- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хомосексуализмът
Тъй като от доста време съм във форума и се забелязва една тенденция на абсолютна интолерантност към хохосексуализма, ми е интересно дали хората които пускат коментари от сорта на: "тъп педал", "смотан гей", "мрете педераси", са на ясно, че това се дължи на генетична аномалия. Не в 100% от случайте разбира се.
Нека поясня...
В зародишен стадий половите жлези на човека са индеферентни(неопределени. ) Изградени са от кортекс(виншен слой) и медула(вътрешен слой), или иначе казано кора и сърцевина.
В процеса на развитие, половите органи се обособяват в зависимост кое от двете ще се развие повече. Ако се развие медулата се обособяват мъжки полови органи, а ако се развие кортекса се обособяват женски полови органи. В зависимост какви полови хромозоми има човека се определя полът. Мъжете имат ХУ хромозоми, а жените ХХ. Понякога обаче под влияние на хормони отделяни от надбъбречната жлеза, при ХХ хромозома се развива повече медулата и се обуславят мъжки полови органи. Или на по просто казано, получава се мъж с ХХ хромозоми. Т.е. Мъж, който е трябвало да бъде жена. В процеса на развитие на организма или по-точно при достигане на полова зрялост, започват да се отделят женски полови хормони и от там се получава привличането към същия пол.
Ако съм допуснал грешка, поправете ме.
Разбира се хомосексуализмът не се дължи винаги на това.
Надявам се това да е полезно и поне малко да намали омразата към хомосексуалистите.
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!