- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А бе кво им става на всички?
Леле вече ми писва сички ми държат сметка къде съм кво првя и всеки ми вика добре ли си как се чувстваш нещо да ти помогна съжалявам че скъса с Меги да ти помоган а у глупости мн се дразна какво всички са се загрижили за мен какво да направя за да ме оствят .. немога един ден да си остана в нас сам примерно е така всеки идва и ми вика айде навънка не стой сам не пии не се друсай не се депресирай сички са се побъркали все едно съм някакво дете как да се отърва от всичко това мислят че сега като съм сам (без гадже) защото скъсах с едно момиче което много обичах после с още едно дето бях влюбен в нея и с нея се скарахме и всички само ме приятесняват..
Еми кажи им да не те занимават...за по-лесен начин не се сещам!
e kazvam im ostaite me be dobre sum te ne ne ela nasam ela natam 2 dni ne se bqh pribiral bqh s edni priqtel4eta drugi .. i si4ki poludeli kude sum vikam koga ste me tursili tolko be basi horata.. vikat ti si depresiran misleli 4e sum umrql nekfi takiva ..
спри да са филмираш па ти бе ..Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
ми просто са притеснени за тебе да не направиш някоя глупост. Ако се случи на някой мой приятел също бих постъпила като тях. Просто искат да се чувстваш добре и да ти е забавно а да не си тъжен![]()
Гадно е наистина така...смисъл ти сигурно си на път да я забравиш или поне се опитваш,а като излизаш с тях и почнат да ти говорят глупости.Можеби след време ще престанат ама за сега им кажи,че предпочиташ да се държат,както са се държали преди и,че въпреки всичко оценяваш помощта им.Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
тегли им една майна и готоУ![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
a be nishto mi nqma dobre sum sihaha ami az im vikam ostavete me te ne ne .. i sega pak izlizam haha
После па ще има: "УАаааааааааа, искам вниманиееееееее"
Радвай се на това, което имаш![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
пич лесно и кратко е.. казваш им Вие нямате ли си пишки че да си играете с моята? За какво се занимавате с мен? Какво ми държите сметка аз си руша живота..Вие сте си отговорни за себе си не за кура на некой! и ще млъкнат за секунди..на мен в даскало ми викаха наркоман заради ракава и за това че слушам реге и т.н. казах им го това и виж вече на другия ден нема наркоман нема нищо..действаот личен опит ти го казвам
айде късмет
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
да е, някой много е гледал БТВ...Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ако никой не беше загрижен за теб щеше да пишеш,защо на приятелите ми не им пука за мен...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Радвай се,че имаш истиснки приятели,който го е грижа какво става с теб!Без много да се филмираш,както каза някой по-на горе.
Да така ще си помислят, че се е депресирал и трийсет пъти повече ще му досаждатПървоначално написано от From Hell
По темата - кажи им, че си добре, че имаш нужда от спокойствие малко.
Животът е адът описан в Библията!
кажи им 4е ти си я зарязал а не тя тебможе да незнаят
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Еми, явно са преценили, че имаш нужда от подкрепа... Обясни им пак, че ти е по - добре да си си сам, и ще те оставят![]()