.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Възбуда

Възбуда

Лесно ли се възбуждате и от какво?
    Можете ли от поглед да се възбудите или пък се възбуждате от допир?
    Ако има желаещи,може също да разкажете например някоя кофти случка(да сте се възбудили на неподходящо място,от неподходящ човек).
    Е,надявам се темата да ви хареса
    offline forever!

Случвало се е на филмче с по-така сцени.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    АЗ като видя някое по готино момиче и тряя си наместя патката и ми става неудобно

един мой приятел се възбуди от мен аз му бях взела якето и той се опита да си го вземе и се беше лепнал за мен и осетих 4е се е възбудил после 1 седмица не можа да ме погледне в очите

Най-лесно се възбуждам когато приятелката ми е до мен .Винаги знае как да ме възбуди,дори само един жест от нейна страна ми стига и вече съм "up". А за някоя кофти случка нзм не се сещам винаги знам как да се прикрия (с ръка в джоба) .Все пак момчетата трябва да проявяваме изобретателност

hottie
    Guest
    Uu az ot mnogo ne6ta Ot sex scena v film,ot dopira na priqtelq mi,ot dumite mu,ot tialoto mu..ot pogleda mu..

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    2 твой теми и двете свързани със секс... На теб да не ти се правят мръсотийки бе ?

Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    2 твой теми и двете свързани със секс... На теб да не ти се ебе бе ?
    хах,не.Просто няма какво да правя,а и ми е интересно
    offline forever!

А по темата-например както си лежа до приятеля ми,ако е по-близичко...веднага почвам да се възбуждам или пък от някоя по-страстна целувка
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    А по темата-например както си лежа до приятеля ми,ако е по-близичко...веднага почвам да се възбуждам или пък от някоя по-страстна целувка
    +1

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Защо всички жени не са като тебе...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Защотооооооооооо... Тез червени доооомааати кой ги мама ляляляля...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    О аз трудно . . . ако някой ме 'гали' отдолу /с език или ръка/ много ясно Е сегашният ми може само като ми прошепне нещо на ушенце да ме възбуди )

Цитирай Първоначално написано от jony
    Защо всички жени не са като тебе...
    Предполагам,че е комплимент :P Ами това е,защото съм единствена и неповторима(шегувам се) :P
    offline forever!

ABF и аз сам така като теб като вида някое готино момиче и ми става.

Град
    Враца
    бей копеле най брутално е на морето.. имаше една кака без горница и се въртех един час в водата щот неможе да спадне

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    бей копеле най брутално е на морето.. имаше една кака без горница и се въртех един час в водата щот неможе да спадне
    Лаааааааааааааа ЛуД хахахаххаахХАХАХАхааааХАх ахахахаХАХАХАХАХахахАХХах ахаха

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    хаха
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ami ako kojata mi e v dopir s tazi na priqtelq mi ....ot dokosvane to g1rba......celuvki po korem4eto.............
    To love is easier than to prove your love!!!

Град
    София

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от SUPERDICK
    Епа начи днеска си пускам новия клип на Теодора - vbox7 com/play:2b4dba60 и виждам супер якия й задник да се върти в такт с музиката, при което хуят ми с надървя като от компресор! В този момент си разкопчавам дюкяна и машинално си хващам kура с дясна ръка. Започвамд а бия супер мощна чекия с бавни и плавни движения, които ми доставят невероятно духовно и физическо удоволствие! Точно преди края на клипа завършвам с мощно изпразване на паркета - двойна струя залива всичко в обхват 2.5 м на 1 м. - лично го измерих и ми беше нов рекорд! По време на семеизхвърлянето хуят ми стане почти неконтролируем - едвам го удържам при което извършвам движения наляво и надясно в продължение на 15 секунди! След това дойде и не толкова приятният момент на заличаване на следите от дейстивята ми в изминалия период от 5 минути - бърсането! Семенната ми течност се оказва супер гъста и бяла, което възпрепятства премахването й от гореспоменатия паркет посредством така наречения син автоматичен парцал. Почистването ми отнема цели пет курса от стаята ми до банята. В заключение мога да отбележа следните неща:
    1: Нов личен рекорд на дължина - 2.51 м
    2. Нов личен рекорд на бърсане - около 5 минути!
    КУЛТУВООООООООООООООО!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi az se vuzbyjdam adski mn ot parfiyma na priatelia mi.Toi vinagi si slaga malko za da ne miri6e ot 100km i za da go pody6kam vinagi triabva da se gy6na v nego i togava yse6tam mirizmata my,toplinata iii.... Ako gledam niakoi film s po-takiva sceni su6to moje da se sly4i no triabva da sum zagoriala i v nastroenie ina4e ne stava.Sly4valo mi se e da se vuzbydia i na nepodhodia6ti mesta...V4era primerno se ysetih 4e dokato istori4kata si razkazva6e yroka a az ia gledah ymno si fantazirah kak pravia oralna na gadjeto

Град
    София
    много грубо е като си в автобуса през лятото и си със шорти и ти се дигне, я от сутреша ерекция, я от некоя кака, я щото той така си иска. Аз лично иам едни панталонки, които направо ме вкарват в беля в такива ситуаций

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си