- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък ----> Голяма
Здравейте искам да ви попитам какво вашето мнение по темата момчета да излизат със по големи от тях какички.Задавам въпроса, защото при момичетата е нормално да ходят с по големи момчета.
Ми на мен ми е супер смешно т'ва някой момче да ходи с по голяма "кака" от него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вече има такава тема. Ама се пак завси си от хората а и от самата разлика между двамата, да не е отсорта аз съм на 17 той на 14![]()
е зако сички гледат 14 на ника ми glymo14 и си мислят че съм на 14.Този ник е регнат отпреди година даже и повече ся съм на 15 и половина!.
тва "хвани си кака да те отрака",е за тия каки дет незнаят какво е 17:40,а трябва да им кажеш 6 без 20,за да има просветление.тъй 4е за мом4е (особено на 14/15) да си хване гадже дето да е на 18 е mission impossible.мн залухава трябва да е тая,4е да се хване с някой дет преди 2 месеца е разбрал зна4ението на думата "хормон",а преди 1 влезнал в пубертета.да казвам ли защо и жените предпо4итат да са поне 2 години по-малки от потенцилната им половинка......май не е нужно!
о да голямото батко а тва за 14 годишния го казах щото май имаше такава тема или беше на 13 нзПървоначално написано от glymo14
![]()
Ами какво като е с по-голяма....всеки си има вкус..както момиченцата могат да ходят с батковци , така и момченцата могат да ходят с какички...щом им връзват, какво лошо?....![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
аз имам предвид разлика не повече от 2 години
Абе две години си е в рамките на нормалното,няма нищо фрапиращо.Ако има привличане що па не :P
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
ем зависи си от момчето щото тия на мойта възраст се държат като некви недорасляци, представям си с 2 години по малък![]()
podkrepqm :PПървоначално написано от Spider4eto
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
има и изключения ...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
дам за тва казах зависи си от момчетоПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
Зависи от начина на мислене най-вече. Аз не удобрявам 14-15 годишни момичета да ходят със 18+ момчета, но има ли значение какво удобрявам... Радвам се, че не са ми в главата момичетата като цяло, за разлика от някои други връстници. Има някои хора, към които не е толкова жесток пубертетаИначе, ако двамата човека са над 18 годишни и наистина се обичат и гледат в еднаква посока няма значение възрастта.
Всеки си има глава на раменете,много момичета биха казали,че не биха имали връзка с по-малко момче,но понякога става обратното на това което си казал...така че няма какво да се коментира.
Аз лично съм имала връзка с момче по-малко от мен,не беше от най-сполучливите,но все пак беше няква връзка,времето на зад не мога да върна.
аз не бих тръгнала с по-малък от мен. Лятото бе6е много модерно по малки мом4ета да ходят с по големи мими4ета ама на мен не ми харесва тва...