.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как трябва да попитам момиче дали иска да бъдем гаджета.HELP

taka , iskam da popitam kak moga da pokanq da izlezem na edno momi4e .. 6toto 6te mi e mnoo KOFTI ako mi otkaje :s az sam o6te nov v tia raoti

Momi4eta / Mom4eta dayte saveti pls

Re: Kak trqbva da popitam momi4e dali iska da budem gadjeta.

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    taka , iskam da popitam kak moga da pokanq da izlezem na edno momi4e .. 6toto 6te mi e mnoo KOFTI ako mi otkaje :s az sam o6te nov v tia raoti

Momi4eta / Mom4eta dayte saveti pls
    ако я познаваш кфо му е трудното ?

Първо уточни кое искаш... да я поканиш да излезете или как да я питаш да станете гаджета ...
    Vladoka rulzzz

miii da stanem gadjeta

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    miii da stanem gadjeta
    Еми ако я познаваш карай я да излизате сваляй я и дано те хареса
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Заставаш пред нея и питаш: "ИСКАШ ЛИ ДА МИ БЪДЕШ ГАДЖЕ?"

Ся сериозно. Тия работи стават с опит. Опитваш т'ва онова и след много отрязвания почва да се плучава
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    Заставаш пред нея и питаш: "ИСКАШ ЛИ ДА МИ БЪДЕШ ГАДЖЕ?"

Ся сериозно. Тия работи стават с опит. Опитваш т'ва онова и след много отрязвания почва да се плучава
    +1

Не съм чела всички постове нагоре .. Но според мене е тъпо да и предлагаш .. смисъл ти не си в детската градина "искаш ли да си бъдеме гаджета и тн" .. Просто я покани 1 2 пъти на среща и ще разбереш дали тя те харесва и всичко ще стане от само себе си : ))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Не съм чела всички постове нагоре .. Но според мене е тъпо да и предлагаш .. смисъл ти не си в детската градина "искаш ли да си бъдеме гаджета и тн" .. Просто я покани 1 2 пъти на среща и ще разбереш дали тя те харесва и всичко ще стане от само себе си : ))
    Точно така,съгласна съм с това мнение

amiii s moq kogato trugnahme toi beshe piqn i bqhme v edin avtous.. zalq me s bira i posle mi vika "imash li si gaje" az mu otg ne i toi " a iskash li az da ti stana" beshe dosta glupava situaciq ama pone izleze neshto hubavo
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    \
    I az sym na tova mnenie.Tova da pita6 dali iska da ste gadjeta e kato v detskata gradina Taka 4e i bez da si go kajete oficialno to 6te si prol4i
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

О, не, само си представям как заставаш пред нея и казваш 'Ииискааш ли да си стаанеме гаааджетаа?'
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ми с бившата ми седнахме 1 ден и си казахме кой от какво има нужда и понеже съвпаднаха я питах просто "искаш ли да пробваме?" и така .

Град
    Враца
    на 3-тото излизане просто застана пред мене и целуфка една и тъй

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    О, не, само си представям как заставаш пред нея и казваш 'Ииискааш ли да си стаанеме гаааджетаа?'

Голям фен Аватара на sapphirr
    на 13 на вси4ки им е било трудно,ама не се от4айвай...смело!ако не тя,следващата!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    на 13 на вси4ки им е било трудно,ама не се от4айвай...смело!ако не тя,следващата!
    Мхм...Както казват "От опит глава не боли"!Айде пиши после какво е станало!

Град
    Враца
    знаеш как
    играйте на риск или истина и я питай кои си харесва аз кат бях на 10-12 тъй правех

Град
    Somewhere over the rainbow*
    "Искаш ли да станем гаджета" не беше ли лафа на 3-ти клас Тва е тъпо.. опитай се да я опознаеш, прави и намеци ако усетиш интерес и от нейна страна,тогава действай.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

ami o6te ne sam q popital dali da izlezem .. az sam si i sramejliv no naistina va6ite saveti zvu4at mnogo ubejdava6ti mersi .. 6te prodalja da vi informiram .. sega kam sledva6tata stupka 6te q pokanq da izlezem na kafe ili ne6to ..........

Град
    Асеновград, България
    Ами отиваш до момичето, поздравяваш, завръзвате разговор и накрая просто я питаш, дали иска да излезете. Ще се справиш, просто бъди естествен и не мисли за това това, да не би да се издъниш! Смело и успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Враца
    ако толкова се притясняваш я питай с смс или по скайп

i az taka mislq
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    аз също
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Абе не е фолософия. Както се каза по горе няколко пъти - каниш я 1-2 пъти на кафе и ако видиш, че нещата вървят и казваш, че искаш да сте повече от познати или приятели и точка. Оставяш я тя да говори. Ако се съгласи ще черпиш, ако не - напии се Тва е майтап с напиването, но все пак ако искаш - давай. Каквото и да стане, поне ще знаеш, че си пробвал и каквото е зависило от теб си го направил. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си