Здр. с риск да бъда упрекнат от много потребители, аз само давам предложение.
Аз мисля, че 500 мнения за да станеш "мега фен" са прекалено малко, и би трябвало да се поне 1000 защото все пак има хора които стават за месец "мега фен", не че ме дразни това, или пък се боря за някакъв ранг, но просто съм забелязъл, че в другите форуми са доста по завишени критерийте
Поради това, че много се отклонихме от темата (а и мина много време откакто я пуснах) предлагам да сегласува, за да видим на къде клонят везните. Анкетата ще бъде валидна 30 (тридесет) дни, считано от днес: 08.04.2008г.
И какъв би бил смисълът от една предполагаема промяна в завишавеното броя на мненията, отговарящи на съответния ранг...?!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
На мен ми харесва идеята.Хубаво ще е да се добавят нови рангове или да се сменят старите. Естествено да се вдигнат и "критериите". Ей така, за да е по-интересно.
А и това може да стане нов стимул за потребителите да пишат, да дават мнения и да помагат.
Сайтът е сменял няколко пъти дизайна си, има много повече функции от преди, но НИКОГА (от както съм тук, а това е много време - почти 5 години) не са били сменяни ранговете! Грешка, която е време да се поправи вече, поне според мен.![]()
Предполагам, че така ще се различават "старшите" от "младшите" по ранга си, защото тук съм виждал хора с по 3000-5000 дори и с 16 000 мнения, а са си "мега фен" като мен, та мисля, че не заслужавам аз да съм с ранг на като на човек който е тук от 2--3-4 години, просто не е коректно спрямо тяхПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Първоначално написано от chipi_kaoo
![]()
![]()
подкрепям идеята. а относно спамерите винаги ще се намери някой.
ми и аз сам сагласен но според мене не да се вдигнат критери колко си написал а да се сменат ранкивете
Аз пък предлагам да се махнат ранговете, защото така стимулираме спамерите.., а и така като вдигнем броя на мненията, ще има хилядиии теми - игри и направо ще е ... кошмар![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз мисля, че не толкова належаща подобна промяна.Всеки пише във форума с различна цел-забавлание, даване на смислени и полезни коментари, трети пък трупане на мнение по един или друг начин....Първоначално написано от miloto_girl-4e
А във дата... калдата.... защо не е кошмар??? Защото модовете си вършат работата, то и тук си я вършат, но все пак ще се стегнете малко, на всекъде е така, и не ми го проумява ума тук защо са необходими малко мнения за да си мега фен, и нз кой ще се стреми за ранг, по скоро би се стремил да спечели съфорумците си не с ранга си, а с това как го е постигнал. Аз лично се радвам на хора които са пускали само смислени мнения, и не са спамери. Тва си е мое мнение и не можете да го промените.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Чипи Као, никой не се опитва да промени мнението ти.Напротив уважаваме го, но това не ни пречи да имам свое, различно от твоето, нали?Ти искаш всичко да бъде идеално да няма спам и т.н. но това е просто невъзможно, както казах вече, всеки възприема форума по различен начин.![]()
От мен ако зависеше, въобще нямаше да има никакви рангове, а и броя на постовете най-вероятно щеше да изчезне![]()
spored mene ne tolko da smenqte rankove po dobre trqbva da sledite za povtarq6ti se temi i da gi triete za6toto se puskat 2 temi za edno i sa6to i sa prez 2 reda spored mene tva e po nalojitelno
Стараем се модерирането да бъде на възможно най-високо ниво, но понякога се получавт малки пропуски.Първоначално написано от ludia_s
![]()
Добре,а защо ранга не се определя от времето искам да кажа примерно тези който са от година година и половина регистрирани да са с голям фен и т.н.,а ако можете и времето онлайн да се види по него,така ще е много по интересно и честно,а и няма да има смисъл да се спами.Поне аз така мисля![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
тогава да бъде функция на времето и броя постове.......Ама каква?
Ами тогава по времето онлайн.Ще бъде супер.Дори и да имаш 5 мнения ако си бил 500 оналйн часа си мега фенПървоначално написано от swords1010
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз предлагам пък да има още рангове!Примерно:
500 мнения-Мега Фен
1500-Повече от Мега Фен
2500-Хипер фен
5000-Звезден фен
И защо трябва да се различават?Първоначално написано от chipi_kaoo
Аз съм за пълната отмяна на ранговете. Нека да ги има, но да се дават само за заслуги, а не за мнения.
Да,съгласна съм :P
П.П-Някои стават "Мега фен" за два дни,къв ти месец![]()
хах наистина не е лошо броя да се увеличиобаче също така съм и навита за малко разнообразие направо да се сменят или да се добавят нови.. просто еи така за малко разнообразие
![]()
Аз мисля, че идеята ранговете да се дават по преценка на модераторите или чрез гласувания примерно е много добра. Другото мнение, което подкрепям е на мачока, да се махнат всички подобни "дискриминаций"![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!