.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    хахаха е кво не е чак толкова огромна разликата .. смисъл приемливо е .. + тва ти щом си на 17 значи ,че догодина завършваш ?? кво ти пука тогава забивай го ; ))

ПС. добре ,че не е някакъв 40 - 50 годишенннн
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Az mislq 4e razlikata vyv vyzrastta vi ne e 4ak tolkova golqma(az sy6to sym na 17, a gadjeto mi e na 24).No tova 4e ti e u4itel Naistina e vqrno 4e moje da go uvolnqt, a teb nz kakvo 6te te pravqt A pyk i da imate vryzka izvyn u4ili6te, vie pak 6te bydete zaedno v daskalo i malko trudno 6te prikriete kakvo vsy6tnost izpitvate i, 4e imate vryzka.Vse nqkoi 6te zareleji i nali znae6 kak tezi ne6ta trygvat ot usta na usta... i v edin moment 6te razbere cqloto u4ili6te.Taka 4e moqt syvet e da ne se zadylbo4ava6 s tozi u4itel.Sys sigurnost moje6 da si nameri6 po-podhodq6t 4ovek, s koito da imate vryzka
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Еми ако сериозно си падаш по него и ти е влязъл под кожата..действай...Само да спомена че ако той има афера с теб и от службата му разберат..Той подлежи на съдебно гонение и може да бъде уволнен... Тъй че умната и прецени внимателно дали си струва : )

Ако , тръгнете най-много да го уволнят , а тебе най-много да те изключат.Така стана с един господин и с едно момиче в нащо даскало , така че сама си прави сметаката , какво ще ти струва да се забиеш със 7 години по-голям от теб .Не стига това , ами и ти е учител ! Независимо дали е секси или не , трябва да имаш поне малко уважение към себе си и към него ! Според мен се държиш като к**** , а момчето едва ли иска да има нещо общо с такава като тебе !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ако , тръгнете най-много да го уволнят , а тебе най-много да те изключат.Така стана с един господин и с едно момиче в нащо даскало , така че сама си прави сметаката , какво ще ти струва да се забиеш със 7 години по-голям от теб .Не стига това , ами и ти е учител ! Независимо дали е секси или не , трябва да имаш поне малко уважение към себе си и към него ! Според мен се държиш като к**** , а момчето едва ли иска да има нещо общо с такава като тебе !
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

aa iskam i az takuv daskal !! ako znaesh moq kuv e.... dokato ti kaje 2 dumi e navodnil celiq salon
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Повече от фен
    гледаи да не оставате сами и се помъ4и да спре6 да го харесва6. Може и двамата да си навле4ете големи проблеми, ако се резбере 4е примерно се виждате и т.н. ти 6те стане6 като курвана на даскалото, ама и 6те имате проблеми и според мене не си заслужава.

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми то разликата не е голяма, обаче ти е учител и за това което прави може да бъде уволнен. Така че замисли се... или по-скоро той трябва да се замисли какви ги върши...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ем...6том ти е на сърце...ам после да не останеш на изпит...ако не тръгне работата...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    ООООО Луд свят

--------------------------------------------------------

За връзка с ученичка уволняват учителя. А и ти както си явно 11 клас, ако сега те изключат не те знам как ще се оправяш в ново даскало и т.н. последна година. Я недей обърква и своя живот, и на човека! Не се лигави и спри, докато е възможно! Не забравяй, че може това да е поредното увлечение, но за него рискуваш прекалено много
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си