksi
    !!!BLAGODARQ 4E ME IZLU6AHTE!!!!!!!
    Незнам другите дали са те слушали... ама честно да ти кажа аз четох

По темата: Който каквото си надроби, това ще сърба !

Град
    ПрИ Теб
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    класическия принцип на Каквото си постелеш на това ще спиш..абе ти си си виновна ти си го накарала да се чуства кофти според мен ХИЧ не го заслужаваш значи такива гадини които се държат с гаджетата си ме много дразнят не знаят какво е любов не знаят какво е респект! Кой знае каква кифла си..
    +1 basi tapoto povedenie!! Izvinqvai,no taka se darjat nekvi ligli na po 12-13 a ti na kolko si ?????????????????
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    +1 basi tapoto povedenie!! Izvinqvai,no taka se darjat nekvi ligli na po 12-13 a ti na kolko si ?????????????????
    ee ся не я нападайте така а и според мен човек е на толкова на колкото се чуства..

Град
    MoHTaHa
    а ти знаеш ли какво искаш..бих казала,че ако обичаш това момче нямаше да постъпиш така! ии много добре знаеш,че виновната си ти..неможеш да очакваш нищо от него..

И като си го наранявала и си късала с него,очакваш,че той няма да си го върне?! Да знайш,че мъжете/момчетата са УЖАСНО големи гадове

И аз ако бях на негово място щях да се държа така с теб.
    Ти си му показвала така "обичта си"към него.Мисля,че сега е време ти да тичаш по него.
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    а ти знаеш ли какво искаш..бих казала,че ако обичаш това момче нямаше да постъпиш така! ии много добре знаеш,че виновната си ти..неможеш да очакваш нищо от него..
    +1

Ххаха, да сложа и аз една поговорка : " Каквото повикало, такова се обадило " Ти си си виновна, ами гледай повече да не се държиш така глупаво и може би ще се оправите, ако си осъзнала наистина колко глупаво си постъпила Оценявай това, което имаш
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Да си му мислила преди да постъпиш така с него!
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

абе с две думи постъпила си мн гадну спрямо него.. Тъй че остави го да си изживее младините и ходи си търси друг.. но тази постъпка да ти е като обеца на ухото ... следващия път внимавай.. Ииии Успех

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ти си виновна.. защо се държа така с него? Причината, че си искала да "тича" след теб ми се струва ужасно глупава. Може би сега той иска ти покаже как се е чувствал когато си постъпвала така. Ако нещата продължат по същия начин може би ще е по-добре да се разделите, не бива да си правите само напук...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Ти слагаш ли препинателни знаци ?
    П.П Каквото си си надробила такова ще сърбаш.Да си мислила докато е било време.
    Eventful past is everclear.

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    мъжете/момчетата са УЖАСНО големи гадове
    Благодаря ти

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Може да те обича още въпреки, че леко ме съмнява.. Ако те обича се държи така, защото е наранен.. Ако ли не.. Знаеш къв е изхода от ситуацията

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си