.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

А бе кво им става на всички?

Леле вече ми писва сички ми държат сметка къде съм кво првя и всеки ми вика добре ли си как се чувстваш нещо да ти помогна съжалявам че скъса с Меги да ти помоган а у глупости мн се дразна какво всички са се загрижили за мен какво да направя за да ме оствят .. немога един ден да си остана в нас сам примерно е така всеки идва и ми вика айде навънка не стой сам не пии не се друсай не се депресирай сички са се побъркали все едно съм някакво дете как да се отърва от всичко това мислят че сега като съм сам (без гадже) защото скъсах с едно момиче което много обичах после с още едно дето бях влюбен в нея и с нея се скарахме и всички само ме приятесняват..

Еми кажи им да не те занимават...за по-лесен начин не се сещам!

Град
    somewhere over the rainbow
    е кажи им,че няма нужда

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Нали за това са приятелите.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

e kazvam im ostaite me be dobre sum te ne ne ela nasam ela natam 2 dni ne se bqh pribiral bqh s edni priqtel4eta drugi .. i si4ki poludeli kude sum vikam koga ste me tursili tolko be basi horata.. vikat ti si depresiran misleli 4e sum umrql nekfi takiva ..

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

Re: А бе кво им става на всички?

Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Леле вече ми писва сички ми държат сметка къде съм кво првя и всеки ми вика добре ли си как се чувстваш нещо да ти помогна съжалявам че скъса с Меги да ти помоган а у глупости мн се дразна какво всички са се загрижили за мен какво да направя за да ме оствят .. немога един ден да си остана в нас сам примерно е така всеки идва и ми вика айде навънка не стой сам не пии не се друсай не се депресирай сички са се побъркали все едно съм някакво дете как да се отърва от всичко това мислят че сега като съм сам (без гадже) защото скъсах с едно момиче което много обичах после с още едно дето бях влюбен в нея и с нея се скарахме и всички само ме приятесняват..
    спри да са филмираш па ти бе ..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми просто са притеснени за тебе да не направиш някоя глупост. Ако се случи на някой мой приятел също бих постъпила като тях. Просто искат да се чувстваш добре и да ти е забавно а да не си тъжен

Град
    somewhere over the rainbow
    e kazvam im ostaite me be dobre sum te ne ne ela nasam ela natam 2 dni ne se bqh pribiral bqh s edni priqtel4eta drugi .. i si4ki poludeli kude sum vikam koga ste me tursili tolko be basi horata.. vikat ti si depresiran misleli 4e sum umrql nekfi takiva ..
    Гадно е наистина така...смисъл ти сигурно си на път да я забравиш или поне се опитваш,а като излизаш с тях и почнат да ти говорят глупости.Можеби след време ще престанат ама за сега им кажи,че предпочиташ да се държат,както са се държали преди и,че въпреки всичко оценяваш помощта им.

тегли им една майна и готоУ
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

a be nishto mi nqma dobre sum si haha ami az im vikam ostavete me te ne ne .. i sega pak izlizam haha

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    После па ще има: "УАаааааааааа, искам вниманиееееееее"
    Радвай се на това, което имаш
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Русе
    пич лесно и кратко е.. казваш им Вие нямате ли си пишки че да си играете с моята? За какво се занимавате с мен? Какво ми държите сметка аз си руша живота..Вие сте си отговорни за себе си не за кура на некой! и ще млъкнат за секунди..на мен в даскало ми викаха наркоман заради ракава и за това че слушам реге и т.н. казах им го това и виж вече на другия ден нема наркоман нема нищо..действа от личен опит ти го казвам айде късмет
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Re: А бе кво им става на всички?

Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса

спри да са филмираш па ти бе ..
    да е, някой много е гледал БТВ...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Олеле...! вместо да се радваш че има хора които ги е грижа за тебе,ти се оплакваш... много си зле честно! ама кво да се прави..като останеш без приятели чак тогава ще оцениш ,колко е хубаво да ги има и да досаждат

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ако никой не беше загрижен за теб щеше да пишеш,защо на приятелите ми не им пука за мен...
    Радвай се,че имаш истиснки приятели,който го е грижа какво става с теб!Без много да се филмираш,както каза някой по-на горе.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Еми кажи им да не те занимават...за по-лесен начин не се сещам!
    Да така ще си помислят, че се е депресирал и трийсет пъти повече ще му досаждат По темата - кажи им, че си добре, че имаш нужда от спокойствие малко.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    кажи им 4е ти си я зарязал а не тя теб може да незнаят
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Еми, явно са преценили, че имаш нужда от подкрепа... Обясни им пак, че ти е по - добре да си си сам, и ще те оставят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си