- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуда
Лесно ли се възбуждате и от какво?
Можете ли от поглед да се възбудите или пък се възбуждате от допир?
Ако има желаещи,може също да разкажете например някоя кофти случка(да сте се възбудили на неподходящо място,от неподходящ човек).
Е,надявам се темата да ви хареса![]()
offline forever!
Случвало се е на филмче с по-така сцени.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
АЗ като видя някое по готино момиче и тряя си наместя патката и ми става неудобно
Най-лесно се възбуждам когато приятелката ми е до мен.Винаги знае как да ме възбуди,дори само един жест от нейна страна ми стига и вече съм "up".
А за някоя кофти случка нзм не се сещам винаги знам как да се прикрия (с ръка в джоба)
.Все пак момчетата трябва да проявяваме изобретателност
![]()
Uu az ot mnogo ne6taOt sex scena v film,ot dopira na priqtelq mi,ot dumite mu,ot tialoto mu..ot pogleda mu..
2 твой теми и двете свързани със секс... На теб да не ти се правят мръсотийки бе ?![]()
хах,не.Просто няма какво да правя,а и ми е интересноПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
offline forever!
А по темата-например както си лежа до приятеля ми,ако е по-близичко...веднага почвам да се възбуждамили пък от някоя по-страстна целувка
![]()
offline forever!
+1Първоначално написано от princesa_viki
Защо всички жени не са като тебе...Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Защотооооооооооо... Тез червени доооомааати кой ги мама ляляляля...
О аз трудно . . . ако някой ме 'гали' отдолу /с език или ръка/ много ясноЕ сегашният ми може само като ми прошепне нещо на ушенце да ме възбуди
)
![]()
![]()
Първоначално написано от jony
Предполагам,че е комплимент :P Ами това е,защото съм единствена и неповторима(шегувам се) :P
offline forever!
ABF и аз сам така като теб като вида някое готино момиче и ми става.
бей копеле най брутално е на морето.. имаше една кака без горница и се въртех един час в водата щот неможе да спадне![]()
![]()
Лаааааааааааааа ЛуД хахахаххаахХАХАХАхааааХАх ахахахаХАХАХАХАХахахАХХах ахахаПървоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаПървоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ami ako kojata mi e v dopir s tazi na priqtelq mi ....ot dokosvane to g1rba......celuvki po korem4eto.............![]()
To love is easier than to prove your love!!!
КУЛТУВООООООООООООООО!Първоначално написано от SUPERDICK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi az se vuzbyjdam adski mn ot parfiyma na priatelia mi.Toi vinagi si slaga malko za da ne miri6e ot 100km i za da go pody6kam vinagi triabva da se gy6na v nego i togava yse6tam mirizmata my,toplinata iii....Ako gledam niakoi film s po-takiva sceni su6to moje da se sly4i no triabva da sum zagoriala i v nastroenie ina4e ne stava.Sly4valo mi se e da se vuzbydia i na nepodhodia6ti mesta...V4era primerno se ysetih 4e dokato istori4kata si razkazva6e yroka a az ia gledah ymno si fantazirah kak pravia oralna na gadjeto
![]()
много грубо е като си в автобуса през лятото и си със шорти и ти се дигне, я от сутреша ерекция, я от некоя кака, я щото той така си иска. Аз лично иам едни панталонки, които направо ме вкарват в беля в такива ситуаций![]()