.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Коса->преса->вредно?

Искам да попитам твърде много ли си изтощавам косата като всяка седмица си я изправям тоест на 4-5 дена ако използвам балсам с отмиване и кристали на Bio Pharma (ако има значение де) и косата ми е боядисвана (също ако има значение..)
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

НЕ! не е вредно, не се бузпокой изобщо
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от Marge
    НЕ! не е вредно, не се бeзпокой изобщо
    aa ,не,никак не е вредно

вредно е разбира се! хубаво , че не си я изправяш всеки ден, защото и такива има...но е вредно, все пак изгаря косата

Ако пресата е крамична не е вредно, иначе косата се гори и изтощава !!!

mi razbira se

razbira se 4e e vredno no tova ne e 4ak tolkova za6toto si na 4-5 dena no ako e s mokra kosa efektat pak li e takav i dali se izgarq kosata taka???
    cvetka

хммм и една моя проятека казваше преди 1 година че от керамична преса не се изтощава косата амааа......май не е така щотот ся се чуди момичето как да си посъживи малко

Re: mi razbira se

Цитирай Първоначално написано от cveti_0519
    razbira se 4e e vredno no tova ne e 4ak tolkova za6toto si na 4-5 dena no ako e s mokra kosa efektat pak li e takav i dali se izgarq kosata taka???
    Когато косата е мокра, пресата е още по-вредна. Когато са сложени някакви стилизиращи продукти, също - балсами без отмиване, пяна, кристали и т. н. се слагат след изправянето. Дори и керамичните преси горят косата, няма мърдане. Трябва много да се грижиш за нея, за да изглежда добре - прави й маски от време на време, ползвай качествени шампоани и балсами. И аз изправям моята, даже всеки ден, защото се начупва. Не й се отразява много добре, но от време на време й давам почивка - примерно 2 седмици без преса. Смятам, че и къдрава не изглежда зле.

Благодаря ви момичета, много правя си и почивки в рамките на седмица и няколко дена и дори "овчата маска" + другите добавки си е правя понякога когато имам време но само не разбрах от постовете ви на суха коса слагам кристали и така много ли се изтощава

Град
    blg
    amii do si zavisi i ot samata kosa nai ve4e ina4e postrigvai i vrax4etata po 4esto pravi mn maski vastanovqva6ti i podxranva6ti i nqma da ima6 provlem

Както каза GaBiIi__ донякъде зависи от косата, но и от пресата. Но най-вече зависи от грижата, която полагаш за косата си.
    Все пак ползваш я на 4-5 дена, едва ли ако се грижиш за косата си ще й стане нещо фатално

Косата малко по малко се изтощава ,без значение дали пресата ти е керамична дали е обикновена или каквато и да е ... все пак това е горене на косата,но щом косата ти е по-хубава с нея .. просто след години не знам какво ще стане с косите на момичетата които си ги изправят или къдрят с някакви такива средства.. понякога е оригинално и красиво да си естествен,така че ако нямаш особенна нужда от преси,маши и други такива средства избягвай но това си е моето мнение де .. успех и поддържай косата си
    ~[MimCheTo0]~

naistina presata izgarq kosata..dosta daje..az syshto se izpravqm kaji-rechi vseki den zashtoto se nachupva i stava grozno(spored men)...aaa otnoso produktite,slagani predi upotreba na presata,lichno na men mi deistvat po dobre..po dobyr efekt imam s tqh nooo kosata stava po suha....

за вредното действие на пресата върхху косата, не мисля че и спор може да става. Но с повечко грижи, редовно подстригаване не връхчеата, маски и употребата на течни кристали преди преса, смятам че отрицателния ефект ще бъде сведен до минимум.

Град
    Пред компа

Баси глупостите!
    Естествено, че е вредно!
    Няма значение дали е керамична или не, косъма се уврежда и от самата топлина.

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Град
    на плажа =)
    Авторка > Тема > Тъпа ? (и авторката)

emi moqta kosa e kadreva i mnogo suha,dori balsamite ne q pravqt mn meka,a mejdu drugoto za sajelnie presata mi izgarq o6te pove4e kosata,za tova se otkazah ot neq
    cool

Пф, нямаш идея как се изтощава косата. Ако продължаваш в същия дух до 1-2 макс 3год, косата ти ще е суха и безформена като метла. Защото косъмът се изтощава.. колкото и да го подхранваш изтощението ще е повече, защото ти де факто я 'гориш'. Накрая ще започне да ти пада косата. Т'ва не означава, че ще оплешивееш, но това също само по себе си е адски неприятно, особено за момичетата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Да, вредно е...

Без линкове към тъпите 'игри'!

sh3_1s_7h3_0n3

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Авторка > Тема > Тъпа ? (и авторката)

Ami az mislq, 4e e mnogo.Az taka predi si izpravqh kosata prez 4 dni i sled vreme zabelqzah, 4e e zaprili4ala na metla.Nqma6e i forma.Stoe6e kato opyrlena.Friziorkata mi mi se kara i mi kaza 4e ako prodyljavam, 6te ostana bez kosa. I ottogava se izpravqm samo sys se6oar i krygla 4etka i mislq 4e se polu4va strahotno Kosata mi naistina jivna i sega e mnogo lyskava kogato q izpravq sys se6oara.Aaa i ne zabravqi da si podstrigva6 vryh4etata pone prez 2-3 meseca.I syveta mi e da mine6 na se6oar i 4etka
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си