- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как трябва да попитам момиче дали иска да бъдем гаджета.HELP
taka , iskam da popitam kak moga da pokanq da izlezem na edno momi4e .. 6toto 6te mi e mnoo KOFTI ako mi otkaje :s az sam o6te nov v tia raoti
Momi4eta / Mom4eta dayte saveti pls![]()
ако я познаваш кфо му е трудното ?Първоначално написано от iskamdate123
![]()
Първо уточни кое искаш... да я поканиш да излезете или как да я питаш да станете гаджета ...
Vladoka rulzzz
miii da stanem gadjeta
Еми ако я познаваш карай я да излизате сваляй яПървоначално написано от iskamdate123
и дано те хареса
![]()
Vladoka rulzzz
Заставаш пред нея и питаш: "ИСКАШ ЛИ ДА МИ БЪДЕШ ГАДЖЕ?"
![]()
Ся сериозно. Тия работи стават с опит. Опитваш т'ва онова и след много отрязвания почва да се плучава![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
+1Първоначално написано от jony
Не съм чела всички постове нагоре .. Но според мене е тъпо да и предлагаш .. смисъл ти не си в детската градина "искаш ли да си бъдеме гаджета и тн" .. Просто я покани 1 2 пъти на среща и ще разбереш дали тя те харесва и всичко ще стане от само себе си : ))
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Точно така,съгласна съм с това мнениеПървоначално написано от kapinka
![]()
amiii s moq kogato trugnahme toi beshe piqn i bqhme v edin avtous.. zalq me s bira i posle mi vika "imash li si gaje" az mu otg ne i toi " a iskash li az da ti stana"beshe dosta glupava situaciq ama pone izleze neshto hubavo
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
\Първоначално написано от hooliganka89
I az sym na tova mnenie.Tova da pita6 dali iska da ste gadjeta e kato v detskata gradinaTaka 4e i bez da si go kajete oficialno to 6te si prol4i
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
О, не, само си представям как заставаш пред нея и казваш 'Ииискааш ли да си стаанеме гаааджетаа?'![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми с бившата ми седнахме 1 ден и си казахме кой от какво има нужда и понеже съвпаднаха я питах просто "искаш ли да пробваме?" и така.
на 3-тото излизане просто застана пред мене и целуфка една и тъй![]()
на 13 на вси4ки им е било трудно,ама не се от4айвай...смело!ако не тя,следващата!![]()
Мхм...Както казват "От опит глава не боли"!Айде пиши после какво е станало!Първоначално написано от sapphirr
![]()
знаеш как
играйте на риск или истина и я питай кои си харесва аз кат бях на 10-12 тъй правех
"Искаш ли да станем гаджета" не беше ли лафа на 3-ти класТва е тъпо.. опитай се да я опознаеш, прави и намеци ако усетиш интерес и от нейна страна,тогава действай.
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ami o6te ne sam q popital dali da izlezem .. az sam si i sramejlivno naistina va6ite saveti zvu4at mnogo ubejdava6ti mersi .. 6te prodalja da vi informiram .. sega kam sledva6tata stupka
6te q pokanq da izlezem na kafe ili ne6to ..........
ако толкова се притясняваш я питай с смс или по скайп![]()
i az taka mislqПървоначално написано от kapinka
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
аз същоПървоначално написано от hooliganka89
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Абе не е фолософия. Както се каза по горе няколко пъти - каниш я 1-2 пъти на кафе и ако видиш, че нещата вървят и казваш, че искаш да сте повече от познати или приятели и точка. Оставяш я тя да говори. Ако се съгласи ще черпиш, ако не - напии сеТва е майтап с напиването, но все пак ако искаш - давай. Каквото и да стане, поне ще знаеш, че си пробвал и каквото е зависило от теб си го направил. \
/