- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Като влезна в сайта на Реал Мадрид ме изхвърля..защо?
zna4i kato flqza vav realmadrid-bulgaria.com me izhvurlq vav google ! pitah drygi pi tqh ne e tey ! i to tfa stava primerno za 2 dena i sled tfa se opravq i pak tey stava help plz ? izteglih si mozila da vidq dali 6te me metne pak i pak me metna ;[ kajete kakvo da pravq ? tfa stava kato izmestiha saita na dr hosting wwwreal.minds.eu ! no i tam pak ne me puska helppp plzzzzz ?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
изтегли си netscape 9 аз друго не се сещам.
Нов човек съм
Kato hvirli na google nali izliza nay gore natiskay tam vlizay
аз др не се сещам освен като те прехвърля от гугал там го напиши името в търсачката и от там си избери линка със сайта и нема как да не ти го отвори след това
Нов човек съм
i az tey se dosetih .. ama pak ne stava !
Изчисти си браузара т.е. coocies,history и другите там глупости
Нов човек съм
iz4istih gi pak ne stava .....
www getfirefox com
Аве според мен най-лесният начин да инсталираш мозила е от дата.бг или калдата.ком ,но не и от този сайт.А и мозила няма да му/и оправи проблема.Първоначално написано от UniteX
Нов човек съм
Мислиш ли, че някой тук може да ти помогне? Този въпрос трябва да го отнесеш към администраторите на въпросният сайт!
sПървоначално написано от WILD__BOY
Е като не може да влезне в сайта как да им обясни проблема![]()
![]()
![]()
Нов човек съм
Отива в някой приятел, взима mail-a за връзка и им пише едно писмо... а и до колкото разбрах има моменти, когато може да влезне.Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
Е да и така става,но ако знаеш тия админи колко си глеат maila сигурно веднъж годишно,а и не се знае дали ще може да влиза повече в сайта.Първоначално написано от WILD__BOY
Моят съвет сега е да си влезнеш в options на експлорера и да махнеш всякаква защита (security)може и да помогне.
Нов човек съм
А след като инсталира мозила предполагам те попита дали да копира coocies,history и другите глупостиПървоначално написано от LiLGrizzly
от Internet Explorer ти отказа или ги копира
П.П Пробвай със Flock 1.1 Beta.
http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=29988
popitah gi ... ne znaqt po kakvi pri4ina i ne mogat da mi help
izteglih si mozila ne stana
izteglih si netscape li ko tam pak ne stana
iztrih si cookie pak ne stanaa !!!
i 6tom sam slojil novinata se nadqvam nqkoi da mi help !!![]()
Аз ти казах махаш си security на браузарите и ако ти е включен firewall-a го изключи.
Нов човек съм
![]()
![]()
![]()
ROFL
kfo sta ni6to ne razbrax ot pi4a
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.