.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Sofia

Малък ----> Голяма

Здравейте искам да ви попитам какво вашето мнение по темата момчета да излизат със по големи от тях какички.Задавам въпроса, защото при момичетата е нормално да ходят с по големи момчета.

Град
    БуРГаС бИЕ
    Ми на мен ми е супер смешно т'ва някой момче да ходи с по голяма "кака" от него

Мега фен Аватара на Spider4eto
    вече има такава тема. Ама се пак завси си от хората а и от самата разлика между двамата, да не е отсорта аз съм на 17 той на 14

Град
    Sofia
    е зако сички гледат 14 на ника ми glymo14 и си мислят че съм на 14.Този ник е регнат отпреди година даже и повече ся съм на 15 и половина!.

Голям фен Аватара на sapphirr
    тва "хвани си кака да те отрака",е за тия каки дет незнаят какво е 17:40,а трябва да им кажеш 6 без 20,за да има просветление.тъй 4е за мом4е (особено на 14/15) да си хване гадже дето да е на 18 е mission impossible.мн залухава трябва да е тая,4е да се хване с някой дет преди 2 месеца е разбрал зна4ението на думата "хормон",а преди 1 влезнал в пубертета.да казвам ли защо и жените предпо4итат да са поне 2 години по-малки от потенцилната им половинка... ...май не е нужно!

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    е зако сички гледат 14 на ника ми glymo14 и си мислят че съм на 14.Този ник е регнат отпреди година даже и повече ся съм на 15 и половина!.
    о да голямото батко а тва за 14 годишния го казах щото май имаше такава тема или беше на 13 нз

Вземи си кака да те отрака!
    Bring me to life...

Ами какво като е с по-голяма....всеки си има вкус..както момиченцата могат да ходят с батковци , така и момченцата могат да ходят с какички...щом им връзват, какво лошо?....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Sofia
    аз имам предвид разлика не повече от 2 години

Абе две години си е в рамките на нормалното,няма нищо фрапиращо.Ако има привличане що па не :P
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

ем зависи си от момчето щото тия на мойта възраст се държат като некви недорасляци, представям си с 2 години по малък

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ем зависи си от момчето щото тия на мойта възраст се държат като некви недорасляци, представям си с 2 години по малък
    podkrepqm :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    има и изключения ...

Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    има и изключения ...
    дам за тва казах зависи си от момчето

Честно казано на мен ми е изключително странно.Ако са над 20 го приемам...Ама единият ми съученик като беше 6 клас ходеше с една от 10 и изглеждаха изключително смешно...Ама щом се обичат,кой ги спира?

Зависи от начина на мислене най-вече. Аз не удобрявам 14-15 годишни момичета да ходят със 18+ момчета, но има ли значение какво удобрявам... Радвам се, че не са ми в главата момичетата като цяло, за разлика от някои други връстници. Има някои хора, към които не е толкова жесток пубертета Иначе, ако двамата човека са над 18 годишни и наистина се обичат и гледат в еднаква посока няма значение възрастта.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Всеки си има глава на раменете,много момичета биха казали,че не биха имали връзка с по-малко момче,но понякога става обратното на това което си казал...така че няма какво да се коментира.
    Аз лично съм имала връзка с момче по-малко от мен,не беше от най-сполучливите,но все пак беше няква връзка,времето на зад не мога да върна.

Повече от фен
    аз не бих тръгнала с по-малък от мен. Лятото бе6е много модерно по малки мом4ета да ходят с по големи мими4ета ама на мен не ми харесва тва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си