.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Косми по корема

Здравейте.Искам да питам дали със епилатор ще стане да махна космите си по корема? Не са много,но са тъмни ,а кожата ми е мн бяла и си личат бе мамка му!1 ги махнах с епилатор,обаче после като почнаха да растата и боцках..ХЕЛП!

mi nali si probwala ...znachi moje mi shte bockat ... ama predpolagam sled nqkolko puti shte iztuneqt ...i shte sa po nezabelejimi ....mojesh da probwash i s pinsetka .. ako ti se zanimawa .... ili s kola maska ....samo gledai da ne izleznat pupcheta ... :P

еми вместо да ги махаш и да ти боцкат после ги исветли с кислородна вода
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

С кислородна вода става мн грозно според мен трябва да си продължиш с епилатора!

Град
    София
    Хайде,за да не пускам нова тема,да питам-с какво и как могат да се изрусят косъмчетата на корема?!Щото моите не са много...просто са тъмни и се виждат...иначе си ги харесвам и затва искам просто да ги изруся!

Еми като си ги харесваш отглеждай си ги
    Абе давайте с кола маска/епилатор,какво толкова...Руси или не,без тях е по-добре!

И аз да попитам има ли в косметичните салони услуга кола маска на коремчето и на кръста,защото моето е мъх но си личи и по дупето пак...правят ли кола маска по тия места на тялото?иначе мацка ти препоръчвам ако правят кола маска на коремчето да отидеш,мисля че не е скъпо !!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    s DEPILATOR, az min godina imah 1,2 i si gi mahnah i pove4e i ne porasnaha. no e fakt 4e ne bqha mn
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    там където мечтите стават реалност
    Е мацка я да се епилираш!
    Баси какво е това,косми по корема ще ми има,аз че съм мъж нямам,а ти...
    Ама ако гаджето ти има косми ще оревеш света а?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от sandalki_ot_mola
    И аз да попитам има ли в косметичните салони услуга кола маска на коремчето и на кръста,защото моето е мъх но си личи и по дупето пак...правят ли кола маска по тия места на тялото?иначе мацка ти препоръчвам ако правят кола маска на коремчето да отидеш,мисля че не е скъпо !!!

Правят където си пойскаш.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами с епилатор незнам дали може , но предполагам че там понеже е по -мека тъкан ще те боли повече . С Депилатор също може , но ефекта е много краткотраен .. Аз си изрусявам космите на корема и по ръцете , защото не искам да ги махам - нещото се казва БЛОНДОР и е изсветлител за коса , но аз го ползвам за ръцете и има ефект, мажеш се и стоиш 20 мин с него и го миеш ... струва около 2лв , но да ти кажа не ти препоръчвам да си го слагаш на косата , за коремчето става А ако не искаш да го изрусяваш просто отиди на косметичка да ти направи кола маска

Mnogo po-dobre 6te e s depilirasht krem.Daje sled kato se mahnat i ne stavat nqkakvi golemi i debeli,a si rastat normalno
    miss X

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    С пинсета? Аз само така ги махам
    >>> House Music <<<

С епилатор! ..изобщо не боли

Град
    у гъзо ти
    Абе хора нормални ли сте,бе?!Вие имате ли акъл да й предлагате да си маха космите със депил. крем?!?!?! Тва е все едно да си бръсне корема, вие не сте наред!!Или кола маска?!?!?!

-> Иначе бих ти казала, че имаш хормонален дисбаланс и да отидеш при лекарката си да ти предпише нещо.

po dobre ne si pravi experimenti
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    аз мойте си ги махам с пинсета ,така на ми израстват за дълго време..ама аз имам само 3-4 такива гадни черни косъма..и затва..а ти ако имаш мн ..най-добре с епилатора..макар че и пинсетата е добра идея
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    Пробвай с лентички.

Според мен кола маската е много добър вариант.Аз си ги махам по цялото тяло и сам много доволна.На триъгълника дето са най-тъмни сега са ми по меки и светли.Махам ги от 3 години. .Препоръчвам обаче да не ги махаш с епилатор,тъй като някои от космите не ги скубе а ги къса и така ще ги направиш дебели и черни.

НАЙ-ДОБРОТО СПАСЕНИЕ http://www.youtube.com/watch?v=82Y--xh6Bgc аз имам този уред и както казват в видеото за 6 седмиц няма и следа : исползва се за вси4ки 4асти от тялото :
    Стомаха,Дупето,Мъхът над горната устна за крака раце и абсолиутно вси4ко мисля 4е в бг този продукт струва 70 лева но парите си засложават недеите да 4акате пове4е

махни ги с епилатор и вс ще е окей :P

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от lori4kavd
    НАЙ-ДОБРОТО СПАСЕНИЕ http://www.youtube.com/watch?v=82Y--xh6Bgc аз имам този уред и както казват в видеото за 6 седмиц няма и следа : исползва се за вси4ки 4асти от тялото :
    Стомаха,Дупето,Мъхът над горната устна за крака раце и абсолиутно вси4ко мисля 4е в бг този продукт струва 70 лева но парите си засложават недеите да 4акате пове4е
    к'ви са тези жени, к'во е това нещо бе.. дева пък и тези машинки са фалшиви хD
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

какви са тези лентички а а а? я кажете че ме заинтригува, а продават ли ги единично,колко струват?0ткъде да си ги купя? [/u]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sound_mafia
    Според мен кола маската е много добър вариант.Аз си ги махам по цялото тяло и сам много доволна.На триъгълника дето са най-тъмни сега са ми по меки и светли.Махам ги от 3 години. .Препоръчвам обаче да не ги махаш с епилатор,тъй като някои от космите не ги скубе а ги къса и така ще ги направиш дебели и черни.
    Аз пък от доста повече от 3 год. използвам епилатор, но космите ми в никакъв случай не са по- дебели или по-черни. Ако епилаторът е качествен, много добре си отскубва косъма. Иначе съм съгласна за кола маската - доста добър вариант е, от личен опит казвам.

Ако отидеш в някой коЗметичен (не знам от къде го измислиха някои това "косметичен") салон, всичко могат да ти махнат, стига да си платиш. Успех.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlq123
    какви са тези лентички а а а? я кажете че ме заинтригува, а продават ли ги единично,колко струват?0ткъде да си ги купя? [/u]
    От железария или Домашни потреби.

Във всяка аптека ще ти предложат Стреп/Вийт, депилиращи кремове и кола маска. Не е трудно да се сетиш. Да не говорим, че във всеки козметичен магазин има поне 3 марки лентички.
    Като приключите темата, свиркайте за катинар.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си