.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Възможно ли е от неподходящ презерватив...

възможно ли е от неподходящ презерватив да ми спадне члена... щом сложа презерватива след 30 мин долу горе спада, кат го махна пак се оправя ... ?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Ни ти разбрах въпроса......
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Най-вероятно те стяга.Потърси в аптеката презервативи с по-голям размер
    offline forever!

Град
    Асеновград, България
    Зависи от презерватива. Ако е по-дебел например, може просто да намалява твърде много чувствителността, следователно намалява и стимулацията. Възможно е и да друга причината. А може просто да е на психична основа. Защо не опиташ да смениш презервативите. Ако проблемът отново го има, може би просто се притесняваш, че всеки момент ще ти спадне. Но сега като се замисля, за 30 минути не свършваш ли поне веднъж?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мм...и аз имах такъв проблем в смисъл на психична основа беше (не го крия) доста сконфузно,но благодарение на приятелката ми го преодолях.Дължи се на психична остнова 100% мен доста ме беше страх да не се изложа,дали няма да направя някъв гаф,дали ще го вдигна,дали ще свърша мн. бързо (доста притеснения) .И от това в началото ок супер надървен и като си сложа презерватива и "долу".Избий си всички тия неща от глава и смятам ,че няма да имаш проблеми

Re: Възможно ли е от неподходящ презерватив...

Цитирай Първоначално написано от canon
    възможно ли е от неподходящ презерватив да ми спадне члена... щом сложа презерватива след 30 мин долу горе спада, кат го махна пак се оправя ... ?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    и аз съм така тря да го махам и да слагам нов... мноу гадно

Мега фен Аватара на amatorium
    Да, vuzmojno e. Smeni gi. Ot tova koeto mi kazvash sudq che nai-verotno ti stqgat.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Зависи от презерватива. Ако е по-дебел например, може просто да намалява твърде много чувствителността, следователно намалява и стимулацията. Възможно е и да друга причината. А може просто да е на психична основа. Защо не опиташ да смениш презервативите. Ако проблемът отново го има, може би просто се притесняваш, че всеки момент ще ти спадне. Но сега като се замисля, за 30 минути не свършваш ли поне веднъж?
    подкрепям
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си