.

Виж резултатите на анкетата: Искате ли да се завишът критериите за получаване на рангова титла?

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

17 77,27%
  • Не

5 22,73%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: Рангове

Град
    Bikini Bottom

Рангове

Здр. с риск да бъда упрекнат от много потребители, аз само давам предложение.
    Аз мисля, че 500 мнения за да станеш "мега фен" са прекалено малко, и би трябвало да се поне 1000 защото все пак има хора които стават за месец "мега фен", не че ме дразни това, или пък се боря за някакъв ранг, но просто съм забелязъл, че в другите форуми са доста по завишени критерийте

Поради това, че много се отклонихме от темата (а и мина много време откакто я пуснах) предлагам да сегласува, за да видим на къде клонят везните. Анкетата ще бъде валидна 30 (тридесет) дни, считано от днес: 08.04.2008г.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И какъв би бил смисълът от една предполагаема промяна в завишавеното броя на мненията, отговарящи на съответния ранг...?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

На мен ми харесва идеята. Хубаво ще е да се добавят нови рангове или да се сменят старите. Естествено да се вдигнат и "критериите". Ей така, за да е по-интересно. А и това може да стане нов стимул за потребителите да пишат, да дават мнения и да помагат.
    Сайтът е сменял няколко пъти дизайна си, има много повече функции от преди, но НИКОГА (от както съм тук, а това е много време - почти 5 години) не са били сменяни ранговете! Грешка, която е време да се поправи вече, поне според мен.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    И какъв би бил смисълът от една предполагаема промяна в завишавеното броя на мненията, отговарящи на съответния ранг...?!
    Предполагам, че така ще се различават "старшите" от "младшите" по ранга си, защото тук съм виждал хора с по 3000-5000 дори и с 16 000 мнения, а са си "мега фен" като мен, та мисля, че не заслужавам аз да съм с ранг на като на човек който е тук от 2--3-4 години, просто не е коректно спрямо тях

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Предполагам, че така ще се различават "старшите" от "младшите" по ранга си, защото тук съм виждал хора с по 3000-5000 дори и с 16 000 мнения, а са си "мега фен" като мен, та мисля, че не заслужавам аз да съм с ранг на като на човек който е тук от 2--3-4 години, просто не е коректно спрямо тях
    подкрепям идеята. а относно спамерите винаги ще се намери някой.

Град
    Улицата
    ми и аз сам сагласен но според мене не да се вдигнат критери колко си написал а да се сменат ранкивете

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз пък предлагам да се махнат ранговете, защото така стимулираме спамерите.., а и така като вдигнем броя на мненията, ще има хилядиии теми - игри и направо ще е ... кошмар
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз пък предлагам да се махнат ранговете, защото така стимулираме спамерите.., а и така като вдигнем броя на мненията, ще има хилядиии теми - игри и направо ще е ... кошмар
    Аз мисля, че не толкова належаща подобна промяна.Всеки пише във форума с различна цел-забавлание, даване на смислени и полезни коментари, трети пък трупане на мнение по един или друг начин....

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    А във дата... калдата.... защо не е кошмар??? Защото модовете си вършат работата, то и тук си я вършат, но все пак ще се стегнете малко, на всекъде е така, и не ми го проумява ума тук защо са необходими малко мнения за да си мега фен, и нз кой ще се стреми за ранг, по скоро би се стремил да спечели съфорумците си не с ранга си, а с това как го е постигнал. Аз лично се радвам на хора които са пускали само смислени мнения, и не са спамери. Тва си е мое мнение и не можете да го промените.

Град
    I don`t know where
    Чипи Као, никой не се опитва да промени мнението ти.Напротив уважаваме го, но това не ни пречи да имам свое, различно от твоето, нали?Ти искаш всичко да бъде идеално да няма спам и т.н. но това е просто невъзможно, както казах вече, всеки възприема форума по различен начин.

Град
    Bikini Bottom
    Чипи Као, никой не се опитва да промени мнението ти.Напротив уважаваме го, но това не ни пречи да имам свое, различно от твоето, нали?Ти искаш всичко да бъде идеално да няма спам и т.н. но това е просто невъзможно, както казах вече, всеки възприема форума по различен начин.
    ок

Мега фен Аватара на machoka
    От мен ако зависеше, въобще нямаше да има никакви рангове, а и броя на постовете най-вероятно щеше да изчезне

Град
    Улицата
    spored mene ne tolko da smenqte rankove po dobre trqbva da sledite za povtarq6ti se temi i da gi triete za6toto se puskat 2 temi za edno i sa6to i sa prez 2 reda spored mene tva e po nalojitelno

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    spored mene ne tolko da smenqte rankove po dobre trqbva da sledite za povtarq6ti se temi i da gi triete za6toto se puskat 2 temi za edno i sa6to i sa prez 2 reda spored mene tva e po nalojitelno
    Стараем се модерирането да бъде на възможно най-високо ниво, но понякога се получавт малки пропуски.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Добре,а защо ранга не се определя от времето искам да кажа примерно тези който са от година година и половина регистрирани да са с голям фен и т.н.,а ако можете и времето онлайн да се види по него,така ще е много по интересно и честно,а и няма да има смисъл да се спами.Поне аз така мисля
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Добре,а защо ранга не се определя от времето искам да кажа примерно тези който са от година година и половина регистрирани да са с голям фен и т.н.,а ако можете и времето онлайн да се види по него,така ще е много по интересно и честно,а и няма да има смисъл да се спами.Поне аз така мисля
    Много добра идея

Град
    Асеновград, България
    Аз може да съм регистриран от самото създаване на форума, и да имам само 10 мнения. Означава ли това, че съм мега фен?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    тогава да бъде функция на времето и броя постове.......Ама каква?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Аз може да съм регистриран от самото създаване на форума, и да имам само 10 мнения. Означава ли това, че съм мега фен?
    Ами тогава по времето онлайн.Ще бъде супер.Дори и да имаш 5 мнения ако си бил 500 оналйн часа си мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    тогава да бъде функция на времето и броя постове.......Ама каква?
    и аз тва се чудя? Сигурно някой програмист вече я е измислил...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз предлагам пък да има още рангове! Примерно:

500 мнения-Мега Фен
    1500-Повече от Мега Фен
    2500-Хипер фен
    5000-Звезден фен

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    И защо трябва да се различават?

Аз съм за пълната отмяна на ранговете. Нека да ги има, но да се дават само за заслуги, а не за мнения.

Да,съгласна съм :P
    П.П-Някои стават "Мега фен" за два дни,къв ти месец

хах наистина не е лошо броя да се увеличи обаче също така съм и навита за малко разнообразие направо да се сменят или да се добавят нови.. просто еи така за малко разнообразие

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Аз мисля, че идеята ранговете да се дават по преценка на модераторите или чрез гласувания примерно е много добра. Другото мнение, което подкрепям е на мачока, да се махнат всички подобни "дискриминаций"
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си