- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Актьорско майсторство
Темата е стара, но в нея има повече полезна информация отколкото във всички други по този въпрос така че е актуална за потребителите (може би не и за автора вече).
Дам, писала съм тук..
Чудя се защо прословутите МОНТФИЗ се радат на такава добра слава...зависи при кои преподаватели си.![]()
What you give is what you get!
^то винаги и навсякъде е така.
Деси, ти къде играеш? (любопитно повдига вежди:Д)
Особено там...доколкото ми е известно, малка част от преподавателите са наистина вътре в нещата.
аз съм в лиляна. видях ти мнението хаха и не е много правилно пък!!!![]()
//то е със стара дата, така или иначе:Д сега съм анти всичко:Д
Мартина да се появи и да каже дали съм те гледала или съвсем съм си изгубила зрението:Д
Била ли си сега...юни?
дам, какво игра, в кой фрагмент?
^ Ако си ходила на последното представление (11, ако не се лъжа беше), игра един етюд /?/ с 'майка' си, който беше драма сериозна.
Преди това обаче не знам аз, бях от късните пилета.
*появява се Мартина с мокра коса*
Не си я гледала в това ,което ти описаха, Теди, защото дойде на 10-ти (когато май се получиха най-слабо нещата) : ) Тя тогава игра (пя) само в I feel pretty
ДеслиславЪ (щом с цели имена ще си говорим) игра на 11-ти в откъса от "Пясъчен пъзел"- Мария. И при това се справи чудесно бих казала. Успя да изненада всички ни. : )
// Александър да потвърди- той беше там и видя всичко!
оффф, млъквайте
и защо не казвате за уест-сайдска история? :Д хахаха
^ аз съм ти казал на теб, няма какво да мрънкотиш :р живо ли е цветето още бтв? :д
потвърждавам, естествено.
ot malka v ychilishte pechelq konkyrsi i ychastvam v izvan klasni deinosti svarzani s teatur kino bulgarski tradicii tezi dni spechilih 1vo mqsto za nai dobur halloween kostum i nai-veche za scenichno povedenie koiato nagrada e specialna za men Mechtata mi e oshte ot malka da sam aktrisa imam namerenie tova da ycha no mi e mnogo trydna realizaciata Nqkoi bi li mi kazal kade v Blagoevgrad ima srednoobrazovanie sas specialnost aktiorsko maistorstvo Koito znae da mi pishe na facebook:http://www.facebook.com/home.php skype:misshi_ i elektronna poshta : stoilstoilovv@abv.bg blagodarq predvaritelno![]()