- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изрази и Фрази
Здравейте, кажете някой израз или фраза с която можеш да заприказваш или да се запознаеш със някое момиче(да го свалиш) ?
Здравей, много ми допадаш и бих искал да те сваля. Ще може ли да те изтокатя с 1 десен прав. Ако каже "да" действай без да се замислиш ще свърши работа.
Ари ма оуу .. ела да ти глеам на рака ... за 20 кинта само хубави раути ше ти казвам![]()
един фр. ми беше казал някакво лафче ама за какичкибеше нещо от рода на... "Здрасти!Ти си на Loop нали?Дай си телефончето"
+1Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
По-добре бъди естествен и ще имаш по-голям шанс да свалиш някое момиче, отколкото да използваш заучени фразички, които тя ще чуе за пореден път..:P
еййй четох тук май, ама немога да намеря статията, ако я намеря ще ти е пусна. Значи един от начините е:Първоначално написано от glymo14
казваш - искаш ли някой път да излезем на пица и секс?
(ест тя ти отговаря) - не!!!
и после ти й казваш - не?!? не обичаш ли пица?
ама дано е готина и печена мацката, на която ще го пуснеш лафчето, да не си изядеш някой друг шамар ; )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Виж ся пич. За да привлечеш вниманието на една мадама първо тя трябва да бъде заинтригована от нещо. Какво ще направиш зависи от тебе - дали ще и изиграеш някоя клоунада или ще и изпееш опера на Верди си е твоя работа. Трябва да привлечеш нейното любопитство и да я накараш да гадае забутания пъзел наречен мъж. Жените обичат мъже с изненади и то много. Бъди леко загадъчен и мистериозен. Срама трябва да е тема табу за тебе и въобще да не присъства, но понеже приемаме че си 14 годишно дете с пъпки по фейса съветите ми са безполезни. Успех все пак
Бе отиваш при нея и й казваш
''Ейшш кифло щта сгънъъ''![]()
Бях,чела в едно списание некви тъпи начини са загорориш едно момиче:Отиваш ори нея,лигавиш си яко пръста,бършеш се в нея и й казва''Искаш ли да съблечем тези мокри дрехи?''![]()
;]
Първоначално написано от SiNiStEr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леллелелее уби мееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2
molish q da ti podarzi plika primerno dokato si zavarzvash obuvkite-ina4e kazano molish q za malka usluga.
1.Отиваш при нея .
2.Гледаш тъпо .
3.Ако ти се пърди , не се стеснявай .
4.Като пръднеш мноо злобно и замирише , я поздрави.
5.Като и замирише ще те пита дали ти си пръднал .
6.Ти естесвено си честен и мил и с усмивка на гъза , и казваш , че си ти !Успех , мило !
![]()
Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХ ШАНС АМИ АКО НЕ ТИ СЕ ПЪРДИ
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ti znae6 li,4e ima6 stra6ni o4i"![]()
по тоя начин най мноо са свалиш некоя дето няма обоняние .. иначе сигурно ше те пишат в гинесПървоначално написано от dark_sw
![]()
тва е !!! няма друг начинПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Преди няколко седмици пътувам си във влака и да ти кажат се наслушах на банални свалки,но явно още вършат работа като:"Здрасти!Колко е часът?",съвсем непринудени и т.н.Според мен не е нужно отначало да започнеш с нещо романтично,но прекалено силно,някакви заучени изрази,защото ще бъде твърде неестествено и ясно ще проличи интереса ти към даденото момиче.Нека има известна магнетичност и магинерност,за да е по-сладко!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моят съвет: тези изтъркани реплики, които няколко души написаха преди моя пост, сигурно и твоето "завоевание" ще ги е чувало/чело, така че в нейните очи ще изглеждаш банален, отколкото интересен. Карай го спонтанно.![]()
Ами мен един ме заговори като ме покани на танц в една дискотека, определено ме впечатли мн як бреик игра момчето :PИ после постепенно ни тръгна разговора...
![]()