Ами може би ,би било добре една нова и хубава промяна![]()
...барабар с новата версия...Първоначално написано от Lysit0
![]()
От един друг форумРанговете не са лоши като пояснявам че Senior Moderatior е мод в повече от 1 раздел, a Moderator само в 1.Staff Members: King, Senior Moderator, Moderator
User Groups: Honored Member, Senior, Member
Хм това за завишаване на критерийте нз, ама трябва да се направи нещо. Не може хора, които наистина помагат за развитието на форума и са тук от доста време да имат еднакъв ранг с хора, които си седят непрекъснато в Кофата и не са дали едно свестно мнение. Според мен спамърите от кофата не трябва да имат ранг.
А аз също бих искала да ми пише друго над аватара, но не искам да пращам съчинения, не ми харесва идеята...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^Ебаваш ли се бе? Тва, че сме от кофата не значи, че сме некви лекета и не тряя да имаме ранг.. Всички си влизаме в други раздели.....
Все ми е тая...Аз имам 3593 мнения така,че си оставам Мега Фен.![]()
ламер, всички влизаме в другите раздели.. дори ти влизаш в Кофата..Първоначално написано от tqnko
пък и аз си няям нито 1 бан (засега)![]()
влизам във вс тийн накуп, кекс(само простотии пиша) даскалото, у дома, болестите.. както и в тоя раздел и във спорт.. май влизам в повече раздели от теб,а?Първоначално написано от tqnko
ем и аз влизам в пц-тата и съобщенията, но не пиша..
ТЕмата за ранговете е дискутирана многократно, а и не ми харесва да вадите теми от преди години.